Kringloopwinkel La Poubelle Goirle

Ontdek duurzaam shoppen bij La Poubelle Goirle voor boeken, meubels, kleding en meer met een hoge klanttevredenheid in Noord-Brabant.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Altijd leuk even binnenwippen. Met succes 2 houten puzzels voor de kleindochter en herenbroek! Enige minpuntje is de (harde) muziek…..maar ja dat is bijna overal in winkels en restaurants….”

Wies Toebosch

“Nice medium-sized thrift store located in an industrial estate, spread over 2 floors. Reasonable prices. Friendly service. Limited parking on site.”

Henry

“Zojuist hier geweest. Goede prijzen en leuk personeel. Het is dat ik niet van hier kom anders was ik hier zeker vaker geweest!”

Dalena Bezemer

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij La Poubelle Goirle in Goirle

La Poubelle Goirle is een kringloopwinkel te vinden in Goirle, een plaats in Noord-Brabant. Deze winkel biedt een avontuurlijke ervaring in de wereld van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is La Poubelle Goirle zeker een bezoekje waard.

Wat kan je brengen naar La Poubelle Goirle?

La Poubelle Goirle neemt verschillende tweedehands goederen in. Je kunt boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed naar de winkel brengen. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waaraan moet je denken bij het winkelen bij La Poubelle Goirle?

Bij het winkelen bij La Poubelle Goirle zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Omdat het een kringloopwinkel is, kunnen sommige items gebruikssporen hebben. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de staat van de producten voordat je ze koopt. Verder is het handig om te weten dat La Poubelle Goirle verschillende unieke programma’s, kortingen en andere diensten aanbiedt.

Hoe werkt La Poubelle Goirle?

La Poubelle Goirle is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden kunnen variëren, dus het is verstandig om de website te raadplegen voor de meest actuele informatie. Bij La Poubelle Goirle kun je niet alleen spullen kopen, maar ook goederen inleveren. Ze bieden tevens een handige ophaalservice en hebben een parkeerplaats beschikbaar. De winkel is rolstoeltoegankelijk, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is.

Unieke programma’s, korting en andere diensten

La Poubelle Goirle maakt deel uit van Kringloopbedrijf La Poubelle, dat in totaal drie filialen heeft verspreid over Nederland. Naast reguliere winkelactiviteiten biedt La Poubelle Goirle ook woningontruimingsdiensten aan. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Dan kun je deze inleveren bij La Poubelle Goirle en zo een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Volg La Poubelle Goirle op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant, kun je hier terecht. Breng een bezoek aan La Poubelle Goirle en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

87 gedachten over “Kringloopwinkel La Poubelle Goirle”

 1. ★★★★★

  Nice medium-sized thrift store located in an industrial estate, spread over 2 floors. Reasonable prices. Friendly service. Limited parking on site.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Rolstoel en kinderwagen onvriendelijk. Geen mogelijkheid om naar boven te komen. Toen ik vroeg of ik ergens de kinderwagen even veilig kon stallen was hier geen mogelijkheid voor en er werd niet mee gedacht. Gelijk gegaan, want ik kwam kijken voor de kinderspellen en kleding. Precies wat boven lag.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan La Poubelle Goirle. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel La Poubelle Goirle. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel La Poubelle Goirle. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Gescheiden afval stromen sinds kort aanhanger vol met matras en ijzer en met 1 vuilniszak gipsplaatafval moet daar voor naar een andere lokatie omdat er geen gips op de containers mag pfffff

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel La Poubelle Goirle. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Altijd leuk even binnenwippen. Met succes 2 houten puzzels voor de kleindochter en herenbroek! Enige minpuntje is de (harde) muziek…..maar ja dat is bijna overal in winkels en restaurants….

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter