Kringloopwinkel La Poubelle Tilburg

Ontdek unieke tweedehands schatten bij La Poubelle Tilburg – boeken, kleding, meubels en meer in een duurzame winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een leuke niet erg grote kringloopwinkel. Van binnen ziet het er schoon, opgeruimd en overzichtelijk uit. Natuurlijk moet je geluk hebben om iets te vinden in jouw smaak, maar keuze genoeg.”

Natya Bouman

“I was there for the first time, you can find some cool gems. Im waiting for the new ones to be delivered”

Joanna Hannah Rush Jab o ska

“Een leuke zaak met tweede kans spullen, vintage opknappen en zeker voor de kleine beurs”

Frank Maas

Meer reviews lezen…

Ontdek La Poubelle Tilburg, dé duurzame kringloopwinkel in Tilburg

La Poubelle Tilburg is een populaire kringloopwinkel gevestigd aan de Hoevenseweg 3 in Tilburg. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is deze winkel een must-visit voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Benieuwd wat je allemaal kunt vinden bij La Poubelle Tilburg en hoe deze kringloopwinkel werkt? Lees snel verder!

Wat kan je brengen naar La Poubelle Tilburg?

Bij La Poubelle Tilburg kun je terecht met een breed scala aan tweedehands goederen. Of je nu boeken, kleding, meubels, elektronica, speelgoed of gereedschappen wilt doneren, het wordt allemaal zeer gewaardeerd. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, lever je een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid en recycling.

Waar moet je op letten bij La Poubelle Tilburg?

Bij het bezoeken van La Poubelle Tilburg is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om even te controleren of alles naar wens is voordat je een aankoop doet. Daarnaast is het handig om te weten dat La Poubelle Tilburg ook een ophaalservice biedt voor grote meubelstukken en andere spullen die je niet zelf kunt vervoeren.

Hoe werkt La Poubelle Tilburg?

La Poubelle Tilburg werkt volgens een eenvoudig principe: ze krijgen tweedehands goederen binnen, selecteren de beste items en maken ze beschikbaar voor verkoop tegen betaalbare prijzen. Naast het aanbieden van een breed scala aan producten, biedt La Poubelle Tilburg ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kun je hier terecht voor het inleveren van goederen, gebruik maken van de ophaalservice, parkeren en zelfs voor woningontruiming.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere diensten biedt La Poubelle Tilburg ook enkele unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingen, waardoor je nog voordeliger kunt winkelen. Vergeet niet om La Poubelle Tilburg te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates en aanbiedingen.

Ontdek meer over Kringloopbedrijf La Poubelle

La Poubelle Tilburg is onderdeel van Kringloopbedrijf La Poubelle, dat in totaal drie filialen heeft verspreid over Nederland. Wil je meer ontdekken over deze kringloopketen en andere vestigingen bezoeken? Ga dan naar de website en bekijk het overzicht van kringloopwinkels in Noord-Brabant waar La Poubelle Tilburg onderdeel van is.

Kortom, La Poubelle Tilburg is dé plek waar je moet zijn voor duurzaam winkelen in Tilburg. Breng je tweedehands spullen naar deze kringloopwinkel en ontdek zelf het verrassende assortiment. Geniet van het snuffelen tussen unieke items en scoor geweldige koopjes, terwijl je bijdraagt aan een beter milieu.

395 gedachten over “Kringloopwinkel La Poubelle Tilburg”

 1. ★★★★★

  Zeer goed geholpen met het uitkiezen van een platenspeler door een van jullie medewerkers (jongeman met rossig haar). Erg blij met de aankoop.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hele prettige kringloop winkel met vaak vernieuwende artikelen! Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Parkeren lijkt lastig zo midden in de stad maar er blijkt vaak een plaatsje beschikbaar. Mooie houten tafel en lederen stoelen gevonden. Geweldig concept!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Van kringloop naar boutique.. la Poubelle heeft veel aardig personeel. Aan de kassa wordt je vriendelijk geholpen. Helaas zijn de prijzen dermate duur dat je het geen kringloop meer zou mogen noemen en dat is jammer. Vroeger zat hier een kringloop, zo kun je het nu niet meer noemen!! Helaas zijn de prijzen gewoon schokkend hoog. Reken op minimaal 4 tot 6 keer keer de waarde waarvoor je het op Marktplaats ziet. La Poubelle was vroeger DE kringloop in Tilburg, nu vind je een te mager aanbod voor prijzen welke echt niet realistisch meer zijn. Dat is jammer, het is geen kringloop meer. Voor koopjes, antiek, brocante of underprized gelukjes hoef je hier echt niet naartoe. Dan betaal je de zelfde prijs als in een antiekwinkel. Ook ben ik het met de reactie van Anton eens, ze kijken je vanaf 17:30 echt de winkel uit. Als je om 16:30 komt mag je niet eens meer binnen! Achterlijk beleid. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel La Poubelle Tilburg. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel La Poubelle Tilburg. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan La Poubelle Tilburg. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met La Poubelle Tilburg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel La Poubelle Tilburg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een leuke niet erg grote kringloopwinkel. Van binnen ziet het er schoon, opgeruimd en overzichtelijk uit. Natuurlijk moet je geluk hebben om iets te vinden in jouw smaak, maar keuze genoeg.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij La Poubelle Tilburg. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  I was there for the first time, you can find some cool gems. Im waiting for the new ones to be delivered

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan La Poubelle Tilburg. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel La Poubelle Tilburg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter