Kringloopwinkel Het Pakhuis in Zandvoort

Ontdek duurzaam shoppen bij Het Pakhuis aan Zee in Zandvoort – tweedehands boeken, kleding en meer, elke do-za!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Super leuk pakhuis! Ik vind er altijd wat moois en ik ga met meer weg dan dat ik nodig had. Heerlijk speuren tussen de spullen en iets vinden wat je zoekt voelt als een schat. De vrijwillers zijn erg vriendelijk en gezellig. Dus echt een aanraden voor snuffelaars.”

Dymphy Bambergen

“Als je op straat staat, lijkt het een heel klein winkeltje. Eenmaal binnen loopt het heel lang door. Rommelig en staat erg vol. Genoeg te zien, maar heeft wel zijn charme. Echt schatzoeken. Vriendelijke medewerkers”

V A

“What a second-hand/junk shop should be! Junky, disorganized, overflowing with more than the eye can take in at one time. Treasures to be discovered and reasonable prices.”

remembering

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Het Pakhuis: Dé Duurzame Winkel in Zandvoort

Pop Up Kringloopwinkel Het Pakhuis aan Zee is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen in Zandvoort. Gelegen aan de Louis Davidsstraat 7, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren ben je verzekerd van een bijzondere winkelervaring.

Wat kun je bij Kringloopwinkel Het Pakhuis brengen?

Kringloopwinkel Het Pakhuis verwelkomt graag jouw tweedehands items. Heb je boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding of speelgoed dat je niet langer gebruikt? Breng het naar Het Pakhuis en geef je spullen een tweede leven. Zo draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Het Pakhuis?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Het Pakhuis is het belangrijk om op kwaliteit te letten. Hoewel de prijzen zeer aantrekkelijk zijn, is het goed om te controleren of de spullen in goede staat verkeren. Het personeel van Het Pakhuis staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Kringloopwinkel Het Pakhuis?

Het concept van Het Pakhuis is gebaseerd op hergebruik en duurzaamheid. Bestaande spullen worden ingezameld, gecontroleerd en vervolgens te koop aangeboden. Dit zorgt niet alleen voor een unieke winkelervaring, maar ook voor een groenere wereld. Bovendien kun je bij Het Pakhuis rekenen op diverse diensten en faciliteiten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Het Pakhuis biedt verschillende unieke programma’s en services. Zo is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer, wat het gemakkelijk maakt om er te komen. Daarnaast bieden ze een bezorg- en ophaalservice, zodat je jouw aankopen eenvoudig thuis kunt krijgen. Mis je een eetgelegenheid of koffiehoek? Helaas, die zijn er niet bij Het Pakhuis.

Blijf op de hoogte via social media

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en updates van Kringloopwinkel Het Pakhuis? Volg hen dan op Facebook. Hier kun je meegaan met alle duurzame ontwikkelingen en tips voor het mooiste tweedehands winkelen. Een aanrader voor alle liefhebbers van kringloopwinkels in Zandvoort.

Bij Kringloopwinkel Het Pakhuis aan Zee in Zandvoort is duurzaam winkelen een avontuur. Breng je tweedehands spullen en ontdek unieke schatten in dit populaire adres voor duurzaamheid. Let op kwaliteit, gebruik de bezorg- en ophaalservice en blijf op de hoogte via social media. Kringloopwinkel Het Pakhuis: dé plek voor milieubewuste koopjesjagers in Zandvoort.

14 gedachten over “Kringloopwinkel Het Pakhuis in Zandvoort”

 1. ★★★★☆

  What a second-hand/junk shop should be! Junky, disorganized, overflowing with more than the eye can take in at one time. Treasures to be discovered and reasonable prices.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Als je op straat staat, lijkt het een heel klein winkeltje. Eenmaal binnen loopt het heel lang door. Rommelig en staat erg vol. Genoeg te zien, maar heeft wel zijn charme. Echt schatzoeken. Vriendelijke medewerkers

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Super leuk pakhuis! Ik vind er altijd wat moois en ik ga met meer weg dan dat ik nodig had. Heerlijk speuren tussen de spullen en iets vinden wat je zoekt voelt als een schat. De vrijwillers zijn erg vriendelijk en gezellig. Dus echt een aanraden voor snuffelaars.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een super kringloopwinkel van alles is er en zoveel keuze, vriendelijk personeel en kom eens kijken daar je gaat het leuk vinden!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Het Pakhuis. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Het had zoveel praktischer en mooier kunnen worden ingedeeld. Huur een IKEA Specialist in bijvoorbeeld en alles is mooi in de kasten en rekken opgeruimd. Nu kan je er bijna niet lopen. Wat als er brand uitbreekt? Waar moet je vluchten? Jullie worden afgekeurd hoor. Hierbij de dringende tips!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Of course its messy and crowded there. But thats exactly the charm and concept behind this store! I found it very interesting and definitely worth a visit :)

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter