Kringloopwinkel Hazerswoude in Hazerswoude-Rijndijk

Ontdek schatten bij Kringloopwinkel Hazerswoude: tweedehands kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed – duurzaam shoppen, lokale werkgelegenheid steunen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een leuke kringloopwinkel van 2 verdiepingen met voor aan de winkel enkele plekken waar je je auto kunt parkeren. In deze winkel kun je contant als pinnen. De prijzen van de spullen in deze winkel verschillen. Al met al een leuke winkel om eens te bezoeken. Bij aankoop van grote spullen kun je je spullen een week.laten staan om vervoer te regelen om het op te kunnen halen.”

coco donut

“Wat op het eerste gezicht een kleine en gezellige kringloopwinkel lijkt, gaat maar door en door. Zag een koopje buis-tv, maar ook een aantal redelijk dure dingen. Goed georganiseerd en goede parkeergelegenheid voor de deur.”

Nicolet Kruijt

“Groot, heel veel assortiment wordt aangeboden. Netjes georganiseerd. Schoon en overzichtelijk. Prijzen zijn prima. Parkeerplaats, gratis, voor de deur. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Een echte aanrader.! 😊 …”

apv

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel Hazerswoude: Verminderen van Afval en CreΓ«ren van Werkgelegenheid

Kringloopwinkel Hazerswoude is een populaire thrift store gelegen aan de Rijndijk 53A in Hazerswoude-Rijndijk. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is deze winkel een favoriete bestemming voor liefhebbers van tweedehands goederen. Deze lokale stichting zonder winstoogmerk heeft als doel de afvalberg te verminderen en werkgelegenheid te creΓ«ren.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Hazerswoude?

Bij deze kringloopwinkel kun je diverse tweedehands goederen inleveren. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien houd je zelf ook nog eens een opgeruimd huis over!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Hazerswoude?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Hazerswoude zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Allereerst zijn de prijzen bij deze winkel vaak een positief punt volgens beoordelingen. Ze bieden kwalitatieve tweedehands items tegen scherpe prijzen. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel regelmatig genoemd in de reviews. Zij staan klaar om je te helpen en te adviseren bij je aankopen. Het grote assortiment en de ruime keuze maken het een leuke en inspirerende winkelervaring. Bovendien beschikt de winkel over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Hoe werkt Kringloopwinkel Hazerswoude?

Kringloopwinkel Hazerswoude streeft naar financiΓ«le autonomie en gebruikt de opbrengst van de verkoop om alle kosten te dekken. Naast de verkoop van tweedehands goederen, bieden zij ook voorlichting over afval en hergebruik. Zo dragen ze bij aan het bewustzijn van een duurzame levensstijl. De openingstijden van de winkel zijn maandag tot en met zaterdag van 09:30-17:30. Op zondag is de winkel gesloten. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met de winkel.

Kringloopwinkel Hazerswoude is een geweldige plek om op zoek te gaan naar unieke items, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu. Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes van Kringloopwinkel Hazerswoude? Volg ze dan op Facebook voor updates!

Voor meer informatie over deze kringloopwinkel en andere winkels in Zuid-Holland, kun je terecht op de website van Kringloop-info.nl waar je een overzicht vindt van alle kringloopwinkels in de regio.

Doe mee aan de circulaire economie en ontdek de schatten die Kringloopwinkel Hazerswoude te bieden heeft. Kom langs en ervaar zelf wat deze winkel zo geliefd maakt onder haar klanten.

118 gedachten over “Kringloopwinkel Hazerswoude in Hazerswoude-Rijndijk”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Hazerswoude. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Vriendin uit Bali, had voor 2 weken vakantie, winterkleding nodig. Ik ging met haar naar de kringloop omdat ze er thuis niks meer aan heeft. Dacht daar goedkoop wat voor haar te scoren. Maar wat een ontzettend hoge prijzen. Niet normaal. Laarsjes van 23,50 (geen leer, merkloos, en goed gedragen)dun merkloos jasje met kapotte rits 15,80 euro.( 5,00 is een betere prijs) Kon geen korting af ivm de rits. Ik vind t niet normaal om zulke bedragen te vragen terwijl je maat-schappelijk betrokken organisatie bent. Mensen met een AOWtje of bijstand zouden zich hier goedkoop moeten kunnen kleden maar kunnen beter naar goedkope winkelketen. Ben je goedkoper uit. Ik schaamde me zo, dat ik t maar heb afgerekend. Ik breng er gelijk ook niks meer.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Hazerswoude. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Vandaag was ik in deze leuk gelegen kringloop die eigenlijk toch wel een beetje een (minder sterk) aftreksel is van de veel grotere broer op het industrieterrein in Alphen waar ik eerlijk gezegd bijna lyrisch over ben. Waarom dan toch maar een ster? Wel, er werkten vandaag twee medewerkers met oranje hesjes aan. Op die hesjes stond met grote letters geschreven: Graag 1,5 meter afstand houden alstublieft!. Tja, een prima waarschuwing natuurlijk in deze tijd, daar zijn we het allemaal roerend over eens. Echter… een van de medewerkers, waar ik groot respect voor heb omdat ze naar mijn idee hun werk op vrijwillige basis verrichten, zat me daar toch een potje ongegeneerd in het rond te hoesten… Er stond geen enkele rem op, die rem zat slechts op de elleboog zou je in zekere zin kunnen zeggen. Rondom haar heen liepen op korte afstand de klanten ’te winkelen’, de paadjes zijn natuurlijk nauw maar ze moest op dat moment blijkbaar de vakken bijvullen in plaats van dit bijvoorbeeld door haar collega te laten doen die zeker geen zieke indruk maakte. Ik ben me er bewust van dat deze medewerker misschien herstellende was van een ‘gewone’ griep, wellicht roker was (net als ikzelf) of astmapatient zou kunnen zijn maar toch… Een bijzonder slechte voorbeeldfunctie vervulde de zaak voor mij op dat moment. De spuitflesjes en mandjes die buiten opgesteld stonden verloren ,toen ik eenmaal opgelucht weer naar buiten, liep flink wat van hun eerdere glans. En nu maar afwachten wat de gevolgen zijn, dacht ik terwijl ik twee slecht ter been zijnde oudjes naar buiten zag strompelen, te herleiden zijn dit soort ongewilde overdrachten van een virus natuurlijk niet. Er is maar een oplossing: neem toch verantwoordelijkheid voor je medemens beste medewerkers. Alsjeblieft? Trouwens wat dacht u van deze kringloopprijs? 295,- Euro voor een gebruikte weegschaal (hij staat er inmiddels al een jaar…) die je op marktplaats in dezelfde staat voor 70 euro kan kopen, dat riekt naar een vuil kringloop spel, nee, dat stinkt zelfs een beetje. Of niet dan? De eigenaar beweert werkgelegenheid te creeren en aan voorlichting te doen. Ikzelf weet echter dat daar een aanzienlijk aantal vrijwilligers werken…en die voorlichting, tsja, zo ken ik er zelf ook nog wel een paar. Die gebruik ik soms ook wanneer ik me, tegen mijn principes ;), eens een keer wat beter wil voordoen dan ik ben… En kijk eens naar het vervuilde mini pyrex bakje, prijs: 1,40 durft men daar voor te vragen…is dat 4 sterren waard? Of wat dacht u van een defecte blender (zie de foto hieronder) voor de hoofdprijs…, of een graanmolen zonder tafelklem (is niet te besturen dan) voor 45 euro. Mensen laten zich nog steeds te makkelijk oplichten, dat blijkt maar weer, en daarom dit review ter ondersteuning van een deugdelijk marktmechanisme. Inmiddels is 2e hands iets gaan verkopen overduidelijk een industrie van belang geworden…

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Sommige prijzen van de spullen zijn echt veel te hoog naar mijn mening. Er stond een rek met oude zonnebrillen ,5,50 per stuk! En een jas van de anwb ( wel een mooie jas trouwens..) 28,75, een paar laarzen ruim 20 euro. Een medewerker hiernaar gevraagd waarom de prijzen zo hoog zijn aangezien zij alles gratis aanleverd krijgen en het op vrijwilligers draait.. Maarja stijgende kosten he..en de merken van bepaalde kleding. Belachelijk.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Bought a PS3 which was not working as it kept shutting down. Brought it back and it was replaced immediately. Staff was super friendly and the entire procedure only took a few minutes.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij Hazerswoude. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Keurige kringloop met schappelijke prijzen. Alles netjes en schoon spul. Goed ingedeeld op soort. Er is ook een grote benedenverdieping. Buiten is er genoeg parkeergelegenheid.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Hazerswoude. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een keurige schone winkel. Ruim opgezet. Veel mooie spullen. Voldoende parkeergelegenheid. Prettige vrijwilligers.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Hazerswoude. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Netjes en prima verzorgd. Ik heb er nu een paar leuke spulletjes gescoord, ik ga de volgende keer spullen brengen!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter