Kringloop Groene Kruis – Huisontruiming | Woningontruiming

Ontdek tweedehands schatten en steun goede doelen bij Groene Kruis Leiden – topkeuze voor kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:00-20:00
Dinsdag08:00-20:00
Woensdag08:00-20:00
Donderdag08:00-20:00
Vrijdag08:00-20:00
Zaterdag08:00-20:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Omdat mijn opa opgenomen moest worden in het verpleegtehuis moesten wij zijn voormalige huis volledig leeg halen. Daarom hebben wij contact gezocht met Kringloop Groene Kruis om ons hierin te assisteren. Contact verliep erg soepel en al snel hadden we een offerte en een prijs. Uitvoer datum werd daarna spoedig vast gesteld en uitgevoerd. Ongelovelijk wat deze mannen in een paar dagen weten te bewerkstelligen. Alles zag er super netjes uit en was volgens afspraken achtergelaten. Ook de huur maatschappij was zeer onder de indruk van de staat van het huis. Mocht ik ooit weer een huis leeg moeten halen zal ik jullie zeker weer vragen. Bedankt mannen!”

Don Corleone

“Woning- en winkelpand ontruiming Ter Weerlaan 6 Wassenaar Ook wij zijn afgegaan op de goede recensies en zijn blij dat we met hen in zee zijn gegaan. Snelle offerte en afspraak is afspraak bij de mensen van Kringloop Groene Kruis. Ondanks dat de ontruiming véél meer tijd en inspanning benodigde dan voorzien (geloof dat we alle records verbroken hebben in weg te ruimen spullen), bleef de prijs de prijs. Zeer gewaardeerd ook de professionele aanpak, de vriendelijkheid en de persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers en vooral niet te vergeten de eerlijkheid.”

Linda Schwaner

“Vandaag heeft Kringloop Groene Kruis het huis van mijn klant opgeleverd: een half vrijstaande villa waar meer dan 50 jaar door het gezin gelukkig in gewoond is. Na hun werkzaamheden kon je bij wijze van spreken van de vloer eten! Fantastisch wat hebben zij goed werk geleverd: afvoeren van oude maar ook nog bruikbare spullen, schuur uitruimen, en de woning “bezemschoon” opgeleverd. En wat een fijne samenwerking! Een absolute aanrader met als rapportcijfer een 10!”

Marilou Hekking

Meer reviews lezen…

Kringloop Groene Kruis – Huisontruiming | Woningontruiming: Jouw Beste Optie in Leiden

Wil je graag je huis opruimen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dan is Kringloop Groene Kruis – Huisontruiming | Woningontruiming dé plek voor jou! Gelegen aan de Levendaal 105 in Leiden, is deze kringloopwinkel een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren en talrijke positieve recensies, is het duidelijk dat deze winkel een waardevolle aanwinst is voor de lokale gemeenschap.

Wat Kan Je Brengen Naar de Kringloop?

Bij Kringloop Groene Kruis kan je terecht met een breed scala aan artikelen. Of je nu kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed, of huishoudelijke apparaten wilt doneren, deze kringloopwinkel is er altijd blij mee! Het is de perfecte gelegenheid om afscheid te nemen van spullen waar je geen behoefte meer aan hebt, terwijl je tegelijkertijd anderen helpt die op zoek zijn naar betaalbare en unieke items.

Waar Moet Je Op Letten in de Kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Ten eerste, kijk goed naar de kwaliteit en staat van de items. Hoewel de prijzen vaak heel aantrekkelijk zijn, wil je natuurlijk wel waar voor je geld krijgen. Controleer of kledingstukken geen vlekken hebben, meubels stevig zijn en elektronica goed functioneert. Daarnaast is het ook handig om regelmatig een bezoekje te brengen aan de kringloopwinkel, aangezien het assortiment voortdurend verandert. Op die manier weet je zeker dat je geen enkele verborgen schat mist!

Hoe Werkt de Kringloopwinkel?

Bij Kringloop Groene Kruis werken ze volgens een eenvoudig en transparant systeem. Je brengt je gedoneerde artikelen naar de winkel en zij zorgen ervoor dat alles netjes gesorteerd en geprijsd wordt. Vervolgens worden de items tentoongesteld in de winkel, waar jij en andere klanten ze kunnen kopen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om sociale en maatschappelijke projecten in de omgeving te ondersteunen. Op die manier draag jij bij aan een betere samenleving, terwijl je geniet van je nieuwe aankopen!

Speciale Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

Kringloop Groene Kruis biedt verschillende programma’s en diensten aan om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsdagen waarop je kunt profiteren van nog lagere prijzen. Daarnaast ondersteunen ze LGBTQ+ gemeenschap en bieden ze een veilige omgeving voor transgenders. Als rolstoelgebruiker hoef je je geen zorgen te maken, aangezien de winkel toegankelijk is met rolstoelvriendelijke voorzieningen.

Maak snel een bezoekje aan Kringloop Groene Kruis – Huisontruiming | Woningontruiming in Leiden en ontdek zelf wat voor schatten je er kunt vinden! Vergeet niet om hun website te bezoeken https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/leiden-zuid-holland/ voor meer informatie over de openingstijden en de locatie. Waar wacht je nog op? Word een slimme shopper en vier de tweedehands revolutie met Kringloop Groene Kruis!

28 gedachten over “Kringloop Groene Kruis – Huisontruiming | Woningontruiming”

 1. ★★★★★

  Na het overlijden van mijn moeder zocht ik contact met Kringloop Groene Kruis. Ze hebben mij volledig ontzorgd, zijn respectvol, netjes en communiceren goed (heldere afspraken). Ondanks dat regen en harde kleigrond het werken in de tuin bijzonder moeilijk moet hebben gemaakt voor hen, is het toch gelukt om het schoon achter te laten. Het huis zelf is ook van top tot teen schoongemaakt, bijna zo goed als nieuw. Ik ben zeer dankbaar dat de ontruiming zo gemakkelijk is verlopen. Deze harde werkers zijn elke cent waard!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kringloop Groene Kruis heeft de werkelijk overvolle woning met allerlei brocante van mijn moeder geheel ontruimd en schoon opgeleverd. Voor mij een volledige ontzorging! Wat een fijn bedrijf! Open en heldere communicatie, betrokkenheid, naleving van afspraken, alles netjes op papier. De woningoplevering ging hierdoor voorspoedig en stressvrij. Ik ben heel dankbaar en raad dit bedrijf ten zeerste aan!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Onlangs heeft Kringloop Groene Kruis ons geholpen met het opleveren van de woning van mijn overleden moeder. Ze deden dit met professionaliteit en bijzondere aandacht voor ons als familie. Ondanks het verdriet van een leeg huis, ben ik dankbaar voor hun vakmanschap. Betrouwbaar en menselijk, zeer aan te raden in deze emotionele periode.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ik heb de de beste en mooiste ervaring gehad bij de ontruiming van mijn Flat in Voorburg , het resultaat overtrof al mijn verwachtingen de Flat werd na de ontruiming super schoon afgeleverd . Zoek niet verder en laat je informeren door Raymond en je zal niet teleurgesteld worden .

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Vanuit Frankrijk een mogelijkheid gehad om de zorg voor een woning in nederland uithanden te kunnen geven. De woning netjes schoongemaakt , leeg en de woningbouw vereniging was super tevreden. Contact met verantwoordelijke was snel en duidelijk . Een aanrader .

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Wat een fantastisch team. Ze hebben ons totaal ontzorgd toen mijn man plotseling heel ziek werd en we midden in de verhuizing zaten. Reageren snel en denken goed mee. Schuur en zolder moesten nog leeg, de trapbekleding verwijdert worden, pluggen uit de muren, gordijnrails en grofvuil afvoeren. Ze zijn geweldig het totale huis en schuur zijn tot in de puntjes schoon opgeleverd. Wat gaf dat een rust. We kunnen ze voor de volle 100% aanraden.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Wij geven de heren (Ramon en jonge collega) van Kringloop Groene Kruis een 10 met een griffel. Heldere en prettige communicatie. Altijd op tijd! Zeer klantvriendelijk. Behulpzaam en meedenkend. Alles is piekfijn gedaan en het appartement brandschoon opgeleverd! Fantastisch! Hartelijk dank.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Vanaf eerste telefonisch contact tot en met de uitvoering van de ontruiming zeer tevreden. Absolute aanrader, kwaliteit/ prijsverhouding in evenwicht. Wij zijn meer dan tevreden. Bedrijf doet wat ze beloven.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Huisontruiming Busken Huethove Zoetermeer. Vanwege de goede reviews in zee gegaan met deze organisatie. En wat hebben zij dit keurig en kundig gedaan. En, in een moeilijke tijd als deze, hebben ze verrast met net dat stapje extra. Dat heeft ons echt geraakt. Bovenverwachting en met het hart op de goede plek. Ze gaan voor een 10, van ons krijgen ze een 11.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Woning- en winkelpand ontruiming Ter Weerlaan 6 Wassenaar Ook wij zijn afgegaan op de goede recensies en zijn blij dat we met hen in zee zijn gegaan. Snelle offerte en afspraak is afspraak bij de mensen van Kringloop Groene Kruis. Ondanks dat de ontruiming veel meer tijd en inspanning benodigde dan voorzien (geloof dat we alle records verbroken hebben in weg te ruimen spullen), bleef de prijs de prijs. Zeer gewaardeerd ook de professionele aanpak, de vriendelijkheid en de persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers en vooral niet te vergeten de eerlijkheid.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Omdat mijn opa opgenomen moest worden in het verpleegtehuis moesten wij zijn voormalige huis volledig leeg halen. Daarom hebben wij contact gezocht met Kringloop Groene Kruis om ons hierin te assisteren. Contact verliep erg soepel en al snel hadden we een offerte en een prijs. Uitvoer datum werd daarna spoedig vast gesteld en uitgevoerd. Ongelovelijk wat deze mannen in een paar dagen weten te bewerkstelligen. Alles zag er super netjes uit en was volgens afspraken achtergelaten. Ook de huur maatschappij was zeer onder de indruk van de staat van het huis. Mocht ik ooit weer een huis leeg moeten halen zal ik jullie zeker weer vragen. Bedankt mannen!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Vandaag heeft Kringloop Groene Kruis het huis van mijn klant opgeleverd: een half vrijstaande villa waar meer dan 50 jaar door het gezin gelukkig in gewoond is. Na hun werkzaamheden kon je bij wijze van spreken van de vloer eten! Fantastisch wat hebben zij goed werk geleverd: afvoeren van oude maar ook nog bruikbare spullen, schuur uitruimen, en de woning bezemschoon opgeleverd. En wat een fijne samenwerking! Een absolute aanrader met als rapportcijfer een 10!

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Na het overlijden van mijn vader, moest zijn huis leeggeruimd worden. Door de vele goede recensies, kringloop Groene Kruis ingeschakeld. Mensen die ons hebben geholpen waren ontzettend vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden en ze krijgen ook een 10 van ons.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Heel tevreden over het contact met deze organisatie. De hele ontruiming van de woning netjes volgens afspraak. Bij aankomst bleek er een wespennest, maar ook dit is opgelost. En er kwam zelfs nog een horloge te voorschijn die de familie al heel lang kwijt was, daar waren we ook heel blij mee. Zeker aanrader voor dit soort klussen.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Prima bedrijf, klantvriendelijk. Werkt erg netjes, maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Neemt je veel werk uit handen en zijn heel betrokken. Een aanrader !

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Woningontruiming Houtwerf 24 in Leidschendam. Naar alle tevredenheid en volgens afspraak de woning keurig en veegschoon binnen drie dagen opgeleverd. Hierbij werden de persoonlijke spullen, zoals oa fotos, die nog aanwezig waren apart gehouden en achteraf aan mij overhandigd.. Ben supertevreden over de hele manier van zaken vanaf de voorinspectie tot aan de eindinspectie. Er is een topprestatie geleverd.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Echt een top bedrijf, super schoon en netjes opgeruimd. Chapeau!!!!!! Ook het personeel is uitermate vriendelijk. Nogmaals top!!

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Razendsnelle offerte en direct volgende dag service bij huisontruiming in Van Ommerenpark in Wassenaar, en uiteindelijk was het tegen verwachting zelfs gratis. Aanrader.

  Beantwoorden
 19. ★★★★★

  Het huis van mijn vader is netjes volgens afspraak leeg geruimd, het was meer werk dan in eerste instantie voorzien, maar toch op de beloofde dag was het klaar en netjes. Complimenten voor de goede service!

  Beantwoorden
 20. ★★★★★

  De woning van mijn moeder netjes en met respect leeggeruimd. In vergelijking met andere woningontruimers goedkoper ! Dank hiervoor …

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter