Kringloopwinkel Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg

Ontdek unieke vondsten en steun goede doelen bij Vincentshop Tilburg – uw bestemming voor kringloop schatten en betaalbare items.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op het moment zijn ze tijdelijk verhuisd naar HAVENDIJK 50 in TILBURG. Het pand aan de Veemarktstraat wordt gerenoveerd. Zie hun website voor meer informatie en openingstijden.”

Bianka Smeets

“Nice little thrift store, with mens, womens and kids clothes, also sells furniture, books and kitchenwares. Prices are very reasonable and proceeds go to a good cause. Be aware that they only accept cash.”

John

“Hou van deze winkel mensen zeggen veel het is niet trendy maak het zelf trendy zo ben je uniek! Deze winkel heeft veel keuze en goede prijzen als je de kleren koopt kan je er een eigen twist mee maken!”

LunaLova

Meer reviews lezen…

Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg: De Goede Doelen Kringloopwinkel

Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg is een kringloopwinkel in de bruisende stad Tilburg. Deze kringloopwinkel is onderdeel van de Vincentius Vereniging, een organisatie die zich inzet voor mensen die het moeilijk hebben. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, biedt de Vincentshop een unieke winkelervaring waar je niet alleen kunt winkelen voor een klein prijsje, maar ook kunt bijdragen aan het goede doel.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Vincentshop kun je een breed scala aan spullen doneren. Ze accepteren donaties van kleding, schoenen, bed-/badtextiel, glas & servies, decoratieartikelen, elektrische apparaten, boeken en sieraden. Of je nu je kledingkast wilt opruimen, je huis wilt herinrichten of gewoon wat overtollige spullen hebt, jouw donaties zijn van harte welkom. Je kunt zelfs een afspraak maken om de spullen te laten ophalen, wat het gemakkelijk maakt om je donaties te doen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de Vincentshop is het altijd leuk om te weten waar je naar op zoek bent. Het assortiment van de winkel is zeer divers en omvat antiek, boeken, brocante, computers, gereedschap, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Het is raadzaam om goed te kijken naar de staat van de producten en te controleren op eventuele beschadigingen, zodat je met een tevreden aankoop naar huis gaat.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Vincentshop werkt volledig op vrijwilligersbasis. Dit betekent dat alle medewerkers uit vrijwilligers bestaan die met veel passie en toewijding werken om de winkel draaiende te houden. Naast winkelen kun je bij Vincentshop profiteren van verschillende diensten en faciliteiten, waaronder OV-bereikbaarheid, PIN-betalingen, bezorgservice, inname van goederen, ophaalservice, parkeergelegenheid en toiletten. Ook contactloos mobiel betalen behoort tot de mogelijkheden, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

Volg Vincentshop op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg biedt niet alleen een gevarieerd assortiment aan tweedehands artikelen, maar zet zich ook in voor een goed doel. Bezoek deze kringloopwinkel in Tilburg en geniet van duurzaam winkelen terwijl je bijdraagt aan de gemeenschap.

Useful Links

22 gedachten over “Kringloopwinkel Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg”

 1. ★★★★☆

  Ik lees de diverse comments hiervoor. Veel positieve reacties. Ook een aantal minder positieve. Klopt dat allemaal, vraag ik me af.

  Ben zelf gaan kijken. Ik ben na enkele bezoeken en aankopen in 2023 en 2024 veel positiever in mijn reactie. Kom kijken wat je bevalt en koop wat je bevalt. Je moet niets.

  Kringloopgoederen kopen heeft nu eenmaal niet de prijs van de Amsterdamse Kalverstraat. Heb eens toch maar ook zelf in de Tilburgse winkel aan de Veemarktstraat 37 eea nagevraagd.

  Mijn reactie op de commentaren, gevoed door erover te praten met anderen en zelf goed rond te kijken, geef ik nu hierna.

  Men gaat, aldus een reactie, niet naar binnen omdat ze alleen kleren verkopen. Onjuiste info want er is meer dan textiel, en daar kom je achter als je winkel binnen gaat.

  Dan de prijs: Kleding is al jaren vast geprijsd en zeer laag. Juist voor hen met smalle beurs.

  Heel dure topmerk kleding wordt in speciale hoek ook duurder verkocht. Maar je betaalt nooit de tweedehands dus te hoge hoofdprijs ervoor in de Vincentshop. Immers: alle kringloopwinkels kennen de opkopers die een verdienmodel maken van laaggeprijsde topmerkkleding. Dan kunnen de inkomsten beter bij Vincent binnenkomen voor het goede doel.

  Super Luxe goederen, speciaal geslepen glas, antiek, porselein etc niet voor directe levensbehoeften ( daar is wel veel alternatief laaggeprijsde vergelijkbare zaken voor zolang de voorraad strekt) zijn soms dan weer wat hoger in prijs. Deze opbrengst komt ten goede aan de armoede bestrijdig.

  Artikelen zijn tegenwoordig bijna allemaal geprijsd zoals bestek, servies, apparaten, ijskast, wasmachine etc etc. Haalt men of iemand anders de prijs er van af dan wordt aan kassa de prijs bepaald die hoger kan zijn dan het originele prijs. Zo zit dat. Logisch lijkt me.

  Alle opbrengsten gaan na aftrek van energie, belastingen, afvalstroom, huur etc voor 100 procent naar het goede doel.

  Alle medewerkers etc. in de shop zijn onbetaalde vrijwilligers.

  Volgens eerder vergelijkend onderzoek kreeg het de ere- vermelding: het The Best Shop In Town.

  Nou, ik blijf er wel komen. Nette uitstraling en elke week weer andere spullen erbij als de vorige lichting in is verkocht.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Hidden treasure on map of Tilburg. Good selection of vintage/antiques. Staff is friendly and helpful, prices are low. I wish I d knew that place sooner!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op het moment zijn ze tijdelijk verhuisd naar HAVENDIJK 50 in TILBURG. Het pand aan de Veemarktstraat wordt gerenoveerd. Zie hun website voor meer informatie en openingstijden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuk aanbod maar personeel een aantal dan erg klant onvriendelijk. Prijs wordt bepaald aan de kassa bij sommige gaat dit niet helemaal eerlijk. Jammer zou een leuke zaak kunnen worden.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Hou van deze winkel mensen zeggen veel het is niet trendy maak het zelf trendy zo ben je uniek! Deze winkel heeft veel keuze en goede prijzen als je de kleren koopt kan je er een eigen twist mee maken!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Leuk assortiment tegen redelijke prijzen, de verkoopsters vrijwilligers gaan wel bijzonder extreem overdreven te werk mvt klanten toelaten in de winkel , klanten krijgen een mandje mee met ingeschakeld kookwekker dat na exact 15 min afgaat….Pfft wat een stelletje daar

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Best dure 2e hands winkel. In de shop hangt wel een prijslijst maar aan de kassa bleek de prijs ineens hoger…5 euro voor 2 kopjes met schotel is wel erg veel…

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vincentshop – Vincentiusvereniging Tilburg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nice little thrift store, with mens, womens and kids clothes, also sells furniture, books and kitchenwares. Prices are very reasonable and proceeds go to a good cause. Be aware that they only accept cash.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter