Kringloop Vlaardingen

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Vlaardingen – kleding, kortingen en meer. Vriendelijk personeel, inclusief faciliteiten voor rolstoelgebruikers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De huurwoning van mijn moeder van 100m2 moest bezemschoon worden opgeleverd. Bij meerdere organisaties heb ik informatie ingewonnen en Kringloop Vlaardingen/Naaldwijk bleef er constant bovenuit komen. Dat heeft zeker te maken met het enthousiasme van Wim. Zodra je Wim aan de telefoon hebt, verdwijnen je twijfels als sneeuw voor de zon. Aan Wim merk je dat hij een oude rot is in zijn vakgebied en daardoor weet waar hij het over heeft. Het stopwoordje van Wim is dan ook: ‘Wij doen alles’. En achteraf is dat ook de waarheid geworden: ze doen ook echt alles en naar volle tevredenheid. Je hebt niet dagelijks te maken met het ontruimen van een woning van je ouders, bij mij ontbrak de ervaring in ieder geval. Met een gerust hart kan je Wim en collega’s laten komen die voor een mooie prijs de woning leeghalen en bezemschoon achterlaten. Wim is niet wazig over wat het kost, ik heb uitgelegd gekregen waar de kosten in gaan zitten (afvoeren naar de stort bijvoorbeeld) Wim en collega’s; bedankt voor jullie werk en succes met het bedrijf!”

Sander Mulder

“Vorige week ons huis laten ontruimen door Wim van de kringloop. Dit is netjes gegaan volgens afspraak en het huis was zelfs een week eerder klaar dan afgesproken waardoor ik rustig de tijd had om het huis op te leveren aan de huurbaas. Bovendien was het bijna de helft goedkoper dan een offerte die ik van een schimmig bedrijf uit Rotterdam heb ontvangen. Dus toppie en bedankt!”

jack vanschie

“Nette winkel met leuke kleine prijzen en mooie spullen. Ook sprake van een goede bezorgservice. Bezorger kwam netjes op de afgesproken tijd.”

Lars Driessen

Meer reviews lezen…

Kringloop Vlaardingen: Duurzaam shoppen in de stad

Kringloop Vlaardingen is een populaire kringloopwinkel waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Gelegen aan de Waalstraat 67, 3131 CS Vlaardingen, biedt deze winkel een breed scala aan producten tegen zeer redelijke prijzen. Met een gemiddelde waardering van 3,6/5 sterren, staat Kringloop Vlaardingen bekend om zijn uitgebreide collectie kleding en positief personeel.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Kringloop Vlaardingen verwelkomt graag donaties van bruikbare spullen. Heb je zelf spullen waar je graag vanaf wilt? Maak er iemand anders blij mee en lever ze in bij Kringloop Vlaardingen. Niet alleen help je het milieu door hergebruik te stimuleren, maar je draagt ook bij aan een betereklimaat!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop Vlaardingen zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst worden de prijzen vaak genoemd in de reviews. Gelukkig kun je bij deze winkel altijd redelijke prijzen verwachten. Verder is het personeel vriendelijk en behulpzaam, waardoor je een prettige winkelervaring hebt.

Het werkingsprincipe van Kringloop Vlaardingen

Als je nog niet bekend bent met de werking van een kringloopwinkel, is Kringloop Vlaardingen een perfecte plek om te beginnen. Hier kun je winkelen voor tweedehands spullen zoals kleding en nog veel meer. De winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Vlaardingen heeft verschillende unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig kortingsacties en speciale evenementen. Houd hun Facebook-pagina [hier] (https://www.facebook.com/HetGoedVlaardingen/?locale=nl_NL) in de gaten voor het laatste nieuws. Naast reguliere winkelbezoeken kun je ook gebruik maken van de inleverbalie voor je donaties.

Met flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag, kun je op je gemak rondkijken en van alles ontdekken bij Kringloop Vlaardingen. Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring in Vlaardingen? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloop Vlaardingen, waar je een schat aan tweedehands spullen kunt vinden tegen betaalbare prijzen.

74 gedachten over “Kringloop Vlaardingen”

 1. ★★★★☆

  Ik heb drie keer iets gekocht bij deze kringloop. Redelijke prijs, netjes afgeleverd. Helaas heb ik nu een veel minder prettige ervaring. Ik had een bank van iemand gekregen, die bij nader inzien niet goed was en te zwaar voor mij, ik ben 74. In het foldertje dat regelmatig in mijn brievenbus zit staat dat spullen kunnen worden afgevoerd tegen een kleine vergoeding. Klein?? Eerst zou ik 100 euro!! moeten betalen, dat zakte naar 75 euro!! Is dat een KLEINE vergoeding? Ik zit nog bij te komen. Ik zal nooit meer in deze zaak komen!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De huurwoning van mijn moeder van 100m2 moest bezemschoon worden opgeleverd. Bij meerdere organisaties heb ik informatie ingewonnen en Kringloop Vlaardingen/Naaldwijk bleef er constant bovenuit komen. Dat heeft zeker te maken met het enthousiasme van Wim. Zodra je Wim aan de telefoon hebt, verdwijnen je twijfels als sneeuw voor de zon. Aan Wim merk je dat hij een oude rot is in zijn vakgebied en daardoor weet waar hij het over heeft. Het stopwoordje van Wim is dan ook: Wij doen alles. En achteraf is dat ook de waarheid geworden: ze doen ook echt alles en naar volle tevredenheid. Je hebt niet dagelijks te maken met het ontruimen van een woning van je ouders, bij mij ontbrak de ervaring in ieder geval. Met een gerust hart kan je Wim en collegas laten komen die voor een mooie prijs de woning leeghalen en bezemschoon achterlaten. Wim is niet wazig over wat het kost, ik heb uitgelegd gekregen waar de kosten in gaan zitten (afvoeren naar de stort bijvoorbeeld) Wim en collegas; bedankt voor jullie werk en succes met het bedrijf!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Zeer onvriendelijk personeel en onredelijke prijzen. Personeel is bij de kassa alleen tegen elkaar aan het klagen over klanten. Ze praten erg hard en zijn zeer veel aan het zeuren. Ze deden erg onvriendelijk tegen een demente meneer en wilde hem niet helpen met zn vraag. Ik ben niet van plan daar ooit terug te gaan!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  BIZAR!!! Sticker plakken op kapotte artikelen en notabene de stickers plakken over datgene wat kapot is zodat de koper het niet ziet!! En GIERIG dat ze zijn daar NIET NORMAAL….WINKEL SLUITEN EN LEKKER VAN JE PENSIOEN GENIETEN OUWE GEKKE !!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Hele hoge prijzen je kan een kind ook niet meer blijmaken met een speelgoed bij de kringloop hier in vlaardingen !!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vlaardingen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vlaardingen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  De winkel ziet er op zich netjes uit maar is er 1 dame bij de kassa en hebben wij geen ander personeel waargenomen of begroet bij aankomstm De schappen zien er netjes en goed gesorteerd uit. Meubels bij meubels en glazen bij glazen, deze zijn wat aan de hoge kant mijns inziens… Vazen zijn wel netjes bij elkaar gestyled, ook deze zijn aan de prijs. Een wat oudere wasmachine voor 275 euro? Maar nogmaals dit is mijn mening en is er voldoende keus om iets leuks te scoren lijkt mij op een goede locatie.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vlaardingen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Vlaardingen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Afspraak gemaakt voor spullen op te halen. Bij ophalen van de spullen wilde chauffeur het niet mee nemen omdat dit niet te verkopen was. Wilde het wel heel vriendelijk even bij de stort brengen voor 20. Dit geld gedaan omdat het in de Weg stond en zelf geen auto heb. Volgende dag stonden mijn spullen te koop in de de winkel 1 artikel voor jawel 175. Stel oplichters iets gratis mogen ophalen en dan toch geld vragen en weer verkopen. NIET NAAR TOEGAAN.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vlaardingen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter