Kringloopwinkel Emmaus Hoorn in Zwaag

Ontdek duurzame schatten bij Emmaus Hoorn Kringloop – unieke kleding, meubels, elektronica, boeken in Zwaag, open woensdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Emmaus Hoorn: Duurzaam Winkelen in Zwaag

Kringloopwinkel Emmaus Hoorn is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Zwaag, een charmant stadje in Noord-Holland. Deze winkel is een waar paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een breed scala aan tweedehands spullen en unieke vintage vondsten is het de ideale plek om iets bijzonders te vinden. De openingstijden van deze kringloopwinkel zijn woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Kringloopwinkel Emmaus Hoorn biedt een inname- en ophaalservice aan, wat betekent dat je je ongewenste spullen kunt doneren of verkopen aan de winkel. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, alles wat nog in goede staat verkeert, is welkom. Door je spullen naar de kringloop te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om de kwaliteit en functionaliteit van een product te controleren voordat je het koopt. Kijk naar eventuele beschadigingen en zorg ervoor dat het item voldoet aan je verwachtingen. Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloopwinkel Emmaus Hoorn een parkeerplaats biedt, zodat je gemakkelijk naar de winkel kunt komen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Emmaus Hoorn wordt een breed scala aan diensten en faciliteiten aangeboden om de winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor het transporteren van grote en zware aankopen. Daarnaast kun je bij de winkel terecht voor het innemen van goederen en het ophalen van gekochte items. Het personeel staat klaar om je te helpen en te adviseren bij het vinden van de perfecte items.

Extra service en unieke programma’s

Kringloopwinkel Emmaus Hoorn heeft een actieve aanwezigheid op sociale media, met regelmatige updates en nieuws over duurzaam winkelen. Volg hun Instagram-account @kringloopwinkel.emmaus.hoorn om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanwinsten en speciale acties.

Deze kringloopwinkel is onderdeel van Emmaus, een organisatie die zich inzet voor sociale en economische inclusie. Met 18 filialen in Nederland biedt Emmaus een breed scala aan programma’s die gericht zijn op het ondersteunen van mensen in kwetsbare situaties en het bevorderen van duurzaamheid.

Kortom, bij Kringloopwinkel Emmaus Hoorn in Zwaag kun je genieten van een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid centraal staat. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de verborgen schatten die op je wachten.

69 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Hoorn in Zwaag”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Redelijk leuke kringloop maar de prijzen zijn hoog. Hoger dan de winkels in de buurt. Echte koopjes vindt je hier niet. Namen helaas ook geen retour aan met bon van iets wat niet goed werkt en 30 minuten geleden gekocht is, beetje jammer. Goede boeken selectie en cd dvds etc. ook hier hogere prijzen. Veel legerdump wat deze kringloop apart maakt van de rest.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Goed verzorgde leuke kringloopwinkel en vooral prachtig dat de opbrengst naar goede doelen gaat.Winkel ziet er gezellig uit en veel spulletjes staan op kleur gesorteerd.Vrijwilligers die daar werken zijn aardig en behulpzaam,ik kom hier graag.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Inmiddels zitten er al 3 kringloopwinkels in dit hoekje van Hoorn. Dit is een nette, georganiseerde winkel. Ik was erg onder de indruk van de boeken en media afdeling boven. Met een aardige meneer die zichtbaar goed voor zijn afdeling zorgt. Beneden was een flinke collectie legerattributen en -kleding. En natuurlijk allerlei andere kringloopspulletjes leuk in stellingen en hoekjes geetaleerd. Op de verdieping boven heb ik niet gekeken.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Blijkbaar als je ziek bent en je geen mondkapje op kan en ook een uitzonderingskaart kan aantonen mag je de winkel niet in, want zoals de meneer in de winkel aangaf. Wij doen daar niet aan. Nog nooit zoiets absurd meegemaakt. Blijkbaar mogen zieke mensen de winkel niet in. Mij zie je daar nooit meer terug.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter