Kringloopwinkel Gooisch Goedt in Blaricum

Ontdek duurzame mode en unieke items bij Gooisch Goedt, Blaricum’s top-rated kringloopwinkel voor kwalitatief tweedehands winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijk personeel en aardige selectie bij deze kringloopwinkel.”

Xav Wolf

“Heerlijke winkel, precies het lampje gevonden dat ik zocht.”

Christa Patterer

“Leuke winkel!”

Willem de Boer

Meer reviews lezen…

Ontdek Gooisch Goedt: Een Unieke Kringloopwinkel in Blaricum

Gooisch Goedt is dé kringloopwinkel in Blaricum waar je terecht kunt voor unieke vondsten en duurzame mode. Gelegen aan Hooibrug 14, 1261 MV Blaricum, is deze winkel een must-visit voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en originele items. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, kun je er zeker van zijn dat je hier een geweldige winkelervaring zult hebben.

Wat kun je inleveren bij Gooisch Goedt?

Bij Gooisch Goedt kun je allerlei items inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk aan kleding, schoenen, accessoires, meubels, boeken en zelfs elektronica. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan een sociaal initiatief dat werkgelegenheid biedt aan lokale mensen. Dus, waarom zou je die oude kleding of meubelstukken niet langs brengen bij deze geweldige kringloopwinkel?

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Gooisch Goedt?

Bij het winkelen bij Gooisch Goedt is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het verstandig om de items die je overweegt zorgvuldig te bekijken. Controleer of er geen beschadigingen zijn en of alles nog goed werkt. De prijzen bij Gooisch Goedt zijn vaak scherp, dus het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en te zoeken naar pareltjes tussen de schappen.

Hoe werkt Gooisch Goedt?

Gooisch Goedt werkt volgens het principe van een traditionele kringloopwinkel. Ze ontvangen donaties van mensen uit de omgeving en verkopen deze items vervolgens in de winkel. Het geld dat wordt verdiend met de verkoop wordt gebruikt om de winkel draaiende te houden en om lokale projecten te ondersteunen. Bij Gooisch Goedt kun je alleen met contant geld betalen, dus zorg ervoor dat je wat muntgeld meeneemt tijdens je bezoek.

Bijzondere programma’s, kortingen en andere services

Gooisch Goedt biedt een aantal unieke programma’s en services aan. Ze hebben bijvoorbeeld een eigen Instagram-account @gooisch_goedt waar ze regelmatig nieuwe items en aanbiedingen delen. Daarnaast organiseren ze ook evenementen, zoals modeshows en thematische verkoopdagen om de winkelervaring nog leuker te maken.

Dus, als je op zoek bent naar betaalbare en duurzame items, breng dan een bezoek aan Gooisch Goedt in Blaricum. Ontdek unieke schatten, steun lokale initiatieven en draag bij aan een meer duurzame consumptie. Vergeet niet om ze te volgen op Instagram voor de laatste updates en aanbiedingen. Een bezoek aan deze kringloopwinkel in Blaricum is zeker de moeite waard!

4 gedachten over “Kringloopwinkel Gooisch Goedt in Blaricum”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Gooisch Goedt. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter