Kringloopwinkel in Cuijk

Ontdek duurzame vondsten in Cuijk bij onze gezellige Kringloopwinkel – van meubels tot kleding en meer, met hart voor circulariteit.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag24 uur geopend
Dinsdag24 uur geopend
Woensdag24 uur geopend
Donderdag24 uur geopend
Vrijdag24 uur geopend
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkels in Cuijk

Ben je op zoek naar duurzame winkels en tweedehandsspulletjes in Cuijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kringloopwinkel Cuijk is een van de twee winkels waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring. Hier helpen we je graag bij het ontdekken van kringloopwinkels en andere leuke tweedehandswinkels in de omgeving.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Cuijk kun je niet alleen shoppen voor tweedehands spullen, maar ook je eigen spullen inleveren. Heb je items in huis waar je graag vanaf wilt? Breng ze dan naar de winkel en maak er iemand anders blij mee. Door je spullen opnieuw te gebruiken, lever je een bijdrage aan een beter klimaat. Extra duurzaam dus! Voor het adres en de openingstijden verwijzen we je naar onze winkelpagina. Ook kun je de route eenvoudig plannen op onze website.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het shoppen in de kringloopwinkel is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hoewel de producten vaak van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om ze goed te controleren voordat je ze meeneemt. Controleer bijvoorbeeld op beschadigingen en of alle onderdelen aanwezig zijn. Daarnaast is het handig om van tevoren te bedenken waar je naar op zoek bent, zodat je gericht kunt zoeken in de winkel. Het assortiment in kringloopwinkels kan namelijk erg divers zijn, van kleding en meubels tot boeken en elektronica. Neem dus de tijd om te snuffelen en wie weet vind je een geweldig tweedehands pareltje!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Cuijk kun je op je gemak rondkijken en je favoriete items uitzoeken. Daarnaast bieden wij ook unieke programma’s, kortingen en andere services om het shoppen nog leuker te maken. Onze winkel is 24 uur per dag geopend, behalve op zaterdag en zondag. Op onze Facebook-pagina @ActiefKringloopwinkels vind je meer informatie over onze speciale acties en aanbiedingen. Kom langs en ervaar zelf de gezellige sfeer van Kringloopwinkel Cuijk!

Voor meer kringloopwinkels in de regio Noord-Brabant, kun je een kijkje nemen op onze overzichtspagina. Ben je specifiek op zoek naar kringloopwinkels in Cuijk, ga dan naar onze Cuijk-pagina.

Kom langs bij Kringloopwinkel Cuijk en ontdek een wereld van tweedehands schatten en duurzaam winkelplezier!

Laat hieronder een review achter