Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim

Ontdek duurzaam shoppen in Sassenheim bij Kringloopwinkel Op Dreef – voor unieke tweedehands boeken, meubels, speelgoed en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-16:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het blijft toch ėėn van de beste kringloopwinkels van de streek. De winkel zit in een oud schoolgebouw, met in elk voormalig klaslokaal een aparte afdeling. Een lokaaltje curiosa, een lokaaltje media, veel LP’s, een lokaaltje boeken (zeer goed gesorteerd!!), een lokaaltje huisraad, een lokaaltje speelgoed en een lokaal vol met electrische apparaten. De middenruimte staat vol met meubels. Goede kwaliteit, schoon! Kortom een aanrader.”

David Vliegen

“Leuke kringloopwinkel met alles wat ze te koop hebben onderverdeeld in zones wat prettig werkt. Was er alleen iets te laat net na 4uur en om hakf 5 gaan ze dicht, dus niet de tijd om alles rustig te bekijken. Heel goed dat ze max aantal bezoekers tegelijk in winkel toestaan en ook mondkapje verplichten.”

H.J. Angeneind

“Een hele leuke en diverse kringloop winkel. Veel aanbod en redelijke prijzen. Alles is netjes gerubriceerd. Bij het glas/serviesgoed wordt je aankoop netjes ingepakt. Je kunt er pinnen. AANRADER! Ook na een tijdje niet geweest te zijn is er niets veranderd. Nog steeds top!”

Gi Va

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Op Dreef: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Sassenheim

Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim is een prachtige winkel waar je kunt genieten van duurzaam tweedehands winkelen. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Kagerdreef 90, biedt een unieke ervaring voor iedereen die van winkelen houdt en tegelijkertijd een steentje wil bijdragen aan het milieu.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Op Dreef?

Bij Kringloopwinkel Op Dreef kan je tijdens de openingstijden van de winkel je spullen brengen. Het is belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De kringloopwinkel neemt allerlei gebruikte goederen aan, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en vintage items. Door tweedehands spullen te brengen naar Kringloopwinkel Op Dreef draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Op Dreef is het handig om te kijken naar de openingstijden. De kringloopwinkel is alleen geopend op woensdagmiddag en zaterdag. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de winkel mogelijkheden biedt voor bezorging en het ophalen van spullen. Je kunt contact opnemen met de winkel voor meer informatie over deze services.

Hoe werkt Kringloopwinkel Op Dreef?

Kringloopwinkel Op Dreef is een kringloopwinkel waar je tweedehands spullen kunt kopen tegen aantrekkelijke prijzen. De winkel is rolstoelvriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Je kunt zowel contant betalen als betalen met PIN of contactloos mobiel betalen. Bij de kringloopwinkel staan prijzen, het goede doel, het vriendelijke personeel, het uitgebreide assortiment en het ruime aanbod hoog in het vaandel.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel Op Dreef biedt verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen nog leuker te maken. Zo kan je gebruikmaken van de bezorgservice en de ophaalservice. Ook kan je op de bedrijfslocatie terecht voor diverse services. Daarnaast is er een leuke actie voor studenten, zij ontvangen 10% korting op vertoon van de studentenpas. De kringloopwinkel heeft ook een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, hoog gewaardeerd door klanten die de lage prijzen, het goede doel, het vriendelijke personeel, het uitgebreide assortiment en het ruime aanbod benadrukken.

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Op Dreef en volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Voor meer kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland, bezoek https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland.

115 gedachten over “Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim”

 1. ★★★★★

  Raar systeem als je even wilt rondkijken, verplicht met een winkelmandje en notitie blaadje moet lopen. Voor ons geen fijne kringloopwinkel maar gelukkig zijn er genoeg in de buurt die niet zo n systeem aan hun bezoekers opdringen. Ik heb het niet over een uniek systeem of supermarkt, maar over een raar systeem als je even wil rondkijken. Dus haal er geen andere zaken bij. Klantonvriendelijkheid en niet alleen een raar systeem met mandjes en notitieblokjes, maar ook een rare reactie op een review

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Op Dreef. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Op Dreef. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Op Dreef. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Op Dreef. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Op Dreef. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Op Dreef. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Op Dreef. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Jammer dat deze goede, nette, vriendelijke kringloop winkel maar twee dagen open is. Het blijft een goede zaak die loopt op 100 % vrijwilligers.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  1ste keer in de kringloop leuk ontvangen leuke kringloop, de 2de keer was er niet zo vriendelijk personeel aanwezig, jammer van de kringloop, zijn ook gelijk weggegaan

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Wat een leuke kringloopwinkel, en hele aardige mensen daar,en leuke spulletjes, heb een nieuwe pan en een stoommand gekocht,en voor de dochter engelse leesboeken. Kortom, leuk om even te bezoeken.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Op Dreef. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Op Dreef. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter