Kringloopwarenhuis Het Goed in Leidschendam

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Kringloopwarenhuis Het Goed in Leidschendam – meubels, kleding, elektronica en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Een grote en best georganiseerde kringloop winkel. Het personeel is vriendelijk en je kan er een bakje koffie pakken. Helaas is het parkeren daar een kriem. Ook hebben ze helaas niet veel kinderkleding ter beschikking. Toch is het zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen.”

Ricardo Loetawan

“Super kringloopwinkel! Aardig personeel en leuke goedkopen spullen. Altijd iets nieuws. Alleen er is weinig hippe kleding.”

Toon

“Aan de dure kant maar de spullen zijn schoon en netjes, zie je niet veel meer bij de meeste klringloopwinkels!”

Anton Narwert

Meer reviews lezen…

Kringloopwarenhuis Het Goed: Betaalbare Kwaliteit in Leidschendam

Ben je op zoek naar betaalbare tweedehands meubels, kleding of elektronica? Dan ben je bij Kringloopwarenhuis Het Goed in Leidschendam aan het juiste adres. Deze winkel biedt een ruim assortiment van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Lees verder voor meer informatie over wat je kunt brengen, waar je op moet letten en hoe deze kringloopwinkel precies werkt.

Wat kun je brengen naar Het Goed?

Bij Het Goed kun je terecht met allerlei tweedehands spullen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan meubels, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Door je gebruikte spullen in te leveren draag je bij aan een duurzamere samenleving en maak je er tegelijkertijd iemand anders blij mee. Een win-win situatie dus!

Waar moet je op letten bij Het Goed?

Bij het bezoeken van Het Goed is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel Het Goed een zorgvuldige selectie maakt, is het toch verstandig om de spullen kritisch te bekijken voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld of meubels stevig zijn en of elektronica goed werkt. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en zorg je ervoor dat je tevreden naar huis gaat.

Hoe werkt Het Goed?

Het Goed hanteert een duidelijk proces om de spullen in de winkel te krijgen. Wanneer je iets inlevert, wordt dit zorgvuldig bekeken en beoordeeld. Vervolgens wordt het geprijsd en op de juiste plek in de winkel geplaatst. Het assortiment van Het Goed wisselt regelmatig, dus het is zeker de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen en te ontdekken welke schatten je deze keer kunt vinden.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Het Goed biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld een kringloopplus programma waarbij je als klant kunt sparen voor extra korting. Daarnaast hebben ze een ophaalservice voor grote spullen die je zelf niet kunt vervoeren. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de aantrekkelijke aanbiedingen van Het Goed.

Wil je meer weten over Het Goed? Bezoek dan hun officiële website voor het laatste nieuws, locaties en openingstijden. Volg ze ook op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanwinsten en acties.

Kortom, Kringloopwarenhuis Het Goed in Leidschendam is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare kwaliteitsproducten. Breng je gebruikte spullen naar Het Goed en geef ze een tweede leven, terwijl je zelf geniet van de scherpe prijzen en unieke diensten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

137 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed in Leidschendam”

 1. ★★★★☆

  Producten die je gratis krijg, mag je best goedkoop verkopen. Ze hebben geen verstand van wat iets mag kosten. Kringloop is allang niet meer voor de minima. Prijzen zijn belachelijk !!!! Ik geef ze niets meer, ik zet het op marktplaats onder gratis af te halen. Zo doe je echt wat voor je medemens. KRINGLOOP MAFFIA !!!!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een grote en best georganiseerde kringloop winkel. Het personeel is vriendelijk en je kan er een bakje koffie pakken. Helaas is het parkeren daar een kriem. Ook hebben ze helaas niet veel kinderkleding ter beschikking. Toch is het zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Heel jammer dat er meer in het magazijn verdwijnt dan dat er in de winkel tegen veel te hoge prijzen wordt verkocht. Dit zijn geen kringloop prijzen. Jammer

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met warenhuis Het Goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Kleding veels te duur geprijsd voor een kringloopwinkel. Het speelgoed is vies, vooral de pluche knuffels zien er niet uit en ook veel te duur geprijsd. Als je goedkope 2e hands spullen zoekt moet je niet hier zijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  De winkel is 4 sterren. Alleen de communicatie is slecht. Hadden hele woning ( 1 hoog) te ontruimen, komen de jongens om alles mee te nemen, blijkt dat ze geen trappen mogen lopen! Ik zou zeggen, vraag van tevoren even aan mensen die iets aanbieden of ze op de begane grond wonen…

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij warenhuis Het Goed. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter