Kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum

Ontdek tweedehands schatten in Leidschendam bij Het Circulaire Ambachtscentrum – boeken, meubels, kleding en meer. Topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het was allemaal heel geordend. Ik denk dat dit te danken was aan de gepensioneerde mannen. Er staan mooie rekken en er zijn ook houten vakken gemaakt waarin spullen worden gepresenteerd. Ja mooi om te zien. Ik zag hele mooie glazen, goede stoelen en banken en ook de kleding zag er goed uit. Kom zeker een keer terug.”

Shell Put

“Hele mooie kringloop winkel, alles netjes en schoon. Soort bij soort. Sommige prijsjes misschien wat aan de hoge kant maar niet absurd. Vriendelijk personeel! Kom zeker weer langs wanneer ik in de buurt ben. (De kringloop aan de overkant kun je beter overslaan, zonde van je tijd!)”

Jennifer M.

“Vandaag heef Robbert mijn zoon geholpen met een nieuw zadel voor zijn fiets. Het was niet makkelijk om een passende zadelpen te vinden maar uiteindelijk is het wel gelukt! Robert, bedankt voor je hulp en goede service 👍🏻 !!”

Mark van Bethlehem

Meer reviews lezen…

Het Circulaire Ambachtscentrum: Dé Kringloopwinkel in Leidschendam

Het Circulaire Ambachtscentrum is dé kringloopwinkel in Leidschendam waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Gevestigd aan De Star 17, biedt deze winkel een breed assortiment aan tweedehands spullen. Van boeken tot meubels en van kleding tot huishoudelijke apparaten, bij Het Circulaire Ambachtscentrum vind je het allemaal. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren ben je verzekerd van een goede winkelervaring.

Wat kun je brengen naar Het Circulaire Ambachtscentrum?

Het Circulaire Ambachtscentrum staat altijd open voor donaties van tweedehands spullen. Heb je nog boeken, kleding, of andere bruikbare items die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar de winkel en geef ze een tweede leven. Het is een duurzame en milieuvriendelijke manier om van je spullen af te komen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Het Circulaire Ambachtscentrum?

Bij het winkelen bij Het Circulaire Ambachtscentrum zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om de prijzen in de gaten te houden. De reviews van klanten benadrukken vaak de betaalbaarheid van de producten in deze kringloopwinkel. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel en de goede service regelmatig genoemd. Let er ook op dat de winkel rolstoelvriendelijk is, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Hoe werkt het bij Het Circulaire Ambachtscentrum?

Bij Het Circulaire Ambachtscentrum kun je terecht tijdens de ruime openingstijden. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 09:30 tot 17:30 uur. Het is een winkel waar je op je gemak kunt rondsnuffelen tussen de verschillende afdelingen. De winkel biedt ook extra diensten zoals een bezorg- en ophaalservice, zodat je de spullen die je koopt gemakkelijk thuis kunt krijgen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het brede assortiment en de goede service, biedt Het Circulaire Ambachtscentrum ook unieke programma’s en kortingen aan. Een van deze programma’s is de bezorgservice, waarmee je grote aankopen eenvoudig thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast biedt de winkel regelmatig speciale kortingsacties aan, dus het is de moeite waard om op de hoogte te blijven via hun Facebook pagina.

Kortom, Het Circulaire Ambachtscentrum is dé kringloopwinkel in Leidschendam waar je terecht kunt voor een divers assortiment aan tweedehands spullen. Met goede service, betaalbare prijzen en unieke programma’s is dit een winkel die je niet wilt missen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf wat voor schatten je er kunt vinden.

74 gedachten over “Kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum”

 1. ★★★★★

  Zeer nette zaak met goede prijzen. Helaas was op het moment van bezoek assortiment erg karig. Vandaar 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Amazing store. Very nice employees and very well organised. I would recommend this to everyone. The prices are good and the stuff they have is very nice and in good quality. You can see they take pride in their store.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Goed gesorteerde kringloopwinkel, er is een grote kast met DVDs, ze hebben een afdeling met boeken, er is veel huisraad. Over het algemeen nette spullen en prima prijzen. PArkeren kan soms wel wat lastig zijn als het druk is.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke en nette winkel,redelijk groot, veel keuze, mooie prijzen, en vriendelijke medewerkers, goede service. Kortom zo hoort het

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Hele fijne kringloop. Ik vind er altijd iets unieks voor een goeie prijs. De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Staat veel te veel in een te kleine ruimte. Weinig bewegingsruimte. Prijzen moet je vragen, niet goedkoop!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Fijne kringloopwinkel met mooie meubels. De boeken zijn helemaal geweldig. Erg vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Mooie spullen, goede prijzen, overzichtelijke winkel maar toch goed snuffelgevoel, concept ook leuk en origineel voor mijn omgeving :) Aardig personeel ook.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Hele mooie kringloop winkel, alles netjes en schoon. Soort bij soort. Sommige prijsjes misschien wat aan de hoge kant maar niet absurd. Vriendelijk personeel! Kom zeker weer langs wanneer ik in de buurt ben. (De kringloop aan de overkant kun je beter overslaan, zonde van je tijd!)

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top ervaring met Het Circulaire Ambachtscentrum. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Het Circulaire Ambachtscentrum. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Het Circulaire Ambachtscentrum. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Het Circulaire Ambachtscentrum. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 19. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Het Circulaire Ambachtscentrum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 20. ★★★★★

  Bought here a few pieces of furniture (three tables, sofa, something with shelves that I use under the printer). Quality is nice and staff is helpfull. They also can arrange reasonably priced delivery.

  Beantwoorden
 21. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Het Circulaire Ambachtscentrum. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter