Kringloopwinkel De Schatkamer in Leidschendam

Ontdek duurzaam shoppen bij De Schatkamer Leidschendam – unieke vondsten in boeken, meubels, kleding en meer. Beleef het avontuur!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik begrijp niks van alle negatieve reacties. Dit is echt een heerlijk rommelige snuffelwinkel. Lekker vol zodat je echt moet zoeken naar jouw schatten. Ik houd er van. Beetje jammer wel dat niks geprijsd is. Maar bij afrekenen toch echt prima prijzen. Hier zal ik zeker vaker naartoe gaan.”

Evelyne Vrolijk

“Erg rommelig en vol, en best duur. Ze hebben wel heel veel DVDs.”

David Vliegen

“Leuke gezellige rommelige winkel met leuke prijsjes.”

Sabrina Verhoef

Meer reviews lezen…

De Schatkamer: Een Avontuur in Duurzaam Winkelen in Leidschendam

De Schatkamer is dé kringloopwinkel in Leidschendam waar duurzaam winkelen centraal staat. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 5.000 m2 biedt deze winkel een schat aan tweedehands spullen voor iedereen die van een avontuur houdt én geeft gebruikte goederen een tweede leven.

Wat kan je meenemen naar De Schatkamer?

Bij De Schatkamer kan je terecht voor een gevarieerd assortiment. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed of gereedschappen, de kans is groot dat je hier vindt wat je zoekt. Met de aankoop van tweedehands spullen draag je bovendien bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij De Schatkamer?

Bij het winkelen bij De Schatkamer zijn er enkele zaken waar je op kunt letten. De winkel accepteert alleen betalingen per PIN, dus het is handig om je pinpas mee te nemen. Daarnaast biedt De Schatkamer de mogelijkheid om goederen in te nemen. Heb je spullen die je niet meer gebruikt, maar die nog in goede staat zijn? Breng ze dan naar De Schatkamer en geef ze een tweede kans. Tevens is er een bezorgservice beschikbaar en is er een ruime parkeerplaats aanwezig voor het comfort van de klanten.

Hoe werkt De Schatkamer?

Als kringloopwinkel werkt De Schatkamer volgens het principe van hergebruik. De winkel verzamelt gebruikte goederen en biedt ze te koop aan voor een aantrekkelijke prijs. Dit maakt het mogelijk om mooie spullen te vinden zonder de hoofdprijs te betalen. Daarnaast ondersteunt De Schatkamer verschillende projecten en biedt het werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

De Schatkamer heeft verschillende unieke programma’s en diensten die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Zo is er een koffiehoek waar je even kunt uitrusten en genieten van een kopje koffie. Tevens biedt De Schatkamer een handige ophaalservice voor grote aankopen. Mis geen enkel nieuwtje over De Schatkamer en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Met de openingstijden van maandag tot en met zaterdag is De Schatkamer altijd bereikbaar voor avonturiers in duurzaam winkelen. Kom langs in Leidschendam en ontdek wat voor schatten er op jou liggen te wachten!

83 gedachten over “Kringloopwinkel De Schatkamer in Leidschendam”

 1. ★★★☆☆

  Wat een prachtige zaak oké zoals ik lees in de andere reviews is het wat druk en ongeorganiseerd maar wat een leuke dingen heb ik kunnen vinden.
  En iedereen heeft commentaar over de prijzen maar dat viel ontzettend mee.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Hele winkel is ram vol geduuwd, alleen maat stof en vieze spullen. Echt uit op zoveel mogelijk geld krijgen voor alles. Veel te duur en geen mogelijkheid tot onderhandelen.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Groot aanbod. Geen prijzen dus natte vinger werk. Winkel oogt chaotisch en er zit geen logica in. Nooduitgang niet toegankelijk staan spullen voor. Gelukkig zit er tegenover nog een kringloop.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  I wouldnt recommend this to anyone. In fact Im never coming here again. First of all, its u organised, dirty and chaotic. There a no prices on anything. Usually in a thrift store this means that you get a deal for all the stuff you buy. This time its just a tactic of the store owner to scam you. You get a lot of things and they name an outrageous price that you just have to pay. The owners are really creepy and follow you around. Then when packing your overpriced things they make comments on how you pack it up. Terrible. There is a thrift store at the other side of the road with actually nice employees and amazing organisation. Go there instead!

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Weinig items geprijst – hierdoor moet je constant iemand vragen. Prijzen zijn erg duur. Het is erg rommelig binnen. Zeker geen aanrader.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  What a big mess. So much stuff that you dont know where to look for it. You can barely walk there because of the amount of stuff. Nothing is priced. Ridiculously expensive thrift store. Lots of old(fashionable) stuff for expensive prices. Not recommended!

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Geen goede service en erg duur . Kapotte stoel gekocht , al 2 keer een monteur geweest maar elke keer weer storing met de sta op stoel . 250 euro betaald en Dennis de eigenaar wil de stoel niet terug nemen. Terwijl ik de bon heb en binnen 2 weken het gemeld heb . Ik moest maar een rechtzaak beginnen was zijn oplossing , hij was klaar met ons . Zo ga je dus met je klanten om . Ik vind dit zeer kwalijk om oudere mensen zo te behandelen . Lekker makkelijk geld verdienen zo .

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Rommelig en onoverzichtelijk. Soms lijkt het alsof het personeel denkt dat ze echt in een schatkamer werken, te hoge prijzen. Beter naar de overkant (nr.16) vriendelijk personeel, redelijke prijzen en overzichtelijk.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Zeer duur en geen kennis van waarde van artikelen. Videospelletjes verkopen ze voor 3x de werkelijke waarde. Ik vroeg waarom deze prijs en waarop is dit gebaseerd? Antwoord: ze zijn heel gewild. EUHMMMM? klopt als ze nieuw en mint zijn, niet met beschadigde doos en krassen op het spel. (als ze dat wel waren dan was de werkelijke prijs nog steeds de helft op een specialistische game beurs). Kortom werkelijk veel te duur voor een kringloop tov een echte winkel waar je ook nog eens garantie krijgt.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Wat een vieze bende! Ik vroeg aan de eigenaar de prijs van een IKEA lampje. 50 euro! 2 keer zo duur als bij IKEA. Volgens mij willen ze hier niet verkopen en betreft dit een dekmantel voor witwassen.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een grote puinzooi! Onwijs veel spullen, zoveel dat je niet eens normaal kan kijken.. Niet kinderwagen of rolstoel toegankelijk. En wat een prijzen het is een kringloop

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Wederom niet open om 10.00 nu de zoveelste keer dat er mensen vd deur staan en zaak niet open is op tijd die op de deur staat

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Schatkamer. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Wat een bende! Vies, stuk en alles zomaar neergegooid. Met een buggy is er geen doorkomen aan. Niks is geprijsd. Je kunt beter naar de kringloop aan de overkant. Keurige frisse zaak, brede paden en alles netjes geprijsd.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Ik begrijp niks van alle negatieve reacties. Dit is echt een heerlijk rommelige snuffelwinkel. Lekker vol zodat je echt moet zoeken naar jouw schatten. Ik houd er van. Beetje jammer wel dat niks geprijsd is. Maar bij afrekenen toch echt prima prijzen. Hier zal ik zeker vaker naartoe gaan.

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Disorganized, dirty, and expensive. Creepy vibes and nothing is labeled. Stuff is just piled high, and it feels like it could crash on you at any time

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter