Kringloop de Schatkamer in Leidschendam

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop de Schatkamer in Leidschendam – van vintage kleding tot antieke snuisterijen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke. Volle winkel met veel mooie spullen zeker het bezoeken waard. Meer dan 5000 m2 aan hebbe dingen”

Dennis Duivenbode

“Vriendelijke mensen .lekker zelf beetje kunnen struinen door de rommel erg naar ons zin gehad”

J Vanschijndel

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloop de Schatkamer: Dé Kringloopwinkel in Leidschendam!

Bent u op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Leidschendam? Zoek dan niet verder, want Kringloop de Schatkamer is dé plek waar u moet zijn! Gevestigd aan Damlaan 66, 2265 AP Leidschendam, biedt deze winkel een schat aan tweedehands spullen en unieke vondsten. Met een gemiddelde beoordeling van 2,1/5 sterren en een diverse selectie aan items, is dit een winkel die u niet wilt missen.

Wat kunt u meebrengen naar Kringloop de Schatkamer?

Bij Kringloop de Schatkamer wordt alles wat nog in goede staat verkeert, graag ingezameld. Heeft u kleding, meubels, elektronica, boeken of speelgoed dat u niet langer gebruikt? Breng het gerust naar de winkel! U kunt hiermee niet alleen een positieve bijdrage leveren aan het milieu, maar ook anderen blij maken met uw donaties. Kringloop de Schatkamer waardeert uw bijdrage en zorgt ervoor dat de spullen een tweede leven krijgen.

Waar moet u op letten in Kringloop de Schatkamer?

Bij het bezoeken van Kringloop de Schatkamer is het belangrijk om uw ogen goed open te houden. Deze kringloopwinkel staat bekend om zijn unieke vondsten en schatten. Het assortiment varieert van vintage meubels tot antieke snuisterijen en van retro kleding tot verzamelobjecten. Het is belangrijk om goed te kijken naar de staat van de items die u interesseert, omdat niet alles in perfecte conditie kan zijn. Maar juist in die kleine imperfecties schuilt vaak de charme van de spullen die u hier kunt vinden.

Hoe werkt Kringloop de Schatkamer?

Kringloop de Schatkamer heeft een simpele en efficiënte werkwijze. Na het doneren van uw spullen, worden deze zorgvuldig gesorteerd en geprijsd door het team van medewerkers. Vervolgens komen de items in de winkel terecht, waar u ze kunt bewonderen en aanschaffen voor een zacht prijsje. Naast het reguliere aanbod, biedt Kringloop de Schatkamer ook speciale programma’s en kortingen aan. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor updates en acties.

Bezoek Kringloop de Schatkamer in Leidschendam!

Wilt u de bijzondere sfeer van Kringloop de Schatkamer ervaren en unieke vondsten doen? Breng dan zeker een bezoek aan deze kringloopwinkel in Leidschendam. Ontdek de schatten die op u liggen te wachten en geniet van de gezellige ambiance. Voor meer informatie over de openingstijden kunt u terecht op de website. Mis het niet, en beleef een geweldige winkelervaring bij Kringloop de Schatkamer in Leidschendam!

9 gedachten over “Kringloop de Schatkamer in Leidschendam”

  1. ★★★☆☆

    Vanuit Delft naar Voorschoten gereden voor de kat zn viool. Ze waren vergeten het nieuwe adres en de gewijzigde openingstijden op hun site te zetten. Mochten ze het lezen……bedankt.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter