Kringloopwarenhuis Het Goed Harderwijk

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwarenhuis Het Goed Harderwijk – meubels, kleding, speelgoed en meer, voor milieubewuste koopjesjagers!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Harderwijk: Dé ultieme duurzame winkelervaring

Het Goed Harderwijk is dé kringloopwinkel voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame winkelervaring in Harderwijk. Met een divers assortiment aan tweedehands spullen en verschillende diensten en faciliteiten, biedt deze kringloopwinkel een unieke winkelervaring voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wat kun je allemaal inleveren bij Het Goed Harderwijk?

Bij Het Goed Harderwijk kun je diverse items inleveren, zoals boeken, gereedschap, huisinrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het inleveren van jouw gebruikte spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt ook om anderen blij te maken met tweedehands items waar zij nog veel plezier van kunnen beleven. Door jouw bijdrage kunnen deze items een nieuw leven krijgen!

Waar moet je op letten tijdens het winkelen bij Het Goed Harderwijk?

Bij Het Goed Harderwijk is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten voordat je iets koopt. Hoewel alle items zorgvuldig zijn gesorteerd, is het altijd verstandig om de items te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken voordat je ze aanschaft. Het Goed Harderwijk streeft ernaar om alleen kwalitatieve tweedehands producten aan te bieden, maar het is altijd goed om zelf een kritische blik te werpen voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt Het Goed Harderwijk?

Het Goed Harderwijk hanteert een eenvoudig systeem. Je kunt tijdens de openingstijden bij de winkel terecht om te shoppen of om jouw spullen in te leveren. Daarnaast biedt Het Goed Harderwijk verschillende diensten en faciliteiten, zoals een bezorgservice, inname van goederen, een koffiehoek, parkeergelegenheid en zelfs een ophaalservice! Zo wordt het jou extra gemakkelijk gemaakt om duurzaamheid te omarmen en bij te dragen aan een circulaire economie.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere diensten biedt Het Goed Harderwijk ook speciale programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze een bereikbare locatie met het openbaar vervoer, waardoor iedereen gemakkelijk bij de winkel kan komen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de bezorgservice als je grote aankopen hebt gedaan die niet in je eigen auto passen. Verder is er ook een ophaalservice voor als je zelf niet in staat bent om jouw spullen bij de winkel te brengen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Het Goed Harderwijk? Volg ze dan op Instagram en Facebook om geen enkele update te missen. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe items, speciale aanbiedingen en andere interessante informatie.

Ben je op zoek naar nog meer kringloopwinkels in Gelderland? Bezoek dan Kringloop-info.nl voor een overzicht van alle kringloopwinkels in deze provincie. Of ontdek onze pagina voor kringloopwinkels in Harderwijk.

Kortom, met Het Goed Harderwijk haal je niet alleen prachtige tweedehands items in huis, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst. Kom langs en ervaar zelf de unieke winkelervaring die Het Goed Harderwijk te bieden heeft!

342 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Harderwijk”

 1. ★★★☆☆

  Rare winkel. Hebben bakken vol electronica zonder prijs liggen, sta je bij de kassa, willen ze het niet verkopen omdat er geen prijs op zit.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Waardeloos daar. Ze kwamen voor een paar tafels bij op halen. Ze bekeken de spullen. En toen zeiden ze er beschadiging. Aan. Ten eerste wat vliegepoepjes erop zit dat kun je er best wel af krijgen. Dus ze hebben alles laten staan. Maar dit is wel de laatste keer. Dat ik bij jullie kom .

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Het warenhuis is prima maar ik wil iets zeggen over de kantine. Het is van zeer matige kwaliteit. Ik wil best wat meer betalen voor een tosti maar dan wil ik lekker brood. Niet het goedkoopste wat ik zelf ook thuis ook niet gebruik. Dat is jammer. De koffie net zo. Niet met liefde gemaakt en smaakte naar erwtensoep. Volgende keer sla ik de kantine over.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Mooie grote winkel alleen jammer dat de dvd en cd s en lp s niet goed worden nagekeken zitten vol met krassen ik was er gisteren en zag een dvd van bassie en Adriaan en dacht dat is wat ik ging kijken wat de staat was echt slecht vol met krassen ik vind dat jullie daar beter naar moeten kijken vind veder is de winkel best prima kom er best vaak ik hoop dat jullie de dvd s en cd s en lp s beter gaan na kijken of er krassen opzitten ik denk als jullie ze beter controleren dan verkoop je ook meer hoop dat jullie hier iets mee gaan doen

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Wilde harstikke mooie tweedehands spullen brengen, airco, babyspullen en een grote spiegel en een hele oude camera met lenzen etc in leren tas. Een uur voor sluitingstijd namen ze niets meer aan helaas. 20 kilometers voor niets gereden, heb alles weg moeten gooien.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Veel te dure kringloop met cynisch en onvriendelijk personeel. Valt tevens geen grijntje te onderhandelen over de veel te hoge prijzen.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Fijne kringloop met een leuk assortiment, zeker voor de kinderen. Wel heel jammer dat er regelmatig producten zonder prijskaartje zijn die je bij de kassa aangekomen niet mag kopen. Blijkbaar zijn er klanten die de prijsjes eraf halen en de kassa dames mogen zelf niet de prijs bepalen.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  I wanted to trade some chairs that I bought there because they didn t fit with my table (them were too big) and I called to the call center that morning before I go, the lady from the call center said it was ok to trade them, so I went with a friend of mine to pick up some other tiny chairs and it could fit finally in the table, when I arrived the lady at the counter were so arrogant and rude towards me, and as I understood in the little bit Nederlands I have that I was a dumb person to believe that she could help me to exchange the chairs. Btw In another moment of the month a kind man was in the counter and he helped me so I could trade another furniture without any problems because all of the items were in perfect conditions. My point is that they ll lose me as a good client that also brought in the past a lot of things there without asking anything back. I feel bad because I was expecting a better treatment, I m not going back there anymore. Het goed is niet so goed

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Winkel ziet er mooi en ruim uit. Hoe verassend het dan juist is om niks te scoren! Prijzen zijn soms dicht bij de winkelprijs, kinderkleding verwassen en toch nog 3 voor vragen. Verder ook toch wel vrij weinig aanbod? Voor mij niet meer de omweg waard helaas. Vind het een dure bende.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Today at 4:45 PM I want to deliver items, the staff is in the collection shed with the door locked and says by gesturing that they close at half past four. The poster on the front door gives 5 p.m. as closing time. People dont open the door.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Door verhuizing veel gebracht. Geen tijdvoor marktplaats. Maar Het Goed wordt arrogant bij de inname. Stoot mn neus twee x met kasten. Via marktplaats allebei verkocht. Dat laat Het Goed liggen. Zoek nu een beter adres.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Harderwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Wauw, dit personeel heeft duidelijk niet door hoe een kringloop werkt en de waarde van spullen. Ik liep vol verbazing door de kringloop over de prijzen die er gevraagd werden. Schandalig.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Harderwijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij warenhuis Het Goed Harderwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Vriendelijk personeel, lekkere koffie, mooi geordend. Als het te duur is, niet meenemen. Wij hebben mooie dingen gevonden voor een eerlijk prijs

  Beantwoorden
 17. ★★★☆☆

  Ik vond en vind het een hele leuke kringloop, maar de prijzen zijn veels te hoog. Ik weet niet wie dat bepaald, maar die snapt het niet helemaal.

  Beantwoorden
 18. ★★★☆☆

  Ongelooflijk. Hoe durf je in een kringloopwinkel ruim 1,50 meer te vragen dan de prijs in de winkel. Ik haal m n weckpotten wel gewoon in de IKEA

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter