Stichting Kringloopwinkel Harderwijk

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Harderwijk: voordelige boeken, apparaten, meubels en meer. Populaire keuze voor tweedehands vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Foto,s bekijken die regelmatig bijgewerkt worden en daardoor blijft u goed op de hoogte van de spullen die binnen gebracht zijn. Heel gezellig om elke dag rond te kijken en leuke of aparte spullen, schilderijen, koper, tinnen , kristallen voorwerpen vinden. Potten, pannen , bestek , borden , schalen etc. Magnetronschalen. Boeken , speelgoed , mooi uitgezochte kleding voor volwassenen. In afgesloten vitrinekasten bij de kassa vaak aparte voorwerpen, o.a.zilveren theelepels of bestek. Wasmachines , drogers, elektrische fietsen, toetsenborden,stereo sets, geluidsboxen. Geregeld elektrische gebruiksvoorwerpen. Banken ,eettafel en stoelen en kasten. Gratis koffie, thee en speculaasje. Buitenom veel meubels , boodschappenkar met gratis spullen die door de dag heen steeds weer wordt bijgevuld. Helaas géén gebruik van WC.”

Tera van den Brink

“Hier ben je echt in een kringloopwinkel. Ik kom en snuffel hier al vanaf het begin en doe dat graag hier. Assortiment wisselt vaak, daar is het een kringloopwinkel voor. Ik vind persoonlijk de mensen in de winkel wel aardig. Het is er altijd opgeruimd en je kan overal gewoon bij komen. Prijzen zijn voor 90 procent echte kringloopprijzen en is iets te duur?? Meldt het en ze kijken of je gelijk hebt. Ik heb geen klachten over deze kleinschalige kringloopwinkel. Ik heb er zelfs een e-bike gekocht twee jaar geleden en iedere dag wordt hij gebruikt, hij doet het nog perfect. Zoals altijd bij een kringloop, je moet ook een beetje mazzel hebben. Toch? Ik geef ze 5 sterren.”

Jos Jansen

“Deze bijzondere kringloopwinkel met mooie spulletjes en geen troep, is meer dan de moeite waard om vaker dan één keer te bezoeken alvorens je mening te geven over het assortiment! Dit wisselt steeds en dat maakt het ook een avontuur om regelmatig te komen snuffelen als we in de buurt zijn. Ontdek zelf leuke cadeautjes, mooie kleding, prachtige elektrische fietsen en…..de mensen verwelkomen je wel degelijk met een lach en een groet:-))”

Mar Greven

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloopwinkel Harderwijk: Voor Duurzaam Winkelen in Harderwijk

Kringloopwinkel Harderwijk is een bekende kringloopwinkel gelegen in het mooie Harderwijk, Gelderland. Deze winkel biedt een scala aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 4,0/5 sterren, is het duidelijk dat deze winkel populair is onder de lokale gemeenschap.

Wat kun je meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Harderwijk kun je een verscheidenheid aan spullen meebrengen. Dit omvat boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan duurzaam winkelen en help je de hoeveelheid afval te verminderen.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijs en de kwaliteit van de producten te letten. Kringloopwinkel Harderwijk staat bekend om zijn redelijke prijzen en heeft vaak elektrische fietsen en boeken in het assortiment. Het is altijd verstandig om een goede inspectie van de producten uit te voeren voordat je ze meeneemt, zodat je zeker weet dat ze in goede staat verkeren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Harderwijk biedt verschillende programma’s, kortingen en andere diensten om klanten te verwelkomen. Naast de verkoop van tweedehands producten, biedt deze kringloopwinkel ook een bezorgservice en een ophaalservice voor goederen. Dit maakt het makkelijk om grote of zware aankopen te transporteren. De winkel heeft ook een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, wat zorgt voor een toegankelijke winkelervaring voor iedereen.

Daarnaast is Kringloopwinkel Harderwijk actief op social media, zoals Facebook. Hier kun je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van de winkel.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Kringloopwinkel Harderwijk. Met een breed assortiment aan tweedehands spullen en verschillende diensten en faciliteiten, vind je hier vast iets dat je leuk vindt. Help mee aan de circulaire economie door herbruikbare artikelen een nieuw leven te geven. Voor duurzaam winkelen in Harderwijk is Kringloopwinkel Harderwijk dé plek om te zijn!

Meer informatie over kringloopwinkels in Gelderland en specifiek in Harderwijk, Gelderland vind je ook op onze website. Kom langs bij de kringloopwinkel en ontdek zelf wat voor schatten je kunt vinden!

47 gedachten over “Stichting Kringloopwinkel Harderwijk”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Harderwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Harderwijk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Harderwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bought a washing machine, and it broke within a month. It was actually a problem from the start. I had to choose another one, but it was a bit more expensive: 25 euros more expensive, so be it because there was no refund. This one also turned out to be a loser, hand-me-downs from Germany, a shame that chasing profit but without decency

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Harderwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Redelijk kleine kringloop. Servies, dameskleding (weinig), (kinder)boeken, speelgoed en wat witgoed / apparatuur. Kleine prijsjes. Leuk om even binnen te wandelen als je er in de buurt bent, maar ik zou er niet speciaal voor naartoe gaan. Toen ik er was deed het personeel niet zo aardig tegen een buitenlandse vrouw die per ongeluk dozen had gepakt die niet te koop bleken, maar dat kan iets eenmaligs geweest zijn.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Harderwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Altijd leuk kringloop winkelen het is redelijk klein dus heel veel spullen aanbod is er niet en vind het persoonlijk wat aan de dure kant

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een leuke kring loop winkel,maar wel erg klein. Het aanbod in was/droog machines is groot en goed in prijs,want het zijn A merken. Ook de fietsen ,gewoon of elektrische fietsen zijn goed gesorteerd. Pannen en glaswerk is ook groot in aanbod. Ook veel dvds en boeken.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Harderwijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Stichting Harderwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter