Kringloopwinkel Ermelo

Ontdek tweedehands schatten in Kringloopwinkel Ermelo – Duurzaam shoppen voor elektronica, kleding en huisraad in Gelderland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-12:30
Woensdag09:30-12:30
Donderdag09:30-12:30
Vrijdag09:30-12:30
Zaterdag09:30-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Verrassend grote kringloop, beetje verstopt buiten het centrum van Ermelo! Twee verdiepingen en ook nog buiten een gedeelte. Ik was aangenaam verrast. Ja, het staat vol en prijzen variëren nogal, maar dat maakt het schatzoeken des te leuker. Ik vond spullen over het algemeen zeer schappelijk geprijsd en het personeel was vriendelijk. Ik kocht een korte broek voor mijn zoon voor 50 cent, een zo goed als nieuwe thermosfles voor 3 euro en een (compleet) schaakbord met stukken ook voor 3 euro. Aanrader deze kringloop!”

Carmen Meuffels

“Heerlijk gesnuffeld in deze winkel. goed schatgraven hier, er staat heel veel in een kleine ruimte, waardoor het soms echt goed zoeken is, maar met genoeg leuks naar buiten gekomen. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Alleen niet een heel duidelijk prijsbeleid, sommige dingen heel goedkoop andere juist te duur, maar al met al toch zeker een bezoekje waard!”

Jolanda Klapwijk

“Ik ben goed geslaagd, was wel zoeken. Alles staat best vol wat het ook wel weer een avontuur maakt. Vriendelijk personeel. Prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant helaas. Bijvoorbeeld tweedehands schoenen met niet al te beste zolen voor 12,50.”

Sanne D

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloopwinkel Ermelo: Duurzaam Shoppen in Gelderland

Wil je duurzaam winkelen in Ermelo? Maak dan kennis met Kringloopwinkel Ermelo! Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, waaronder elektronica en kleding. Het is een geweldige plek om unieke vondsten te ontdekken en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter klimaat.

Wat kun je brengen naar de Kringloopwinkel Ermelo?

Bij Kringloopwinkel Ermelo kun je allerlei spullen inleveren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, elektronica, huisraad en nog veel meer. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je actief bij aan het verminderen van afval en het verkleinen van jouw ecologische voetafdruk. Het adres van Kringloopwinkel Ermelo is Burgemeester van Oordtstraat 30, 3851 JT Ermelo.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de Kringloopwinkel Ermelo?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Ermelo zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Zoals veel andere kringloopwinkels, kunnen de prijzen variëren, dus het is altijd goed om op zoek te gaan naar koopjes. Veel klanten hebben het personeel ook geprezen voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Het is dus zeker de moeite waard om een praatje te maken met de medewerkers, die je graag zullen helpen bij het vinden van de schatten die je zoekt.

Hoe werkt de Kringloopwinkel Ermelo?

Kringloopwinkel Ermelo werkt volgens het principe van hergebruik. De winkel accepteert donaties van gebruikte goederen en verkoopt deze vervolgens weer tegen betaalbare prijzen. Door het kopen van tweedehands spullen draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar kun je ook unieke en kwalitatieve items vinden voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Kringloopwinkel Ermelo zijn er regelmatig speciale programma’s en kortingen beschikbaar. Zo biedt de winkel bijvoorbeeld kortingen voor studenten of senioren. Daarnaast kun je ook bij Kringloopwinkel Ermelo terecht voor contactloos mobiel betalen en worden diverse betaalpassen en creditcards geaccepteerd.

Meer informatie over Kringloopwinkel Ermelo en andere geweldige tweedehandswinkels in de omgeving kun je vinden op onze website. Volg ook de Facebookpagina van De Zaak Van Ermelo voor het laatste nieuws en updates over de winkel.

Begin vandaag nog met duurzaam shoppen en breng een bezoek aan Kringloopwinkel Ermelo. Ontdek de schatten die anderen hebben gedoneerd en geef deze spullen een nieuw leven. Doe mee aan de circulaire economie en draag bij aan een betere wereld!

119 gedachten over “Kringloopwinkel Ermelo”

 1. ★★★★☆

  It is no longer a Musty Hut. The people are very nice, it would be nice if there could be a shopping evening, but I understand that the best people also want to enjoy some evening rest. But still its a shame… Greetings Liesbeth

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Ermelo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Nice little neighborhood thrift store with reasonable prices. Ground floor with clothing and miscellaneous and a floor with lighting and electronics. Parking difficult in the area.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Hele gezellige knusse volle kringloop met gemiddelde prijzen. Sommige items echt te hoog. Kledingprijzen zowel voor volwassenen en kinderen heel erg schappelijk tot goedkoop. Aan de buitenkant lijkt hij klein, maar dat is hij niet. Ook een bovenverdieping.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Verrassend grote kringloop, beetje verstopt buiten het centrum van Ermelo! Twee verdiepingen en ook nog buiten een gedeelte. Ik was aangenaam verrast. Ja, het staat vol en prijzen varieren nogal, maar dat maakt het schatzoeken des te leuker. Ik vond spullen over het algemeen zeer schappelijk geprijsd en het personeel was vriendelijk. Ik kocht een korte broek voor mijn zoon voor 50 cent, een zo goed als nieuwe thermosfles voor 3 euro en een (compleet) schaakbord met stukken ook voor 3 euro. Aanrader deze kringloop!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Ermelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik ben goed geslaagd, was wel zoeken. Alles staat best vol wat het ook wel weer een avontuur maakt. Vriendelijk personeel. Prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant helaas. Bijvoorbeeld tweedehands schoenen met niet al te beste zolen voor 12,50.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Lieve medewerkers en denken en helpen mee. Kleine winkel maar met leuke spullen en leuke prijsjes. Niet veel open maar zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Ermelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Wat zijn jullie verschrikkelijk duur geworden, klopt niets van… in deze dure tijden zouden jullie prijzen logischerwijs naar beneden moeten!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter