Kringloopwinkel St. Woord en Daad in Harderwijk

Ontdek duurzaam shoppen bij St. Woord en Daad Harderwijk – koop of doneer boeken, apparaten, kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kleine maar nette kringloopwinkel pal naast het station van Harderwijk. Zeer vriendelijk personeel, kleine prijsjes. Servies, deco, boeken, speelgoed en kleding (man, vrouw, kind). Wel van alles maar een kleine selectie vanwege de beperkte oppervlakte.”

Carmen Meuffels

“Geordende, overzichtelijke kringloop met ontzettend vriendelijk personeel. Prima prijzen. Alleen vier sterren omdat ik wilde dat het groter was! Ik kom hier zeker terug.”

Kirsten Bothoff

“Hergebruik van mooie nette spulletjes, kleine prijsjes, hele aardige mensen en voor t goede doel Wat wil je nog meer”

Margaretha van Engelshoven

Meer reviews lezen…

St. Woord en Daad: De Thrift Store in Harderwijk

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij St. Woord en Daad Harderwijk kun je diverse spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is een fantastische manier om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan het goede doel. Zo kunnen de spullen die jij niet meer nodig hebt een tweede leven krijgen bij iemand anders.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij St. Woord en Daad Harderwijk is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om te controleren of er geen beschadigingen of gebreken zijn. Daarnaast is het handig om te weten dat het assortiment regelmatig wisselt, dus wees er snel bij als je iets leuks ziet!

Hoe werkt St. Woord en Daad Harderwijk?

St. Woord en Daad Harderwijk is een kringloopwinkel waar je kunt winkelen voor tweedehands spullen. Het assortiment is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Van boeken tot meubels en van kleding tot huishoudelijke apparaten, je kunt er van alles vinden. De winkel is gelegen aan Stationsplein 10 en is rolstoelvriendelijk, zowel de ingang als de parkeergelegenheid. Daarnaast hanteert de winkel ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel gesloten.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

St. Woord en Daad Harderwijk biedt meer dan alleen winkelen. Ze hebben een online winkel op Marktplaats, waar je de mooiste artikelen uit de winkel kunt vinden. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om goederen in te nemen, zodat je jouw ongewenste spullen kunt doneren.

Op social media kun je St. Woord en Daad Harderwijk volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

St. Woord en Daad Harderwijk is onderdeel van Woord en Daad, een organisatie met 30 filialen verspreid over Nederland. Wil je meer weten over Woord en Daad, bekijk dan hun website voor alle informatie.

Kom langs bij St. Woord en Daad Harderwijk en ontdek zelf het uitgebreide assortiment aan tweedehands schatten. Doe duurzaam en geef spullen een tweede kans! Bezoek hun website voor meer informatie over de winkel en de openingstijden.

14 gedachten over “Kringloopwinkel St. Woord en Daad in Harderwijk”

 1. ★★★★★

  Orderly, well-organized cycle with extremely friendly staff. Excellent prices. I I wish it was bigger! I will definitely come back here.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel St. Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met St. Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een kleine maar nette kringloopwinkel pal naast het station van Harderwijk. Zeer vriendelijk personeel, kleine prijsjes. Servies, deco, boeken, speelgoed en kleding (man, vrouw, kind). Wel van alles maar een kleine selectie vanwege de beperkte oppervlakte.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel St. Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter