Kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo

Ontdek tweedehands schatten en steun goede doelen bij Kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo – duurzaam winkelen op zijn best!

Adres & contact

 • Kringloopwinkel Nieuw Geluk
  Stationsstraat 46, 3851 NJ Ermelo
 • Telefoonnummer:
 • Website: gezinshuis-veluwe.nl

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag10:45-12:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:45-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kleine kringloop …. niet echt super!! Beetje sneue ervaring zag leuke lantaarn met kaars waar 1 euro op stond. Zegt ie bij de kassa dat prijs niet goed is en moest ik meer betalen. Niet oké!!!! Dus lekker daar gelaten!!!”

Aukje

“Niet zo grote, maar wel leuke kringloop. Aardig personeel.Heel redelijke prijzen. Parkeren in deze straat niet tijd gemakkelijk.”

peter de valois

“Kleine maar leuke kringloop. Niet duur. Loop regelmatig even binnen en assortiment is elke keer weer anders, blijft dus leuk!”

Lianne Middendorp

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo: Duurzaamheid en Goede Doelen

Kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo is een geweldige plek om tweedehands spullen te kopen. Niet alleen vind je hier een breed assortiment aan items, maar je draagt ook bij aan het goede doel. Deze kringloopwinkel is gelegen aan de Stationsstraat 46, 3851 NJ Ermelo en is een geliefde plek onder de lokale gemeenschap vanwege de vele unieke programma’s en kortingen die zij bieden.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Nieuw Geluk?

Heb je thuis nog gebruikte goederen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan tijdens de openingstijden naar deze kringloopwinkel. Ze accepteren graag jouw donaties. Zorg er wel voor dat de spullen zo schoon mogelijk zijn. De innametijden van de gebruikte goederen zijn te vinden op hun website.

Wat kan je vinden bij Kringloopwinkel Nieuw Geluk?

De winkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Deze diverse selectie maakt het gemakkelijk om iets te vinden dat past bij jouw smaak en behoeften. Met het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan duurzaamheid en help je de planeet.

Programma’s en services

Naast het kopen en doneren van tweedehands spullen, biedt Kringloopwinkel Nieuw Geluk ook aanvullende programma’s en services aan:

1. Bezorgservice: Heb je hulp nodig bij het vervoeren van jouw aankopen? Deze kringloopwinkel biedt een bezorgservice aan, zodat je gemakkelijk jouw nieuwe aanwinsten thuis kunt laten bezorgen.

2. Inname goederen: Naast het kopen van spullen kun je ook jouw gebruikte goederen inleveren bij Kringloopwinkel Nieuw Geluk. Zo geef je jouw spullen een tweede leven en ondersteun je het goede doel.

3. Parkeerplaats: De kringloopwinkel beschikt over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is Kringloopwinkel Nieuw Geluk een populaire keuze onder de lokale gemeenschap. Dus breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Ermelo en ontdek de schatten die je hier kunt vinden, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame en betere wereld.

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Gelderland, bezoek https://www.kringloop-info.nl/gelderland.

19 gedachten over “Kringloopwinkel Nieuw Geluk in Ermelo”

 1. ★★★★☆

  Opened once on Saturday Also closed during the week And all this while the site states that they are open What a worthless thing

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Nieuw Geluk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Er werd meerder keren van de openingstijden afgeweken. We stonden voor de 2 keer op de afgesproken tijd voor de deur en ze verlengde de gesloten tijd nogmaals!? We werden naar de deur gewezen mochten de winkel niet in.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Wederom voor een dichte zaak ! Tijden zijn ook erg wisselvallig en passen dit aan naar gelang hun eigen behoefte. Deur stond wel open maar mocht niet naar binnen, commercieel slaan ze de plank hier goed mis. Hopelijk is het voor de bijzondere mensen die hier werken wel leuk vertoeven. Ik kom hier nu niet meer.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Nieuw Geluk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Kleine maar leuke kringloop. Niet duur. Loop regelmatig even binnen en assortiment is elke keer weer anders, blijft dus leuk!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Kleine kringloop …. niet echt super!! Beetje sneue ervaring zag leuke lantaarn met kaars waar 1 euro op stond. Zegt ie bij de kassa dat prijs niet goed is en moest ik meer betalen. Niet oke!!!! Dus lekker daar gelaten!!!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Nieuw Geluk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Nieuw Geluk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter