Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede

Doneer en winkel duurzaam bij Terre des Hommes Enschede voor boeken, kleding en meer. Steun een goed doel lokaal!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-16:00
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
Donderdag12:00-16:00
Vrijdag12:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel fijn winkeltje met heel aardig personeel! De prijzen zijn heel redelijk voor tweedehands (bijvoorbeeld een grote lap stof voor 2.50 of een vork voor 0.20 per stuk) en tot nu toe kon ik er steeds wat leuks vinden :)”

Melissa Meijer

“Erg vriendelijke mensen. Winkel netjes verzorgd. Altijd grote dankbaarheid als je iets komt brengen. Accepteren veel spullen (moet natuurlijk niet kapot zijn), circuleren dit ook met andere winkels begreep ik.”

Pol Lus

“Klein maar fijn. Het ziet er verzorgd uit en de prijzen zijn prima. Soms ontbreken er wel prijzen op de spullen. Dat is soms wat onhandig. Maar verder prima om eens te bezoeken.”

Jaap 123

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Enschede: Duurzaam Winkelen in Enschede

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes winkel Enschede?

Terre des Hommes winkel Enschede, gelegen aan de Oldenzaalsestraat 93, is een kringloopwinkel waar je verschillende spullen kunt brengen. Of je nu boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek, speelgoed of huishoudelijke apparaten hebt, je kunt dit allemaal doneren aan de winkel. Het doneren van tweedehands spullen is een duurzame manier om bij te dragen aan het verminderen van verspilling.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes winkel Enschede?

Bij Terre des Hommes winkel Enschede is het belangrijk om op de prijzen te letten. Volgens de beoordelingen van klanten zijn de prijzen hier namelijk zeer redelijk. Daarnaast accepteert de winkel alleen contant geld en betaalpassen. Het is dus handig om voldoende geld bij je te hebben wanneer je een bezoek brengt aan deze kringloopwinkel.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Enschede?

Bij Terre des Hommes winkel Enschede is het mogelijk om goederen in te leveren. Je kunt dus je gebruikte spullen afgeven, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen. Daarnaast biedt de winkel ook bezorging aan, waardoor je jouw gekochte items gemakkelijk kunt laten thuisbezorgen. Bovendien heeft Terre des Hommes winkel Enschede een rolstoelvriendelijke ingang, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Unieke programma’s en diensten

Terre des Hommes winkel Enschede is onderdeel van Terre des Hommes Nederland en heeft verschillende unieke programma’s en diensten. De winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands producten, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Daarnaast is de winkel actief op social media, zoals Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes winkel Enschede is een plek waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen en het doneren van gebruikte spullen. Met haar diverse assortiment en diensten zoals inname van goederen en bezorging, biedt deze kringloopwinkel alles wat je nodig hebt voor een bewuste en milieuvriendelijke winkelervaring. Kom langs bij Terre des Hommes winkel Enschede in Enschede en ontdek zelf de prachtige schatten die je er kunt vinden.

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel, neem een kijkje op onze website. Hier vind je ook een overzicht van alle filialen van Terre des Hommes Nederland, waaronder Terre des Hommes Enschede.

19 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede”

 1. ★★★★★

  It is my favorite thrift store in Enschede, there is a little bit of everything for really good prices. Above all, the money collected goes to a humanitarian association. The workers are also very nice

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mijn favoriete tweedehands winkel in Enschede. Goed zoeken maar genoeg leuke kleding voor hele goeie prijzen, gewoon echt een leuk tweedehands winkeltje :).

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Erg vriendelijke mensen. Winkel netjes verzorgd. Altijd grote dankbaarheid als je iets komt brengen. Accepteren veel spullen (moet natuurlijk niet kapot zijn), circuleren dit ook met andere winkels begreep ik.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Heel fijn winkeltje met heel aardig personeel! De prijzen zijn heel redelijk voor tweedehands (bijvoorbeeld een grote lap stof voor 2.50 of een vork voor 0.20 per stuk) en tot nu toe kon ik er steeds wat leuks vinden :)

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Klein maar fijn. Het ziet er verzorgd uit en de prijzen zijn prima. Soms ontbreken er wel prijzen op de spullen. Dat is soms wat onhandig. Maar verder prima om eens te bezoeken.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Enschede. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes winkel Enschede. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring met Terre des Hommes winkel Enschede. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter