Kringloopcentrum Voorschoten

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopcentrum Voorschoten: kleding, meubels, boeken en meer voor duurzame koopjes. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote kringloopwinkel met veel verschillende spullen. Soms vind je iets leuks, soms niet. Meestal loop ik wel weg met een leuk hebbedingetje. Ook niet duur, en nee, niet overal staat de prijs er op, dan kun je het vragen aan iemand van het personeel. Voor sommige mensen is deze vorm van menselijk contact te veel gevraagd, spijtig ;). Het is een winkel waar ik in ieder geval graag kom!”

Harm Engeldorp

“Vandaag voor het eerst bij deze kringloopwinkel geweest. Het staat bomvol, maar wel met leuke dingen om even tussen te neuzen. Prijzen ook prima en het personeel ontzettend vriendelijk. Ook makkelijk om je auto te parkeren!”

Belinda v. P

“all is well”

majed1964 Abas

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Voorschoten: Duurzaam hergebruik in de regio

Kringloopcentrum Voorschoten is dé plek waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. Gelegen aan het Johannes Vermeerplantsoen 1 in Voorschoten, is deze kringloopwinkel een ware schat voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde waardering van 3.1/5 sterren, heeft Kringloopcentrum Voorschoten een solide reputatie opgebouwd binnen de gemeenschap. Als je nieuwsgierig bent naar wat deze winkel te bieden heeft, lees dan verder!

Wat kun je brengen naar Kringloopcentrum Voorschoten?

Bij Kringloopcentrum Voorschoten kun je terecht met al je bruikbare spullen die je niet meer nodig hebt. Denk aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door je gebruikte items te doneren, draag je bij aan duurzaam hergebruik en help je het milieu te sparen. Bovendien krijgen je spullen een tweede leven bij mensen die er nog plezier aan kunnen beleven.

Waar moet je op letten bij Kringloopcentrum Voorschoten?

Bij het bezoeken van Kringloopcentrum Voorschoten is het belangrijk om oplettend te zijn. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er wordt verkocht, is het altijd verstandig om zelf nog een extra controle uit te voeren. Controleer of de items die je wilt kopen compleet zijn en of er eventuele beschadigingen zijn. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt Kringloopcentrum Voorschoten?

Kringloopcentrum Voorschoten hanteert een eenvoudig en transparant systeem. Als je spullen wilt doneren, kun je deze tijdens de openingstijden langsbrengen bij de winkel. Deze zijn te vinden op deze pagina. Het enthousiaste en vriendelijke personeel zal je met open armen ontvangen en je spullen in ontvangst nemen. Voor ieder verkocht item wordt een eerlijke prijs bepaald, wat vervolgens wordt gebruikt om de winkel draaiende te houden en goede doelen te steunen.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Kringloopcentrum Voorschoten biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Een van deze programma’s is de ophaalservice voor grote items, zoals meubels. Als je geen mogelijkheid hebt om zelf je donaties naar de winkel te brengen, is dit een handige optie. Daarnaast heeft Kringloopcentrum Voorschoten vaak speciale kortingsacties en themadagen, waarbij je nog voordeliger kunt shoppen. Houd de official Facebookpagina van Kringloopcentrum Voorschoten in de gaten voor updates en nieuws.

Kortom, Kringloopcentrum Voorschoten biedt een breed scala aan tweedehands items en draagt bij aan duurzaamheid binnen de gemeente. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel, geef je ze een tweede leven en help je het milieu te ontlasten. Bezoek Kringloopcentrum Voorschoten vandaag nog en ontdek welke schatten er op jou liggen te wachten!

Openingstijden: {}

31 gedachten over “Kringloopcentrum Voorschoten”

 1. ★★★★☆

  Vandaag voor het eerst bij deze kringloopwinkel geweest. Het staat bomvol, maar wel met leuke dingen om even tussen te neuzen. Prijzen ook prima en het personeel ontzettend vriendelijk. Ook makkelijk om je auto te parkeren!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel centrum Voorschoten. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel centrum Voorschoten. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel centrum Voorschoten. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Grote kringloopwinkel met veel verschillende spullen. Soms vind je iets leuks, soms niet. Meestal loop ik wel weg met een leuk hebbedingetje. Ook niet duur, en nee, niet overal staat de prijs er op, dan kun je het vragen aan iemand van het personeel. Voor sommige mensen is deze vorm van menselijk contact te veel gevraagd, spijtig ;). Het is een winkel waar ik in ieder geval graag kom!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel centrum Voorschoten. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met centrum Voorschoten. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel centrum Voorschoten. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met centrum Voorschoten. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter