Kringloop Eemland , Leusden

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Kringloop Eemland Leusden – kleding, meubels, elektronica en meer. Toegankelijk en inclusief winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wat mij betreft is dit de leukste kringloopwinkel van de regio! Het is een échte ouderwetse kringloop: geen fratsen en/of mooie sier, maar gewoon ouderwets snuffelen tussen de voorraad en hopen op die ene vondst. De prijzen vallen altijd heel erg mee, er is genoeg te vinden en het personeel is eerlijk en behulpzaam en staat altijd open voor een gesprekje. Ik vind eigenlijk altijd wel iets moois in deze zaak. PS: De kritiek die ik hier veel teruglees over de rommeligheid vind ik eigenlijk onnodig en nogal flauw. Een echte kringloop is altijd een rommeltje, dat hoort er gewoon bij. Als je dat niks vindt, dan moet je maar naar een vintagewinkel gaan. Dan betaal je uiteindelijk voor het karakter. Dit is een private kringloop en die moeten wel op de centen letten. Alles ‘netjes’ opruimen is leuk als je door de gemeente wordt gesubsidieerd. Ik heb liever ‘rommel’ en veel keus voor een lage prijs, dan een hogere prijs en weinig keus (dit laatste zie ik in de regio steeds meer gebeuren).”

Laurens A.

“In juli 2021 geopende nieuwe Kringloopwinkel in Leusden. Gelegen achter Grieks Restaurant Mykonos. Omdat ze nu, kort na opening, nog bezig zijn de zaak compleet in te richten, geef ik 4 sterren. Wat opvalt bij deze Kringloop zijn de zeer lage prijzen van de artikelen en..niet te onderschatten hoe belangrijk dit is, de enthousiaste opgewekte medewerkers. Ze werken echt hard, maar nemen bij elke klant wel even kort de tijd voor een praatje of grapje. Het systeem van de gekleurde labels bij de kleding is heel handig. Elke kleur staat voor een bepaalde prijs. In tegenstelling tot de Kringloopwinkel op de Bedrijfsweg kun je bij Kringloop Eemland zowel pinnen als contant betalen. Ik heb meteen maar twee zakken mooie spullen ingeleverd. Ben zelf goed geslaagd met een aantal leuke aankopen en kom in de toekomst zeker regelmatig even rondkijken.”

Annemarie Oppedijk

“Hier kan je echt schatzoeken! Een goede kringloopwinkel met best een uitgebreid assortiment. Zeker fijn met zijn goede prijzen, daardoor krijg je zin om meer mee naar huis te nemen (het action effect?). Ik vond er een stel leuke boeken en wat decoratie spulletjes. Maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes. Boeken staan nu allemaal door elkaar, dat zoekt niet echt fijn. Misschien helpt het al voor een groot deel om deze in bepaalde categorieën in te delen? En de winkel oogde wat rommelig, natuurlijk kan je bij een kringloopwinkel geen strakke winkelpaden verwachten maar speelgoed op de grond kan wel even netjes op een plank staan (zo gaat er niet iemand per ongeluk op staan).”

Dinja vd Broek

Meer reviews lezen…

Kringloop Eemland in Leusden: Dé plek voor unieke vondsten

Kringloop Eemland is een leuke nieuwe kringloopwinkel gevestigd in Leusden, een pittoresk stadje in de provincie Utrecht. De winkel bevindt zich in een voormalige supermarkt en wordt gerund door mensen met een beperking. Met ruime parkeergelegenheid en een rolstoelvriendelijke ingang en parking, is deze winkel voor iedereen toegankelijk.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Eemland kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer gebruikt, maar nog wel in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, elektronica, speelgoed en nog veel meer. Jouw ongewenste items kunnen voor een ander waardevol zijn, en je steunt ook nog eens een goed doel.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop Eemland is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel reviewers zijn enthousiast over de betaalbare prijzen die in deze winkel gehanteerd worden. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de uitgebreide collectie kleding. Het assortiment is divers en regelmatig aangevuld, waardoor je altijd wel iets unieks kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Als je spullen wilt doneren aan Kringloop Eemland, kun je deze tijdens de openingstijden naar de winkel brengen. Het vriendelijke personeel helpt je graag verder en zorgt ervoor dat jouw donaties een nieuwe bestemming krijgen. Ook kun je natuurlijk zelf rondstruinen in de winkel en op zoek gaan naar verborgen schatten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren is het duidelijk dat veel mensen tevreden zijn over de service en het aanbod van Kringloop Eemland.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop Eemland heeft verschillende unieke programma’s en diensten om jouw winkelervaring nog leuker te maken. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en themadagen, waarbij je extra kunt genieten van de kringloopbeleving. Daarnaast zijn er speciale kortingen voor bepaalde doelgroepen, zoals studenten en senioren. Volg Kringloop Eemland op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Kringloop Eemland is dé plek in Leusden waar je unieke vondsten kunt doen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels of andere tweedehands spullen, hier vind je een gevarieerd aanbod tegen betaalbare prijzen. Breng een bezoek aan Kringloop Eemland en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn.

Bezoek https://www.kringloop-info.nl/utrecht/leusden om meer informatie te vinden over deze geweldige kringloopwinkel.

48 gedachten over “Kringloop Eemland , Leusden”

 1. ★★★★☆

  Kom je thuis met je aankoop is het gewoon kapot. Kan je in die half duistere hal niet zien. Waarom worden er kapotte spullen verkocht? Stonden ook vieze artikelen uitgestald. Buiten is het 1 bende. Voor omwonende geen aanwinst.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Eemland , Leusden. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Je kunt zien dat hij nog aan het opstarten is .Maar deze kringloopwinkel is beter dan degene die op de ambachtweg zit . Hier zijn het de prijzen van een kringloopwinkel, bij die andere kun je het net zo goed nieuw kopen . En kringloopwinkel Eemland moet wel ales nog goed ordenen. Verder 10 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Gevarieerd aanbod, kleine prijzen, vriendelijk personeel. Er is al enorm veel verbeterd tov de start, bv het kleding gedeelte. Het overzicht en de presentatie zouden nog beter kunnen

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Eemland , Leusden. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Hier kan je echt schatzoeken! Een goede kringloopwinkel met best een uitgebreid assortiment. Zeker fijn met zijn goede prijzen, daardoor krijg je zin om meer mee naar huis te nemen (het action effect?). Ik vond er een stel leuke boeken en wat decoratie spulletjes. Maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes. Boeken staan nu allemaal door elkaar, dat zoekt niet echt fijn. Misschien helpt het al voor een groot deel om deze in bepaalde categorieen in te delen? En de winkel oogde wat rommelig, natuurlijk kan je bij een kringloopwinkel geen strakke winkelpaden verwachten maar speelgoed op de grond kan wel even netjes op een plank staan (zo gaat er niet iemand per ongeluk op staan).

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Pleasant thrift store with a wide range of products and great prices. Precisely because not everything has been skimmed off….in short, a cycle as a cycle should be You can browse around there, there is a lot of beautiful clothing, nice household items, books and a wide range of everything.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Eemland , Leusden. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter