Mineralen Kringloop B.V. in Scherpenzeel

Ontdek duurzame vintage kleding, meubels, apparaten en boeken bij Mineralen Kringloop B.V. in Scherpenzeel – betaalbaar en milieubewust winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goed”

mohmvv Van

Meer reviews lezen…

Mineralen Kringloop B.V. – Jouw Kringloopwinkel in Scherpenzeel

Mineralen Kringloop B.V., gevestigd aan de Stationsweg 454 in Scherpenzeel, is dé kringloopwinkel waar je terecht kunt voor een duurzame en voordelige winkelervaring. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels, huishoudelijke apparaten of boeken, bij Mineralen Kringloop B.V. vind je het allemaal. Met een gemiddelde beoordeling van 3.0/5 sterren is dit een betrouwbare en populaire plek om te winkelen.

Wat kun je brengen naar Mineralen Kringloop B.V.?

Bij Mineralen Kringloop B.V. kun je jouw oude spullen een nieuw leven geven door ze te doneren. Heb je kleding die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen of elektronica die je niet meer gebruikt? Breng het naar Mineralen Kringloop B.V. en maak iemand anders er blij mee. Bovendien draag je op deze manier bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij Mineralen Kringloop B.V.?

Bij het winkelen bij Mineralen Kringloop B.V. zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de items in goede staat zijn voordat je ze koopt. Hoewel de meeste spullen in de winkel van goede kwaliteit zijn, is het altijd verstandig om te controleren of er geen gebreken zijn. Daarnaast is het slim om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel, aangezien het assortiment regelmatig wordt aangevuld. Zo mis je geen enkele kans om dat unieke item te vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt Mineralen Kringloop B.V.?

Mineralen Kringloop B.V. werkt op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Je kunt gewoon naar de winkel gaan, rondsnuffelen en items kiezen die je wilt kopen. De prijzen zijn redelijk en aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar koopjes. Daarnaast heeft Mineralen Kringloop B.V. een aantal unieke programma’s, kortingen en diensten voor haar klanten. Denk hierbij aan speciale kortingsdagen voor studenten, senioren en gezinnen. Ook kun je lid worden van hun loyaliteitsprogramma, waarmee je punten kunt sparen en korting kunt krijgen op toekomstige aankopen.

Bezoek Mineralen Kringloop B.V. in Scherpenzeel

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare winkelervaring? Bezoek dan Mineralen Kringloop B.V. in Scherpenzeel. Met hun ruime assortiment aan tweedehands items en unieke programma’s, is dit de perfecte plek om te snuffelen en te shoppen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Mineralen Kringloop B.V.. Doe mee met de kringloopbeweging en ontdek de schatten die op je wachten bij Mineralen Kringloop B.V., dé kringloopwinkel van Scherpenzeel.

4 gedachten over “Mineralen Kringloop B.V. in Scherpenzeel”

  1. ★★★☆☆

    Geen idee waarom dit als een kringloopwinkel wordt gepresenteerd. Is een groot (transport)bedrijf dat in mineralen handelt. Als mest enzo…

    Beantwoorden
  2. ★★★☆☆

    Een geweldige bezoek aan Mineralen B.V.. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter