Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amersfoort

Ontdek duurzame schatten bij Terre des Hommes Amersfoort – boeken, kleding, decoratie en meer bij deze geliefde kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Geweldige zaak gerund door vrijwilligers! De winst gaat naar het goede doel om kinderuitbuiting te bestrijden. Eerlijke prijzen voor eerlijke doelen. Ik koop hier graag vanwege de hoge gun factor. De kwaliteit van de producten zijn over het algemeen (nog) zeer goed en daar ben ik dankbaar voor. Zojuist 3 basic shirtjes maat M van goede kwaliteit gevonden. Zeer tevreden. Het personeel werkt met dagdeel-shifts en ik ben telkens uitstekend en vriendelijk geholpen. Ik heb hier tot nu toe telkens gewoon naar binnen kunnen stappen en direct een afspraak kunnen maken voor dat moment en dat werkt perfect! De boekenafdeling is klein maar fijn, met zelfs een plankje esoterie en kunst. Er is relatief weinig heren kleding in verhouding met de dames afdeling, die zeker een kwart vd winkel in beslag neemt. Aanrader voor duurzaamheid en bewuste kopers die niet aan de eco-merken willen maar wel willen bijdragen aan een etere wereld.”

Ruben Mes

“EΓ©n van mijn favoriete winkels in Amersfoort. Altijd leuk om te neuzen, af en toe wel ietwat tuttige selectie maar wie zoekt zal vinden ;) Prijzen zijn erg goed en kwaliteit van de spullen ook. Jammer dat ze niet heel veel kinderkleding in de selectie hebben.”

Merel Knipping

“Gezellige winkel, zeer vriendelijk en behulpzame vrijwilligers, heel leuk assortiment, ruime keuze in lente kleding, ik kom er graag πŸ˜„β˜€οΈ …”

Lucas A. Nijenhuis

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Winkel Amersfoort: Een Schat aan Duurzame Vondsten

Terre des Hommes Amersfoort is een bloeiende kringloopwinkel gevestigd in de prachtige stad Amersfoort, in de provincie Utrecht. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, staat deze winkel bekend om zijn unieke aanbod en uitstekende service.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Terre des Hommes Amersfoort kan je verschillende spullen in goede staat brengen, zoals boeken, kleding, huis- en inrichtingsitems, speelgoed, brocante en vintage items. Door je overbodige spullen aan de kringloopwinkel te doneren, help je niet alleen het milieu, maar steun je ook het goede doel.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Terre des Hommes Amersfoort is het belangrijk om op zoek te gaan naar bijzondere vondsten. De winkel heeft een gevarieerd assortiment en je weet nooit wat je tegenkomt! Of je nu op zoek bent naar een uniek boek, een vintage sieraad of een stijlvol meubelstuk, hier is voor ieder wat wils. Let er wel op dat de winkel alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen accepteert.

Hoe werkt Terre des Hommes Amersfoort?

Terre des Hommes Amersfoort maakt deel uit van Terre des Hommes Nederland, een organisatie met in totaal 41 filialen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt het adres vinden aan Kamp 79, 3811 AP Amersfoort. De openingstijden variΓ«ren, dus het is raadzaam om de officiΓ«le website of sociale media van Terre des Hommes Amersfoort te raadplegen voor de meest actuele informatie. Bezorging is mogelijk en de winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang.

Unieke diensten en programma’s

Terre des Hommes Amersfoort biedt verschillende unieke diensten en programma’s aan. Zo kan je via de winkel gebruik maken van de ophaalservice voor grotere goederen die je wilt doneren. Daarnaast is de winkel actief op sociale media, waar je ze kunt volgen op Facebook en Instagram. Dit is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van nieuwe aanwinsten en evenementen bij de winkel.

Denk aan het milieu, ondersteun het goede doel en ontdek unieke schatten bij Terre des Hommes Amersf

21 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amersfoort”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met Terre des Hommes winkel Amersfoort. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wat werken daar betrokken en leuke dames! Gisteren een volledige outfit gescoord voor een gouden feest kreeg ook nog 10% korting vanwege het 10-jarig bestaan GEFELICITEERD

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuke spulletjes, zeker ook dankzij de samenwerking met Dille&Kamille. Jammer dat het personeel vaak niet zo vriendelijk en niet behulpzaam is: vaak niet groeten bij binnenkomst of vertrek en ik heb meerdere keren voor de deur gestaan met de kinderwagen die er niet doorheen paste en niemand die kwam helpen.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amersfoort. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Nette kleding, leuke vlotte kleding voor dames en heren en kinderen. Netjes gesorteerd in een mooi authentiek pand.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amersfoort. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Geweldige zaak gerund door vrijwilligers! De winst gaat naar het goede doel om kinderuitbuiting te bestrijden. Eerlijke prijzen voor eerlijke doelen. Ik koop hier graag vanwege de hoge gun factor. De kwaliteit van de producten zijn over het algemeen (nog) zeer goed en daar ben ik dankbaar voor. Zojuist 3 basic shirtjes maat M van goede kwaliteit gevonden. Zeer tevreden. Het personeel werkt met dagdeel-shifts en ik ben telkens uitstekend en vriendelijk geholpen. Ik heb hier tot nu toe telkens gewoon naar binnen kunnen stappen en direct een afspraak kunnen maken voor dat moment en dat werkt perfect! De boekenafdeling is klein maar fijn, met zelfs een plankje esoterie en kunst. Er is relatief weinig heren kleding in verhouding met de dames afdeling, die zeker een kwart vd winkel in beslag neemt. Aanrader voor duurzaamheid en bewuste kopers die niet aan de eco-merken willen maar wel willen bijdragen aan een etere wereld.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Gezellige winkel, zeer vriendelijk en behulpzame vrijwilligers, heel leuk assortiment, ruime keuze in lente kleding, ik kom er graag

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Amersfoort. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Terre des Hommes winkel Amersfoort. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met Terre des Hommes winkel Amersfoort. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Goed concept goed uitgevoerd. De tweedehandsartikelen zijn van goede kwaliteit en het assortiment is goed uitgezocht

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een van mijn favoriete winkels in Amersfoort. Altijd leuk om te neuzen, af en toe wel ietwat tuttige selectie maar wie zoekt zal vinden ;) Prijzen zijn erg goed en kwaliteit van de spullen ook. Jammer dat ze niet heel veel kinderkleding in de selectie hebben.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter