Kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg

Ontdek duurzame vondsten bij Dorcas Centrum Woudenberg – boeken, kleding, meubels en meer. Perfect voor milieubewuste schattenjagers!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-11:30
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige winkel PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEE CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!”

Gregor

“Super leuke tweedehands winkel. Voor een kringloop bieden ze goede, zorgvuldig uitgezochte spullen aan. Allerlei soorten spullen: speelgoed, huishoudartikelen, verzorgingsproducten, kunst, antiek, servies, creatieve materialen, boeken en kleding. Voor ieder is er wat.”

Marit –

“Veel leuke tweedehands spulletjes. En niet alleen maar ‘rommelmarkt zooi’ alles wordt goed nagekeken. Alleen die openingstijden… Ik weet dat ze werken met vrijwilligers, maar als je op zaterdag werkt kun je bijna op geen andere tijden terecht.”

Matthias van Groeningen

Meer reviews lezen…

Ontdek Dorcas Centrum Woudenberg: Een Duurzame Kringloopwinkel in Woudenberg

Dorcas Centrum Woudenberg is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Woudenberg, een stad in de provincie Utrecht. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is deze winkel niet te missen voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De openingstijden van de winkel zijn beperkt tot donderdag en zaterdag, dus plan je bezoek zorgvuldig. Maar wat kan je nou eigenlijk allemaal vinden bij Dorcas Centrum Woudenberg?

Een Breed Assortiment

Bij Dorcas Centrum Woudenberg vind je een divers aanbod aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed of vintage vondsten, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het assortiment bevat ook brocante items, fietsen, gereedschap en muziek, dus er is voor ieder wat wils. Bovendien draag je bij aan duurzaamheid door tweedehands spullen een nieuw leven te geven.

Diensten en Faciliteiten

Dorcas Centrum Woudenberg biedt verschillende services en faciliteiten om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo accepteert de winkel donaties, waardoor je ongewenste spullen kunt schenken en een bijdrage kunt leveren aan het goede doel. Heb je geen mogelijkheid om spullen naar de winkel te brengen? Geen zorgen, want ze bieden ook een ophaal- en bezorgservice aan. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang, parkeergelegenheid, zitplaatsen en een rolstoeltoegankelijk toilet.

Blijf op de Hoogte via Social Media

Wil je de laatste updates ontvangen en op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Dorcas Centrum Woudenberg? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over duurzaam winkelen via hun social media kanalen. Zo blijf je op de hoogte van speciale programma’s, kortingen en andere interessante informatie.

Bezoek Dorcas Centrum Woudenberg

Dorcas Centrum Woudenberg is een van de vele filialen van Dorcas in Nederland. Ben je benieuwd naar de andere locaties? Ontdek dan de 42 filialen van Dorcas verspreid door het hele land. Maar als je in Woudenberg bent, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan deze bijzondere kringloopwinkel. Ontdek de schatten die verborgen liggen tussen de tweedehands items en draag bij aan een duurzame samenleving.

127 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg”

 1. ★★★★★

  Kleine maar erg leuke kringloop. Erg schoon. Heb het idee dat glazen e.d. eerst worden afgewassen, alvorens het in de winkel gezet wordt. Het glimt je tegemoet. Hele schappelijke prijzen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Authentieke leuke spullen, aardig personeel, druk bezocht; minder dagen open, en vandaag veel hoestende mensen, kinderen met verkoudheid; mijn mondkap (altijd nog in de tas) opgedaan.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Mooie ruime opgezette winkel, wel zou de kleding afdeling een opfris beurt mogen gebruiken bv door wat meer kleding van nu op te hangen en niet te oud bollig. Tip was eerst de kleding voor je het ophangt want sommige kleding stinkt echt te erg.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Aanrader als je van kringlopen houdt. Je ondersteunt met je aankopen een goed ( 3e wereld) doel en bovendien is deze winkel uitstekend bereikbaar en is er een ruime keuze in het assortiment. Bevlogen medewerkers.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Centrum Woudenberg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Wat vreselijk. De prijzen zijn schofterig hoog. 24 50 voor een blouse. Personeel vraagt of het mijn eigen jas is die ik draag de arrogantie…..deze slaan we dus ff over de volgende keer. Is voor de rijke kringlopers….

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Helaas vandaag , 7 januari,voor een dicht hek gestaan met een mooie lading antiek terwijl op de site staat dat jullie open zijn???????

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter