Kringloopcentrum Altena in Almkerk

Ontdek duurzame vondsten in Almkerk bij Kringloopcentrum Altena – uw thuis voor betaalbare tweedehands boeken, kleding, meubels en meer. Shop groen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“A beautiful place with lots of interesting and unique things. If you have a good eye you will always find something for yourself Last Saturday, a very mean and not nice woman stood behind the cash register, I havent met such a terrible man for a long time with no approach to people! Ive never seen her there before”

Eskanor Obie y wiat

“Een betere kringloopwinkel als je op zoek bent naar brocante, semi antiek meubels, servies, woninginrichting. Pas op wat je koopt, niet alles is in overeenstemming geprijsd met kwaliteit en staat!”

Peter Galloway

“Theres something for every taste… I think the store is great, especially the humane prices cant be compared with Berlin…”

y timm27

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Altena: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Almkerk

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel waar u uw kleding, meubels en andere spullen kunt doneren of juist voordelig kunt winkelen? Dan is Kringloopcentrum Altena in Almkerk de ideale plek voor u. Met een gemiddelde beoordeling van 4,0/5 sterren weet u zeker dat u hier een goede ervaring zult hebben.

Wat kan u brengen naar Kringloopcentrum Altena?

Bij Kringloopcentrum Altena kunt u verschillende spullen doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Deze items worden zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens verkocht in de winkel. Door uw spullen te doneren, draagt u bij aan duurzaam winkelen en recycling.

Waar moet u op letten bij Kringloopcentrum Altena?

Bij het winkelen in Kringloopcentrum Altena is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de producten zorgvuldig gecontroleerd worden, kan het voorkomen dat er lichte gebruikssporen aanwezig zijn. Dit is echter geen probleem, want juist deze unieke kenmerken geven de items karakter. Wees dus niet bang om iets unieks te ontdekken tussen de tweedehands schatten!

Hoe werkt Kringloopcentrum Altena?

Kringloopcentrum Altena is gevestigd aan de Kerkstraat 1 in Almkerk. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Zorg ervoor dat u de exacte openingstijden controleert voordat u een bezoek brengt aan de winkel. Bij Kringloopcentrum Altena kunt u betalen met PIN, dus u hoeft geen contant geld bij u te hebben tijdens uw bezoek. Daarnaast beschikt de winkel over een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en zijn er toiletten aanwezig voor uw gemak.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopcentrum Altena biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Ze hebben ook een ophaalservice voor grote items die u niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingen, dus houd hun social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven. Volg Kringloopcentrum Altena op Instagram om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en om te zien welke interessante producten er binnenkomen.

Als u op zoek bent naar een duurzame manier van winkelen en graag een bijdrage wilt leveren aan het verminderen van afval, breng dan een bezoek aan Kringloopcentrum Altena. Ontdek unieke schatten, geef uw spullen een tweede leven en steun een goed doel. Bij Kringloopcentrum Altena kunt u met een goed gevoel winkelen!

184 gedachten over “Kringloopcentrum Altena in Almkerk”

 1. ★★★★☆

  Leuke kringloop in oude boerderij. Je loopt door alle oude kamers van de boerderij. Zelfs de verdieping staan artikelen. Parkeren kan er naast en er achter.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Beautiful place, lots of interesting and unique things. If you have a good eye, you will always find something for yourself Last Saturday, a very mean and unpleasant woman was standing behind the cash register. Its been a long time since I met such a terrible person with no attitude towards people! Ive never seen her there before

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  De kranten staan vol met berichten over asielzoekers die hier berooid naar toe komen en dringend op zoek zijn naar spullen voor de woonruimte die hun aangeboden wordt. Gelukkig hebben we dan de kringloopwinkel in Almkerk. Je brengt hier een onbeschadigde moderne lederen bureaustoel van nog geen half jaar oud (nog steeds te koop bij Lundia) en biedt hem dan aan bij het inname loket aan de voorkant van het pand. De medewerker had het heel druk met een social talk met een maatje van vroeger en liet ons lekker wachten. Toen wij aan de beurt waren en o.a. de stoel aanboden bleef hij achter zijn tafel zitten en zei. Nee dat leer is niet goed en past niet bij ons……. En dat was het dan – hij weigerde om even de moeite te nemen en de stoel in ontvangst te nemen. Uit frustratie hebben wij alle spullen mee retour genomen en zijn we huiswaarts gekeerd. De bureaustoel hebben wij inmiddels op Marktplaats verkocht en de overige spullen hebben we bij een andere kringloopwinkel aangeboden Wat een arrogante medewerker was dit – ik snap dat je geen kapotte spullen moet aanbieden maar deze stoel was echt niet stuk. De medewerker had gewoon geen zin en zat liever op zijn luie komt met zijn maatje van vroeger te praten Ons zien ze hier nooit meer – wat een afgang

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Theres something for every taste… I think the store is great, especially the humane prices cant be compared with Berlin…

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een betere kringloopwinkel als je op zoek bent naar brocante, semi antiek meubels, servies, woninginrichting. Pas op wat je koopt, niet alles is in overeenstemming geprijsd met kwaliteit en staat!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nice thrift store…just unpleasantly surprised when we saw on the receipt at home that VAT is charged separately…so it is not included in the price stated…never experienced this in a thrift store. So we wont go there anymore.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel centrum Altena. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij centrum Altena. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met centrum Altena. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel centrum Altena. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter