Kringloopwinkel GAiN kleding in Sleeuwijk

Ontdek trendy tweedehands mode bij Mooi met GAiN in Sleeuwijk en shop stijlvol terwijl je goede doelen steunt.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:15-16:30
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke tweedehands/vintage winkel. Lekker overzichtelijk, geen propperige bedoening, alles netjes gesorteerd en zeer vriendelijke medewerkers. Erg leuk om even rond te snuffelen!”

Ester Dammers (ByEstrella)

“Gezelligheid en leuke mensen”

Koos Gerritse

“Mooie kleding.”

Arina Van Der Zalm

Meer reviews lezen…

Mooi met GAiN: De plek voor trendy tweedehands kleding in Sleeuwijk

Mooi met GAiN is een gezellige tweedehands kledingwinkel gelegen in Sleeuwijk, in de provincie Noord-Brabant. Deze unieke winkel biedt trendy mode aan, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Bij Mooi met GAiN draait het niet alleen om het scoren van mooie kledingstukken, maar ook om het steunen van een goed doel tijdens het winkelen. Deze combinatie maakt het winkelen bij Mooi met GAiN extra bijzonder.

Wat kan je brengen naar Mooi met GAiN?

Bij Mooi met GAiN heb je de mogelijkheid om kleding te doneren. Dus als je jouw kledingkast wilt opruimen en nog kledingstukken hebt die er als nieuw uitzien, breng ze dan zeker naar Mooi met GAiN. Door jouw donaties draag je bij aan het duurzame aspect van deze kledingwinkel en help je tegelijkertijd het goede doel te ondersteunen. Het is een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Mooi met GAiN?

Bij het winkelen bij Mooi met GAiN zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, houd er rekening mee dat de openingstijden per dag kunnen verschillen. De winkel is elke dag geopend behalve op zondag. Plan je bezoek dus op een dag dat de winkel geopend is, en kijk voor de exacte openingstijden op de website van Mooi met GAiN.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je bij Mooi met GAiN kunt betalen met betaalpassen. Dit maakt het gemakkelijk en snel om je nieuwe tweedehands kledingstukken af te rekenen. Bovendien is de ingang van de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen welkom is bij Mooi met GAiN.

Hoe werkt Mooi met GAiN?

Mooi met GAiN is meer dan alleen een tweedehands kledingwinkel. Ze hebben ook unieke programma’s en services die het winkelen bij hen extra speciaal maken. Zo organiseren ze regelmatig kortingsacties en evenementen, zodat je nog voordeliger kunt winkelen en nieuwe en trendy outfits kunt samenstellen. Volg daarom Mooi met GAiN op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle updates en aanbiedingen van de winkel.

Mooi met GAiN is een kledingwinkel die het duurzame aspect van tweedehands winkelen omhelst. Door jouw aankopen hier te doen, draag je niet alleen bij aan het verminderen van kledingverspilling, maar steun je ook het goede doel. Breng een bezoek aan Mooi met GAiN in Sleeuwijk en geniet van het unieke winkelen met een positieve impact.

Laat hieronder een review achter