Antiek kringloopwinkel in Almkerk

Ontdek unieke antieke vondsten bij Antiek Kringloopwinkel in Almkerk – perfect voor liefhebbers van historische schatten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Much to see. Location in old farm house plus annex. Many thresholds and different levels, so not ideal for strollers, rollators/walkers, wheelchairs, etc. Reasonable prices.”

Gwen NumberOne

Meer reviews lezen…

Welkom bij Antiek Kringloopwinkel in Almkerk

Antiek Kringloopwinkel is een populaire en unieke winkel in Almkerk. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is deze kringloopwinkel een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke antieke items. Gelegen aan de Woudrichemseweg 4, is deze winkel gemakkelijk te vinden en te bezoeken. De openingstijden zijn zeer ruim, waardoor je op verschillende momenten van de dag langs kunt komen. Let op: de winkel is op zondag gesloten. Kom meer te weten over wat Antiek Kringloopwinkel te bieden heeft.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Antiek Kringloopwinkel verwelkomt graag jouw donaties. Als je ongewenste spullen hebt die nog in goede staat zijn, kun je deze naar de winkel brengen. Dit kunnen allerlei items zijn, zoals meubels, kleding, speelgoed, boeken en nog veel meer. Door jouw spullen te doneren geef je ze een tweede leven en help je bij het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om duurzaamheid te ondersteunen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de gemeenschap.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Antiek Kringloopwinkel is het altijd belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Het kan voorkomen dat er unieke antieke items te vinden zijn voor een geweldige prijs. Neem de tijd om rond te kijken en ontdek items die je nergens anders kunt vinden. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven over welke items het beste bij jouw smaak en stijl passen. Denk er ook aan om regelmatig terug te komen, want het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwe voorraad.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Antiek Kringloopwinkel werken ze volgens het kringloopprincipe. Dit betekent dat de winkel spullen ontvangt die gedoneerd zijn en ze vervolgens weer verkoopt. Het geld dat wordt verdiend met de verkoop wordt gebruikt om goede doelen te steunen, zoals lokale gemeenschapsprojecten. Door te winkelen bij Antiek Kringloopwinkel draag je dus bij aan een betere samenleving. Het is een win-winsituatie waarbij je zowel unieke items kunt vinden als een positieve impact kunt hebben op de gemeenschap.

Unieke programma’s en services

Naast het standaard winkelaanbod biedt Antiek Kringloopwinkel ook verschillende unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld speciale kortingen voor studenten, senioren en gezinnen. Ze organiseren ook regelmatig evenementen, zoals veilingen en themadagen, waar je kunt genieten van spannende aanbiedingen en activiteiten. Bovendien kun je via de website van Kringloop-info.nl altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Antiek Kringloopwinkel.

Kom langs bij Antiek Kringloopwinkel in Almkerk en ontdek de geweldige items die hier te vinden zijn. Geniet van de unieke antieke sfeer en de vriendelijke service. Vergeet niet om jouw donaties mee te nemen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondsnuffelen, Antiek Kringloopwinkel zal je zeker niet teleurstellen.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, kun je een kijkje nemen op de website https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/ of specifiek voor winkels in Almkerk op https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/almkerk/.

1 gedachte over “Antiek kringloopwinkel in Almkerk”

  1. ★★★★★

    Much to see. Location in old farm house plus annex. Many thresholds and different levels, so not ideal for strollers, rollators/walkers, wheelchairs, etc. Reasonable prices.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter