Kringloop Zetten

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Zetten – boeken, gereedschap, decor, meer. Open dinsdag tot zaterdag. Vier sterren winkelervaring!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nette kleine kringloop met beperkt aanbod. Midden in het centrum van Zetten. Blauwe kaart parkeerzone. Hoorde een bezoekster zeggen: he, dat was van mij. Tijdstip dat ik er was, was het erg druk met oa bezoekers met kinderwagens. Lastig manoeuvreren door de smalle paadjes. Spullen zijn netjes en schoon.”

Jorita Schosswald

“I would recommend visiting. We bought a lot of different things with colleagues, a kettle, plates, shorts, a work backpack and other little things. Prices please the most expensive purchase came out at 3 euros. Friendly staff. Thanks a lot!”

(Aksenov)

“Ik vind altijd iets leuks of apart voor een mooie prijsje, zeer vriendelijk personeel en eigenaresse, wat mij betreft een aanrader.”

W.

Meer reviews lezen…

Kringloop Zetten: Duurzaam Winkelen in Zetten

Kringloop Zetten is een kringloopwinkel gelegen in het mooie Zetten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is deze winkel zeker een bezoekje waard. De openingstijden van Kringloop Zetten zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Heb je vragen of wil je contact opnemen met de winkel? Dat kan via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Ben je op zoek naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Gelderland? Bekijk dan ons overzicht van Gelderlandse kringloopwinkels.

Wat kan je bij Kringloop Zetten vinden?

Bij Kringloop Zetten is er een breed assortiment aan tweedehands spullen te vinden. Of je nu op zoek bent naar boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, muziek of speelgoed, je vindt het hier allemaal. Kringloop Zetten biedt dus voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Zetten?

Bij het winkelen bij Kringloop Zetten zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de spullen die je wilt kopen in goede staat zijn. Hoewel tweedehands spullen over het algemeen van goede kwaliteit zijn, is het altijd verstandig om even goed naar de staat van het product te kijken voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloop Zetten verschillende kortingsprogramma’s en acties heeft. Houd daarom de Facebook-pagina van Kringloopwinkels in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates.

Hoe werkt Kringloop Zetten?

Het concept van een kringloopwinkel als Kringloop Zetten is eenvoudig: mensen kunnen hun gebruikte spullen doneren aan de winkel, waarna de winkel deze spullen te koop aanbiedt. De opbrengst van de verkoop wordt vaak gebruikt voor goede doelen of het ondersteunen van lokale initiatieven. Kringloop Zetten speelt dus een belangrijke rol in het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Ben je klaar voor een duurzaam avontuur in de wereld van tweedehands winkelen? Breng dan zeker een bezoekje aan Kringloop Zetten in Zetten. Met een gevarieerd aanbod aan tweedehands spullen en diverse kortingsprogramma’s, zal je zeker iets leuks kunnen vinden. Vergeet ook niet om hun Facebook-pagina in de gaten te houden voor leuke acties en nieuwtjes. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst!

Let op: de openingstijden van Kringloop Zetten kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om vooraf de website of de Facebook-pagina te raadplegen voor de meest recente informatie.

19 gedachten over “Kringloop Zetten”

 1. ★★★★★

  I would recommend visiting. I bought a lot of different things with my colleagues, a kettle, plates, shorts, a work backpack and other little things. The prices are encouraging; the most expensive purchase was 3 euros. Friendly staff. Thanks a lot!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  A store that sells used things. It contains a lot of kitchen utensils and children s toys. I do not encourage used lovers to visit it.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik vind altijd iets leuks of apart voor een mooie prijsje, zeer vriendelijk personeel en eigenaresse, wat mij betreft een aanrader.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Nette kleine kringloop met beperkt aanbod. Midden in het centrum van Zetten. Blauwe kaart parkeerzone. Hoorde een bezoekster zeggen: he, dat was van mij. Tijdstip dat ik er was, was het erg druk met oa bezoekers met kinderwagens. Lastig manoeuvreren door de smalle paadjes. Spullen zijn netjes en schoon.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Zetten. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Zetten. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter