Kringloop Winschoten

Ontdek tweedehands schatten in Kringloop Winschoten – kleding, meubels, elektronica en speelgoed, betaalbaar en duurzaam. Bezoek nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het komt wat rommelig over, maar ik vind het desondanks de leukste kringloop in Winschoten. Voor hele kleine prijsjes, kun je leuke dingen op de kop tikken. Je moet wel goed in de gaten houden of alles compleet is, want ik heb het idee dat dat niet altijd goed wordt bekeken.”

Martine E

“Fijne kringloopwinkel , leuk personeel en collega’s. Doe daar vrijwilligerswerk voor 3 dagen in de week en zit op de houtafdeling. We maken van alles van hout , zowel eigen ideeën en opdrachten van klanten. Variatie is heel groot.”

Misha Harwig

“Een kleine schatkist, ook al zit er een heleboel rare dingen tussen. Maar de medewerkers zijn super aardig en iedereen vindt hier in ieder geval één kleinigheidje en gaat wat vrolijker naar huis. De prijzen zijn erg laag!”

Enja W

Meer reviews lezen…

Kringloop Winschoten: Een Schatkamer van Duurzaamheid


Ontdek de veelzijdige wereld van tweedehandsshopping bij Kringloop Winschoten. Deze geweldige kringloopwinkel, gevestigd aan de Transportbaan 1b, 9672 BJ Winschoten, biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve en betaalbare tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, elektronica of speelgoed, Kringloop Winschoten heeft het allemaal.


Wat Kan je Brengen naar Kringloop Winschoten?


Bij Kringloop Winschoten kun je je oude spullen een nieuw leven geven. Heb je kledingstukken die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen, of andere waardevolle items die je niet langer nodig hebt? Breng ze naar Kringloop Winschoten! Hier kunnen deze spullen een tweede kans krijgen en worden hergebruikt door iemand anders. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en voorkom je onnodige verspilling.


Waar Moet je Op Letten in de Kringloopwinkel?


Bij het winkelen in Kringloop Winschoten is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en staat van de tweedehands producten. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, kan het voorkomen dat sommige gebruikerssporen hebben. Het is altijd verstandig om grondig te controleren of het product volledig functioneert voordat je het aanschaft. Daarnaast moet je ook letten op de prijzen, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het item.


Hoe Werkt Kringloop Winschoten?


Kringloop Winschoten heeft een eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen winkelconcept. Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel. De winkel is goed georganiseerd en overzichtelijk, wat het winkelen een plezierige ervaring maakt. Je kunt rustig door de verschillende afdelingen struinen en op zoek gaan naar schatten die je interesseren. De kassa’s accepteren diverse betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, wat het afrekenen gemakkelijk maakt.


Speciale Programma’s, Kortingen en Diensten


Kringloop Winschoten biedt diverse speciale programma’s, kortingen en diensten aan. Zo kun je met de GoldCard profiteren van exclusieve ledenkortingen en speciale aanbiedingen. Daarnaast heeft Kringloop Winschoten een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Verder kun je de laatste nieuwtjes en aanbiedingen volgen via de Facebook-pagina van Kringloop Winschoten.


Kringloop Winschoten is een pareltje in Winschoten waar duurzaamheid en winkelplezier hand in hand gaan. Breng je oude spullen naar deze kringloopwinkel en ontdek een schat aan unieke tweedehands items. Niet alleen help je het milieu, maar je kunt ook nieuwe favoriete items ontdekken. Kom langs bij Kringloop Winschoten en ervaar zelf de charme en diversiteit van deze geweldige kringloopwinkel.

105 gedachten over “Kringloop Winschoten”

 1. ★★★★★

  I made a few good finds, but overall the flea market was shabby. A few of the clothes I looked at were downright disgustingly stained. It would be good to keep a higher level in goods received and sold.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Winschoten. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Winschoten. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Winschoten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  When we are in Winschoten, we first visit GoudGoed before the city center and then this Kringloop. Nice shop with friendly staff and an interesting selection of goods.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  A little treasure chest, even if theres a lot of weird stuff in between. But the employees are super nice and everyone finds at least one little something here and goes home a little happier. The prices are very low!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Winschoten. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Nice thrift store, nice staff and colleagues. Volunteer there 3 days a week and work in the wood department. We make everything from wood, both our own ideas and orders from customers. Variation is very large.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Winschoten. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Dit is een erg leuke en ook goedkope kringloopwinkel. Ik kom hier eigenlijk nooit weg zonder wel wat mee te nemen. Ook hartstikke leuk voor de kinderen

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Hele leuke kringloopwinkel! Een hele leuke plek om boeken of films te scoren voor een hele lage prijs. Lieve mensen en fijne eigenaren!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Winschoten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter