Kringloop winkel Dok30 Haaften

Ontdek duurzaam winkelen in Haaften bij Kringloop Dok30 – uitgebreid assortiment van boeken, kleding tot meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“The 1st is a bit of a strange review. It was logical that people stood in front of a closed door, because the opening date is only today (June 17, 2023)!! Neat, pin, up the stairs.”

Verena bruggink

Meer reviews lezen…

Kringloop winkel Dok30 Haaften: Duurzaam winkelen in Gelderland

Over Kringloop Dok30

Op zoek naar een kringloopwinkel in Haaften waar je duurzaam kunt winkelen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kringloop winkel Dok30. Deze gezellige winkel is gevestigd aan de Rijthoek 3F, 4175 LM Haaften. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren staat Dok30 bekend om zijn uitgebreide assortiment en klantvriendelijke service.

Wat is er bij Kringloop Dok30 te vinden?

Bij Kringloop Dok30 kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels, speelgoed, huishoudelijke apparaten of zelfs electra en witgoed, je vindt het allemaal bij deze kringloopwinkel. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig voor je portemonnee.

Wat kan je brengen naar de thrift store?

Ben je zelf in het bezit van spullen die je niet meer gebruikt? Bij Kringloop Dok30 kun je deze spullen een tweede leven geven. De winkel biedt een handige inname service, waar je de goederen kunt afleveren. Op deze manier draag je actief bij aan de circulaire economie en help je anderen die op zoek zijn naar tweedehands items.

Waar moet je op letten in de Kringloop Dok30 Haaften?

Bij het winkelen in Kringloop Dok30 is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel alle producten zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om zelf een grondige inspectie uit te voeren. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoek te brengen, omdat het assortiment continu wisselt. Zo mis je nooit de leukste koopjes!

Hoe werkt de Kringloop Dok30?

Bij Kringloop Dok30 kun je op donderdag, vrijdag en zaterdag terecht. De winkel is gesloten op maandag, dinsdag, woensdag en zondag. Dit geeft je de kans om op je gemak rond te snuffelen en de mooiste items te vinden. De winkel accepteert diverse betaalpassen, waardoor je gemakkelijk kunt betalen. Bovendien is er ook een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats voor mensen met een fysieke beperking.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Dok30 biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je online prijsopgaven aanvragen om een idee te krijgen van de prijs van een bepaald item. Daarnaast kun je gebruik maken van de ophaalservice als je grote spullen wilt doneren. En mocht je ooit te maken krijgen met een woningontruiming, dan staat Kringloop Dok30 klaar om je te ondersteunen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Kringloop Dok30? Volg dan hun Facebook pagina!

Kringloop winkel Dok30 in Haaften is dé plek in Gelderland waar je duurzaam kunt winkelen. Met een breed assortiment aan tweedehands spullen, unieke diensten en persoonlijke service, is dit dé plek om jouw schatten te ontdekken. Bezoek Kringloop Dok30 en ervaar zelf het plezier van tweedehands winkelen!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Gelderland, inclusief Haaften, kun je terecht op onze website.

1 gedachte over “Kringloop winkel Dok30 Haaften”

  1. ★★★★☆

    The 1st is a bit of a strange review. It was logical that people stood in front of a closed door, because the opening date is only today (June 17, 2023)!! Neat, pin, up the stairs.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter