Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard in Waardenburg – perfect voor elke liefhebber van vintage.

Adres & contact

  • Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard
    Heideweg 12, 4181 PK Waardenburg
  • Telefoonnummer: 06 23206823
  • Website: heidewaard.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-12:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Gezellige kringloop. Echt een snuffelschuur. Nette kleding en veel boeken!”

By aaltje Dvl

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard in Waardenburg

Welkom bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard, gevestigd aan de Heideweg 12 in Waardenburg. Deze gezellige kringloopwinkel is onderdeel van een zorgboerderij en biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren kun je erop rekenen dat dit een geweldige plek is om te winkelen. Ontdek hier wat je kunt verwachten bij een bezoek aan Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard kun je een breed scala aan items meenemen om te doneren of verkopen. Denk aan huis-, tuin- en keukenartikelen, woonaccessoires, kleine meubelvoorraden, huishoudelijke apparaten, speelgoed, muziek, kaarten, kleding en schoenen. Neem gerust contact op voorafgaand aan je bezoek als je grotere items wilt doneren, zoals meubels.

Waar let je op bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de aangeboden artikelen te letten. Hoewel alles zorgvuldig wordt geselecteerd, is het altijd verstandig om te controleren of items schoon en werkend zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat je kwaliteitsproducten krijgt tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard is het mogelijk om op verschillende manieren te winkelen. Je kunt buiten afhalen, items laten bezorgen, ze ophalen in de winkel of gewoon de winkel bezoeken. Er is ook de mogelijkheid van levering op dezelfde dag, wat erg handig kan zijn als je snel iets nodig hebt. Bovendien beschikt de winkel over een rolstoeltoegankelijk toilet, een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard profiteer je van verschillende unieke programma’s en services. Zo kun je goederen tijdens de openingstijden inleveren, waarbij meubels in overleg mogelijk zijn. Een koffiehoek is aanwezig om even uit te rusten en te genieten van een kopje koffie of thee. Bovendien steunt het Kledinghuis het goede doel met de gehele opbrengst. Het is goed om te weten dat contante betaling, betaalpassen en contactloos mobiel betalen worden geaccepteerd. Zelfs creditcards worden geaccepteerd, waardoor je op verschillende manieren kunt betalen.

Volg Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard op social media

Mis geen enkele update over Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard en volg de kringloopwinkel op Instagram en Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via deze social media kanalen.

Ontdek een wereld vol schatten bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard in Waardenburg. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen en diverse services biedt deze kringloopwinkel een geweldige ervaring voor iedereen. Kom langs en geniet van de gezellige sfeer, terwijl je duurzaam winkelt voor een betaalbare prijs.

1 gedachte over “Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard”

Laat hieronder een review achter