Kringloopwinkel de Spullewaard in Zaltbommel

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel De Spullewaard in Zaltbommel – Kwaliteitsitems van boeken tot speelgoed, open dinsdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Laat ik zeggen, dit is mijn favoriete kringloop. Mijn ontspannings uitje. Ik kom hier zo graag. Zulke lieve mensen. En ze hebben altijd zulke spullen. Ik koop hier ook vaak, spulletjes voor onze kattenopvang. Maar ook andere leuke dingen. Ik kom altijd wel met iets thuis”

Sky Moon

“A large selection of all kinds of items from trinkets to toys, furniture, clothes and much more. The prices are very affordable and sometimes you can find something nice large free parking lot. I recommend it for second-hand shopping”

Paulina Mikrut

“Very pleasant experience. The entire design and proceeds for charity are great. And environmentally conscious, future guaranteed. Employees super and very friendly. Compliments. Extensive range and good quality….”

B Prins

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Spullewaard in Zaltbommel

De Spullewaard is een bekende kringloopwinkel gevestigd in de gezellige stad Zaltbommel. Deze kringloopwinkel is open van dinsdag tot en met zaterdag en biedt een uniek avontuur in de wereld van duurzaam winkelen. Ben je benieuwd naar de openingstijden van deze bijzondere plek in Zaltbommel? Hieronder vind je het overzicht van de openingstijden.

Openingstijden: – Maandag: Gesloten – Dinsdag: 10:00-16:30 – Woensdag: 10:00-16:30 – Donderdag: 10:00-16:30 – Vrijdag: 10:00-16:30 – Zaterdag: 10:00-16:30 – Zondag: Gesloten

Kringloopwinkel De Spullewaard heeft een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren. Je vindt deze winkel aan de Van Heemstraweg-West 9, 5301 PA Zaltbommel. De Spullewaard is gemakkelijk bereikbaar en heeft een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen van de winkel kan genieten.

Wat kan je brengen naar De Spullewaard?

Ben je op zoek naar een plek om je ongewenste spullen een tweede leven te geven? Bij De Spullewaard kun je goederen inleveren. Ze accepteren onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen naar De Spullewaard te brengen draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je jouw items een tweede kans.

Waar moet je op letten bij De Spullewaard?

Bij het bezoeken van De Spullewaard is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Het assortiment is zeer uitgebreid en bevat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels en kleding. Het kan voorkomen dat sommige items gebruikssporen hebben of mogelijk niet compleet zijn. Daarom is het altijd verstandig om goed te kijken naar de staat van het product voordat je het aanschaft. Op deze manier kun je optimaal genieten van je aankoop bij De Spullewaard.

Hoe werkt De Spullewaard?

Kringloopwinkel De Spullewaard biedt ook een online winkel op Marktplaats, waar je de leukste artikelen uit de winkel kunt bekijken en bestellen. Naast de reguliere winkel bieden ze ook diensten zoals de inname van goederen en een ophaalservice. Bovendien is er een parkeerplaats beschikbaar, zodat je gemakkelijk kunt parkeren tijdens je winkelbezoek.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij De Spullewaard? Volg ze dan op Facebook en check ook hun Instagram voor inspiratie en updates. Ontdek de unieke wereld van De Spullewaard in Zaltbommel en geniet van duurzame winkelmogelijkheden!

Voor een compleet overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Gelderland, kun je hier terecht. Voor specifiek kringloopwinkels in Zaltbommel, klik hier.

148 gedachten over “Kringloopwinkel de Spullewaard in Zaltbommel”

 1. ★★★★★

  Gesloten in de zomer: 24 juli tot 14 augustus… Jammer om voor niets te komen, op maps staan de openingstijden bevestigd (een week geleden) en staat niets over deze sluiting. Verder een prima kringloopwinkel met groot aanbod.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de Spullewaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  A large selection of all kinds of items from trinkets to toys, furniture, clothes and much more. The prices are very affordable and sometimes you can find something nice large free parking lot. I recommend it for second-hand shopping

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Very pleasant experience. The entire design and proceeds for charity are great. And environmentally conscious, future guaranteed. Employees super and very friendly. Compliments. Extensive range and good quality….

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Laat ik zeggen, dit is mijn favoriete kringloop. Mijn ontspannings uitje. Ik kom hier zo graag. Zulke lieve mensen. En ze hebben altijd zulke spullen. Ik koop hier ook vaak, spulletjes voor onze kattenopvang. Maar ook andere leuke dingen. Ik kom altijd wel met iets thuis

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Spullewaard. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel. Goed gesorteerd, soms wel wat rommelig. De prijzen zijn meestal heel redelijk, met een enkele uitschieter naar boven ertussen. Zelfs als het er druk is sta je nooit lang te wachten en de vrijwilligers zijn erg vriendelijk.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan de Spullewaard. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Spullewaard. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter