Kringloopkas in Herwijnen

Shop duurzaam bij Kringloopkas in Herwijnen – tweedehands kleding, meubels, boeken en meer. Draag bij aan hergebruik!

Adres & contact

  • Kringloopkas
    Achterweg 57, 4171 BA Herwijnen
  • Telefoonnummer:
  • Website: kringloopkas.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“In de winkel van sinkel is alles te koop…….”

corina van Weelden

“Leuke artikelen voor klein prijsje .”

Louisa Verkaik Reuser

Meer reviews lezen…

Kringloopkas: Duurzaam winkelen in Herwijnen

Wat kan je brengen naar de Kringloopkas?

Bij Kringloopkas kan je allerlei tweedehands spullen inleveren die nog in goede staat zijn. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, speelgoed, gereedschappen, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je spullen naar de Kringloopkas te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je je items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de Kringloopkas?

Bij een bezoek aan de Kringloopkas is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en conditie van de tweedehands producten. Hoewel de winkel zorgvuldig de spullen selecteert, kan het voorkomen dat er items tussen zitten die niet meer bruikbaar zijn. Controleer daarom altijd goed of het product nog in goede staat verkeert voordat je het aanschaft.

Hoe werkt de Kringloopkas?

De Kringloopkas in Herwijnen is geopend op woensdag van 13:00 tot 16:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Tijdens deze openingstijden kan je de winkel bezoeken en op zoek gaan naar leuke tweedehands items. De winkel beschikt over een winkeloppervlakte van ongeveer 300 m2, waar je een divers assortiment aan tweedehands spullen kunt vinden. Van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten, er is voor ieder wat wils bij de Kringloopkas.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod biedt de Kringloopkas ook speciale programma’s en diensten. Zo kan je bij hen terecht voor het innemen van goederen die je niet langer nodig hebt. Dit is een handige service als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of opruimen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen? Volg de Kringloopkas dan op Facebook. Hier vind je de meest recente informatie en blijf je op de hoogte van nieuwe producten en evenementen.

Ben je op zoek naar meer kringloopwinkels of tweedehandswinkels in de provincie Gelderland? Kijk dan op Kringloop-Gelderland voor een compleet overzicht.

Bij Kringloopkas in Herwijnen kan je genieten van een duurzaam winkelavontuur. Of je nu op zoek bent naar unieke meubels, kleding, boeken of huishoudelijke apparaten, hier vind je het allemaal. Bezoek de Kringloopkas, gelegen aan de Achterweg 57, en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

4 gedachten over “Kringloopkas in Herwijnen”

Laat hieronder een review achter