Dorcas Kringloopwinkel in Brakel

Ontdek duurzaam shoppen bij Dorcas Kringloopwinkel in Brakel – kleding, meubels, boeken en meer met een hoge klantwaardering.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezellig even naar binnen, kijken of er wat voor je is…..en dan met je armen vol boeken terug komen…je ging tenslotte eigenlijk alleen maar kijken πŸ€— …”

Eveline van der Linden

“Mooie Panama Jack schoenen gekocht! Ben vriendelijk en vlot geholpen door Esther. Mooie doelstelling van DorcasπŸ‘πŸ‘ …”

Fred Jansen

“Leuke KRINGLOOP-Winkel voor 2e hands kleren ( zo goed als nieuw) boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen.”

adri Timmerman

Meer reviews lezen…

Dorcas Kringloopwinkel: Duurzaam Shoppen in Brakel

Ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Brakel? Maak kennis met Dorcas Kringloopwinkel, gelegen aan de Van Damweg, 5306 BP Brakel. Deze winkel staat bekend om haar duurzame aanpak en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren. Ontdek de unieke programma’s, kortingen en andere diensten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Wat kun je brengen naar Dorcas Kringloopwinkel?

Bij Dorcas Kringloopwinkel kun je diverse tweedehands spullen brengen. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een beter klimaat en help je anderen tegelijkertijd. Het is een geweldige manier om te ontspullen en iets goeds te doen voor mens en milieu.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel veel items in uitstekende staat verkeren, is het verstandig om aandacht te besteden aan mogelijke beschadigingen. Controleer kleding op vlekken of kapotte ritsen, en test elektronica indien mogelijk. Dorcas Kringloopwinkel waardeert jouw feedback, dus als je iets tegenkomt dat aandacht nodig heeft, laat het hen weten.

Hoe werkt Dorcas Kringloopwinkel?

Bij Dorcas Kringloopwinkel kun je terecht voor een unieke winkelervaring. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Tijdens je bezoek kun je betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Er is voor ieder wat wils, van kleding tot meubels en van curiosa tot boeken. Neem rustig de tijd om door het uitgebreide assortiment te struinen en vind jouw perfecte schat!

Unieke programma’s en diensten

Dorcas Kringloopwinkel biedt ook diverse unieke programma’s en diensten aan haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig leuke acties en kortingen, waar je echt van kunt profiteren. Daarnaast steun je met jouw aankopen ook het goede doel. Dorcas zet zich wereldwijd in voor mensen in nood en de opbrengst van de winkels helpt hierbij. Door te winkelen bij Dorcas Kringloopwinkel draag je dus niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar ook aan het welzijn van anderen.

Wil je meer weten over Dorcas Kringloopwinkel? Neem een kijkje op hun Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en updates. Ben je nieuwsgierig naar andere kringloopwinkels in Gelderland? Bezoek dan de website Kringloop-info.nl voor een overzicht van alle kringloopwinkels in de omgeving, waaronder ook Zaltbommel.

Dorcas Kringloopwinkel in Brakel biedt jou een geweldige winkelervaring, waarbij je duurzaam kunt shoppen en tegelijkertijd een goed doel steunt. Geniet van de unieke sfeer en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

23 gedachten over “Dorcas Kringloopwinkel in Brakel”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De vrijwilligers, zijn onverschillig en blijven aan de koffietafel met elkaar in gesprek. Geen aandacht voor de klanten.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Gezellig even naar binnen, kijken of er wat voor je is…..en dan met je armen vol boeken terug komen…je ging tenslotte eigenlijk alleen maar kijken

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke KRINGLOOP-Winkel voor 2e hands kleren ( zo goed als nieuw) boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan Dorcas . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter