Kringloopwarenhuis Het Goed Vlaardingen

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloopwarenhuis Het Goed Vlaardingen – boeken, kleding, meubels en meer in Zuid-Holland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Vlaardingen: Duurzaam Winkelen in Vlaardingen

Het Goed Vlaardingen is een populaire kringloopwinkel in de gezellige stad Vlaardingen, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Met zijn aantrekkelijke assortiment en duurzame winkelervaring is Het Goed Vlaardingen de ideale plek om tweedehands schatten te ontdekken. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zondag, ben je altijd welkom om te komen struinen naar unieke en betaalbare items.

Wat kun je brengen naar Het Goed Vlaardingen?

Bij Het Goed Vlaardingen kun je terecht met een breed scala aan spullen. Of je nu boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, gereedschappen, speelgoed of muziek wilt doneren, Het Goed Vlaardingen neemt het graag van je aan. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar help je ook een ander die op zoek is naar betaalbare, kwalitatieve producten.

Waar moet je op letten in Het Goed Vlaardingen?

Bij een kringloopwinkel is het altijd belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van je aankopen. Controleer de staat van de artikelen zorgvuldig en zorg ervoor dat alles naar behoren functioneert voordat je het aanschaft. Het Goed Vlaardingen doet er echter alles aan om alleen kwalitatieve items in hun collectie op te nemen, waardoor je met een gerust hart kunt winkelen.

Hoe werkt Het Goed Vlaardingen?

Bij Het Goed Vlaardingen heb je verschillende diensten en faciliteiten tot je beschikking. Naast de reguliere inname van goederen, biedt de winkel een handige ophaalservice voor grotere items. Daarnaast is er een bezorgservice beschikbaar om je aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Geniet van een heerlijke kop koffie in de koffiehoek en maak gebruik van de ruime parkeerplaats. Let op, er is geen eetgelegenheid aanwezig in de winkel.

Unieke programma’s, kortingen en services

Het Goed Vlaardingen biedt diverse unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een trouwe klantenkaart, waarmee je kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen op geselecteerde items. Bovendien organiseert de winkel regelmatig speciale acties en kortingsdagen om het winkelen nog leuker te maken. Volg Het Goed Vlaardingen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en updates.

Bezoek Het Goed Vlaardingen

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Het Goed Vlaardingen, breng dan een bezoek aan hun gezellige kringloopwinkel op het volgende adres: Heliniumweg 8, 3133 AX Vlaardingen. Je kunt ze ook telefonisch bereiken op [telefoonnummer hier invoegen] of een e-mail sturen naar [e-mailadres hier invoegen].

Laat je verrassen door het diverse assortiment en beleef een duurzaam winkelavontuur bij Het Goed Vlaardingen!

266 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Vlaardingen”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij warenhuis Het Goed Vlaardingen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Belachelijke prijzen voor spullen die ze gratis krijgen. Je brengt je spullen erheen zodat mensen die het misschien nog kunnen gebruiken het voor een leuk prijsje kunnen kopen, maar daar denken ze bij het goed er anders over.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat is dit toch een bout keten. Vandaag weer eens een kans gegeven.. Net als in Zoetermeer alle kleding belachelijk geprijsd. Nu een oud Salty Dog t-shirt voor 25,- aan het rek. Het personeel wat hard staat uit te sorteren kan mij alleen vertellen dat het geprijsd aangeleverd wordt. Het goed Zoetermeer wilde mij uitnodigen om over de visie ven Het Goed te komen praten..Niemand heeft behoefte aan dat roze wolk verhaal.. Volgens mij krijg je via google nog steeds jullie naam omhoog wanneer je zoekt op kringloopwinkel . Dit zijn geen kringloopprijzen, schaam jullie.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ze verzinne de prijzen waar je bij staat. Elke dag is een oude beschadigde bank bijv. duurder. De 1e dag 45, de 2e dag 57 en nu 75. En dat is helaas met alle producten. Het is geen kringloop of 2ehandzaak meer. Ze beschouwen henzelf als een winkel die gloednieuwe spullen verkoopt. Hetzelfde voor kleding, is duurder als in de winkel waar het ooit gekocht is. En dan wijs je ze erop, durven ze te zeggen, dat ze het inkopen. Ze krijgen de spullen gratis. ?????

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan warenhuis Het Goed Vlaardingen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Te duur voor een kringloop 1 speelgoed auto vragen ze 15 euro niet normaal , ik zag iets wat je ook bij de xenos had en ze vragen letterlijk de zelfde prijs ! Ik weet niet wie de prijzen beslist daar maar die is niet goed bij zn hoofd!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Vlaardingen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Vlaardingen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Rete duur. Alle spullen blijven maar staan, veel is niet heel. Besef goed dat het goed ALLES GRATIS ontvangt. Het is belachelijk dat ze geen nieuwe spullen neer zetten. Ze blijven maar verschuiven en niks verkoopt. Prijzen zijn zo belachelijk voor een tweedehands winkel echt belachelijk, zo erg dat als je tien euro bijlegt heb je het product nieuw in de originele staat. Als producten al 3 maanden staan en niet verkocht worden is het tijd dat je het WEGGOOIEN moet.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Te duur, een kringloop hoort leuke prijsjes te hebben. Spullen blijven ook staan, mij zie je er niet meer tot dat ze beseffen dat ze alles te hoog prijzen. De manager is een kapitalistisch en obsessief bezig..

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Vlaardingen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter