Kringloop de Loods in Maastricht

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop de Loods in Maastricht: een breed assortiment van kwalitatieve tweedehands items wacht op jou!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Heel fijne kringloop zoals een kringloop moet zijn. Heel goedkoop en omdat ze geen prijsjes plakken kun je heel leuk aan de kassa onderhandelen! Heel vriendelijk personeel en ook nog een goed doel n.l. mensen met een rugzakje een zinvolle dagbesteding geven. Ook wordt er voor het personeel gekookt. Aanrader”

Deborah Croughs

“Een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn. Beschikbaar voor iedereen. Lieve hardwerkende en bovenal gezellige medewerkers die oprecht blij zijn je te zien en praatje met je te maken. Altijd druk bezig de winkel aan het opruimen en aan het herorganiseren zodat het toegankelijk is voor iedereen.”

Sha22

“Een heel aardige meneer runt deze gemoedelijke kringloop, waar je altijd wel pareltjes kunt vinden en bij aanschaf van meerdere items vaak ook nog flink korting krijgt. Deze meneer doet het echt uit passie voor tweedehands en voor een zuinigere wereld en niet voor het geld. Echt een aanrader!!!”

Nostradamus Broek

Meer reviews lezen…

Kringloop de Loods: Duurzaam Winkelen in Maastricht

Kringloop De Loods is een bekende kringloopwinkel in Maastricht en biedt een onvergetelijke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren is deze winkel een favoriet onder de lokale gemeenschap. Ben je benieuwd wat je naar deze kringloop kunt brengen, waar je op moet letten tijdens het winkelen en hoe de kringloopwinkel werkt? Lees dan verder!

Wat kun je naar Kringloop De Loods brengen?

De Loods accepteert een breed scala aan spullen, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen en te schenken, draag je bij aan een duurzame samenleving en verminder je afval. De winkel biedt een eenvoudige inname van goederen en heeft zelfs een handige ophaalservice en woningontruiming beschikbaar.

Waar moet je op letten bij Kringloop De Loods?

Naast het brengen van spullen, biedt Kringloop De Loods een uitgebreide selectie aan hoogwaardige tweedehands items. Het is belangrijk om elke keer dat je de winkel bezoekt te letten op nieuwe aanvoer, want je weet nooit wat je kunt vinden! Of je nu op zoek bent naar unieke boeken, vintage meubels of kledingstukken die je persoonlijke stijl weerspiegelen, De Loods heeft voor elk wat wils. Vergeet niet dat de openingstijden van deze kringloopwinkel van maandag tot en met zaterdag zijn, van 10:00 tot 17:00 uur.

Hoe werkt Kringloop De Loods?

Bij Kringloop De Loods kun je eenvoudig de schatten ontdekken die verborgen zijn tussen de tweedehandsspullen. De winkel is rolstoeltoegankelijk en biedt zelfs wifi voor een comfortabele en aangename winkelervaring. Bovendien staat De Loods bekend als een LGBTQ+ vriendelijke plek, waar iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt. Betalingen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met betaalpassen, waardoor het hele proces nog gemakkelijker wordt.

Volg Kringloop De Loods op social media

Mis geen enkel nieuws over Kringloop De Loods! Volg deze kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Je kunt updates verwachten over nieuwe aanwinsten, speciale programma’s en kortingen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de geweldige vondsten die je bij Kringloop De Loods kunt doen!

Kringloop De Loods in Maastricht biedt een geweldige winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Breng je spullen naar deze kringloopwinkel, ontdek prachtige tweedehandsspullen en profiteer van de unieke diensten zoals ophaalservice en woningontruiming. Waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog Kringloop De Loods en geniet van een duurzame winkelervaring!

Kernwoorden: Kringloop Maastricht, Kringloopwinkel Maastricht

169 gedachten over “Kringloop de Loods in Maastricht”

 1. ★★★★★

  Wat een gezellige winkel er loopt niemand van het personeel met een lang gezicht ik zelf werk met veel plezier daar op de zaterdag de sfeer is geweldig echt een winkel waar je alles kunt vinden en zeker niet duur

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hier kom je thuis. Beste kringloop van Maastricht en ook nog eens spotgoedkoop. Vriendelijk personeel en echt hoe een kringloop moet zijn. Aanrader. Mijn favoriete kringloop.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Heel aardige medewerkers! Tevens was het heel goedkoop en wat leuke pareltjes gevonden zou leuk zijn als er nog net wat meer kinderspullen waren en als het allemaal net nog iets opgeruimder gepresenteerd zou worden. Ik ga zeker terug!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  De beste en goedkoopste van het zuiden en zeer gezellig.Plus de mooie lage prijzen van Charles en altijd gezellig een praatje maken want dat kan daar nog. Top zaak. Aanrader!!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Heel aardig personeel.Goed geslaagd voor werkkleding en mn beide zoontjes allebei een knuffel cadeau gekregen van de behulpzame verkoper.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn. Beschikbaar voor iedereen. Lieve hardwerkende en bovenal gezellige medewerkers die oprecht blij zijn je te zien en praatje met je te maken. Altijd druk bezig de winkel aan het opruimen en aan het herorganiseren zodat het toegankelijk is voor iedereen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Mooie prijzen voor mensen die niet anders kunnen wegens problemen met financiele probs. Vriendelijke medewerkers en je kan echt leuke spullen kopen voor een super prijs

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Zoals kringlopen horen te zijn: heel veel 2dehands spul voor een prikkie met daartussen af en toe een verborgen schat. Ik ga niet meer naar die modernere peperdure kringloopwinkels

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Wat een TOP kringloop! Vandaag langsgeweest. Naast de leuke spulletjes, waar je even naar moet zoeken ; Super aardig personeel, die tijd hebben voor een praatje. Sfeer is ontzettend ontspannen. Ik kom zeker terug (als nieuwe inwoner van Maastricht;))

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Wat een leuke kringloopwinkel en vriendelijk personeel! Ook enorm goed qua prijs. Dit gaat ook mijn vaste kringloop worden om naartoe te gaan. Love it

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Hello, could u plz let me know if we can sell some second hand product to you or not like for example a suitcase??? Thanks

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Heel fijne kringloop zoals een kringloop moet zijn. Heel goedkoop en omdat ze geen prijsjes plakken kun je heel leuk aan de kassa onderhandelen! Heel vriendelijk personeel en ook nog een goed doel n.l. mensen met een rugzakje een zinvolle dagbesteding geven. Ook wordt er voor het personeel gekookt. Aanrader

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Kom er vaak, je vergeet er even de tijd. Snuffelen tussen de spulletjes die nieuw zijn binnengekomen, en aan de kassa maken ze een mooie prijs voor je, dikke tien!!

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een heel aardige meneer runt deze gemoedelijke kringloop, waar je altijd wel pareltjes kunt vinden en bij aanschaf van meerdere items vaak ook nog flink korting krijgt. Deze meneer doet het echt uit passie voor tweedehands en voor een zuinigere wereld en niet voor het geld. Echt een aanrader!!!

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Iik kom graag in kringloopwinkels en heb er al heel wat gezien. Deze winkel was laten we zeggen apart. Niet groot, rommelig en echt heel veel oud en daardoor vaak afgedankt spul. Maar… je zult maar net op zoek zijn naar die ene dvd, of dat rare stuk gereedschap of ontbrekend melkkannetje. je zou het zo maar kunnen vinden. Wij hebben niets kunnen vinden, maar dat hoeft ook niet. Het was een bijzondere ervaring. Hier en daar wat opruimen en/of aanvegen en wat ordenen zal zeker positief uitwerken. De fotos van andere bezoekers geven goed weer wat je hier kunt aantreffen. Positieve opmerking voor het personeel: vriendelijk, behulpzaam en volks. En dat vind ik oprecht mooi om te zien.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter