Kringloop Regin’s in Maastricht

Ontdek unieke vondsten bij Kringloop Regin’s in Maastricht – kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed. Duurzaam shoppen met hart!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke en vriendelijke eigenaresse, goede prijzen leuke spullen.”

bernd wellmann

“Nice nose. Do you need help?? They are happy to help you.”

Ber Jacobs

“Excelente place to find everything”

Diana Sanabria

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Regin’s in Maastricht

Op zoek naar een unieke winkelervaring vol schatten en verrassingen? Maak kennis met Kringloop Regin’s, dé kringloopwinkel in Maastricht waar je naar hartenlust kunt snuffelen tussen tweedehands en vintage items. Gelegen aan de Minister Talmastraat in 6221 VG Maastricht, biedt deze winkel een breed scala aan producten voor iedereen die van goede deals en duurzaam winkelen houdt. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, zorgt Kringloop Regin’s ervoor dat er altijd tijd is om deze winkel te bezoeken.

Wat kun je brengen naar Kringloop Regin’s?

Ben je aan het opruimen en heb je spullen die je niet langer nodig hebt? Breng ze naar Kringloop Regin’s! Hier accepteren ze graag kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Zo geef je jouw spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld. Heb je grote of zware items? Neem dan even contact op met de winkel voor meer informatie over ophalen of bezorgen.

Waar moet je op letten bij Kringloop Regin’s?

Bij het bezoeken van Kringloop Regin’s zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Omdat de winkel tweedehands items verkoopt, is het belangrijk om goed te controleren op eventuele beschadigingen voordat je iets koopt. Ook is het handig om te weten dat de winkel geen pinbetalingen accepteert, dus zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt. Wees er ook op tijd bij, want de winkel kan behoorlijk populair zijn en sommige items zijn snel weg!

Hoe werkt Kringloop Regin’s?

Bij Kringloop Regin’s werken ze met vrijwilligers die altijd klaarstaan om je te helpen. De winkel heeft verschillende afdelingen, waaronder kleding, meubels, elektronica en boeken. Elke afdeling is overzichtelijk ingedeeld, zodat je gemakkelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent. De prijzen bij Kringloop Regin’s zijn vriendelijk voor je portemonnee, en de winkel biedt regelmatig speciale kortingen en acties aan. Volg de Facebook-pagina van Regin’s Kringloop Meubelmagazijn om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Duurzaam winkelen in Maastricht

Kringloop Regin’s is een geweldige plek om te shoppen en tegelijkertijd duurzaam bezig te zijn. Door tweedehands spullen een nieuw leven te geven, verminder je de vraag naar nieuwe producten en help je bij het verminderen van afval. Bezoek Kringloop Regin’s in Maastricht voor een unieke winkelervaring waarbij je kunt genieten van geweldige vondsten en de voldoening van duurzaam winkelen. Kijk voor meer informatie over de locatie en openingstijden op deze pagina.

17 gedachten over “Kringloop Regin’s in Maastricht”

  1. ★★★☆☆

    Tot 2x toe langs geweest en tot 2x toe gesloten terwijl internet wat anders zegt en ook op de deur staat anders aangegeven. Hier kom ik niet meer.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter