Kringloop winkel Veghel

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Kringloop winkel Veghel – jouw bestemming voor duurzaam en verantwoord winkelen in Veghel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Bij de kringloop heb je veel meer keuze dan in een gewone winkel. Verder vind ik het belangrijk voor onze leefomgeving dat we zo weinig mogelijk grondstoffen gebruiken, en zo weinig mogelijk afval produceren. En het is er altijd gezellig.”

jacqueline d

“Erg leuke kringloopwinkel !! Super aardige vrouw ( blond kort haar ) die heel enthousiast is en ontzettend vriendelijk , kreeg zelfs een cadeautje ! Kei lief ! Netjes en leuke spulletjes ! Heerlijke prijsjes! Ga zo door!!”

Eefje Van Iersel

“Nice shop. Really a thrift store with affordable stuff. Nice staff. And you run into some nice stuff every now and then. Also vintage clothing There is quite a bit of old stuff in there.”

Henri Kanters

Meer reviews lezen…

Kringloop winkel Veghel: Dé plek voor duurzaam winkelen

Ben je op zoek naar tweedehands spullen in Veghel? Dan ben je bij Kringloop winkel Veghel aan het juiste adres! Met de missie om duurzaam winkelen te bevorderen, helpen zij niet alleen het milieu, maar ook de lokale gemeenschap. In dit artikel beantwoorden we veel voorkomende vragen over deze kringloopwinkel in Veghel en delen we unieke programma’s, kortingen en andere diensten die zij aanbieden.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloop winkel Veghel kan je allerlei tweedehands spullen naar binnen brengen. Heb je kleding die je niet meer draagt, boeken die je gelezen hebt, meubels die je wilt vervangen, of elektronische apparaten die niet meer gebruikt worden? Neem ze mee naar de kringloopwinkel! Hier krijgen jouw spullen een nieuw leven en worden ze beschikbaar gesteld voor anderen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op unieke vondsten en kwalitatieve spullen. Je kunt vaak verborgen schatten ontdekken tussen de rekken en planken. Let op merkkleding, vintage items, antiek en bijzondere meubelstukken. Daarnaast is het verstandig om de staat van de spullen te controleren voordat je ze koopt. Controleer bijvoorbeeld of elektronische apparaten nog werken en dat kleding en meubels in goede staat verkeren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop winkel Veghel werken ze volgens het principe van hergebruik. Na het brengen van je spullen worden ze gesorteerd en schoongemaakt voordat ze in de winkel worden aangeboden. Door te winkelen bij de kringloop help je niet alleen het milieu, maar ook de lokale gemeenschap. De opbrengst van de verkochte spullen wordt namelijk gebruikt voor sociale initiatieven en maatschappelijke projecten in Veghel.

Unieke programma’s, kortingen en services

Kringloop winkel Veghel biedt ook unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een speciaal programma voor mensen met een kleine beurs, waarbij zij tegen gereduceerde prijzen kunnen winkelen. Daarnaast hebben ze regelmatig leuke acties en kortingen, waardoor winkelen bij de kringloop nog voordeliger wordt. Check regelmatig hun Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en activiteiten.

Bezoek de Kringloop winkel Veghel

Adres: Molenstraat 42, 5461 JR Veghel
Openingstijden:
– Maandag: 13:00-16:30
– Dinsdag: 10:00-16:30
– Woensdag: 10:00-16:30
– Donderdag: 10:00-16:30
– Vrijdag: 10:00-16:30
– Zaterdag: 10:30-16:30
– Zondag: Gesloten

De Kringloop winkel Veghel is rolstoeltoegankelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid. Betalen kan gemakkelijk met betaalpassen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren kan je er zeker van zijn dat je een positieve winkelervaring zult hebben.

Breng een bezoek aan Kringloop winkel Veghel en ontdek de schatten die je daar kunt vinden. Word onderdeel van de duurzame beweging en help tegelijkertijd de lokale gemeenschap! Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, bezoek de website.

28 gedachten over “Kringloop winkel Veghel”

 1. ★★★★★

  Erg leuke kringloopwinkel !! Super aardige vrouw ( blond kort haar ) die heel enthousiast is en ontzettend vriendelijk , kreeg zelfs een cadeautje ! Kei lief ! Netjes en leuke spulletjes ! Heerlijke prijsjes! Ga zo door!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Vind ze niet meedenken en voor sommige dingen vragen ze veel geld. De mensen die ik tref daar in de winkel zijn erg stug. Versleten bal vd kids 4,- op de vraag of er nog wat met de prijs kon, nee! Vervolgens vroeg ik of ze potten hadden. Maar die waren er niet, toen ik bij de kassa stond, kwam kei toevallig iemand potten brengen waar de zandklonten nog in zaten, en ik zeg oh wat toevallig, 1 van die potten is perfect, wat moet ik daarvoor betalen, werd er zonder blikken of blozen 15,- gezegd. Die had ik liever aan de mensen zelf gegeven die ze gratis kwamen brengen. De manier waarop geeft dit onsympathieke gevoel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Veghel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Super kringloop netjes en goed geprijsd en bovendien heel vriendelijk personeel, pakken alles netjes voor je in in een krantje! Zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Veghel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Nice shop. A real thrift store with affordable items. Nice staff. And every now and then you come across nice things. Also vintage clothing There is quite a bit of corny stuff in there.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik vindt het een fijne winkelketen leuke mooie spullen behulpzaam vriendelijke mensen ik kom er heel graag groetjes Catharien

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Veghel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Bij de kringloop heb je veel meer keuze dan in een gewone winkel. Verder vind ik het belangrijk voor onze leefomgeving dat we zo weinig mogelijk grondstoffen gebruiken, en zo weinig mogelijk afval produceren. En het is er altijd gezellig.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter