Kringloop Tweedehands Friesland in Warns

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Tweedehands Friesland in Warns: kleding, boeken, meubels en meer. Milieubewust winkelen elk weekend.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
Zondag11:00-15:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuk en gezellig tweedehands winkel. Wij hebben er een prachtige aankoop gedaan.”

suze vonk

“Grote winkel met vriendelijk personeel. En iets moois gekocht!!”

G.J. van der Kooi

“Leuke spullen lekker snuffelen redelijke prijzen.”

Bauke Haarsma

Meer reviews lezen…

Kringloop Tweedehands Friesland: Duurzaam Winkelen in Warns

Tweedehands Friesland is een kringloopwinkel gevestigd in Warns, een prachtig stadje in de provincie Friesland. Met openingstijden op zaterdag en zondag, nodigt deze winkel je uit voor een spannend avontuur in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Tweedehands Friesland kun je allerlei goederen inleveren. Heb je kleding in je kast die je niet meer draagt? Of misschien ben je van plan om je interieur een nieuwe look te geven en heb je meubels of decoraties die je niet meer gebruikt. Breng ze naar de kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om oplettend te zijn. Hoewel de kringloopwinkel veel verborgen schatten heeft, kunnen er ook producten zijn die beschadigd zijn of niet goed werken. Wees daarom alert en controleer de items voordat je ze aanschaft. Het personeel van Tweedehands Friesland staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Tweedehands Friesland kunnen klanten snuffelen en rondkijken tussen de verschillende afdelingen. Van kleding tot boeken, meubels en elektronica, er is voor ieder wat wils. Na het vinden van je favoriete items ga je naar de kassa, waar je veilig en gemakkelijk kunt betalen met je betaalpas, contactloos mobiel kunt betalen of zelfs met je creditcard kunt afrekenen.

Unieke programma’s en diensten

Tweedehands Friesland biedt niet alleen een breed scala aan tweedehands producten, maar heeft ook verschillende unieke programma’s en diensten. Zo kun je bijvoorbeeld goederen inleveren bij de winkel. Hierdoor draag je bij aan het verkleinen van de afvalberg en geef je jouw spullen een tweede kans. De winkel heeft ook een rolstoelvriendelijke ingang en parkeermogelijkheden, waardoor het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

Laatste nieuws via social media

Mis geen enkel nieuwtje over Tweedehands Friesland en blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen door de kringloopwinkel te volgen op Facebook. Op deze manier kun je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanwinsten, speciale kortingen en andere interessante evenementen.

Dus kom naar Tweedehands Friesland in Warns en geniet van een unieke winkelervaring waar je kwaliteitsproducten kunt vinden, de afvalberg kunt verkleinen en tegelijkertijd geld kunt besparen. Kringloopwinkel Tweedehands Friesland staat voor je klaar! Bezoek de officiële website om meer te ontdekken over deze geweldige kringloopwinkel en andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland.

11 gedachten over “Kringloop Tweedehands Friesland in Warns”

  1. ★★★★☆

    Een top ervaring met de kringloopwinkel Tweedehands Friesland. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter