Kringloopwinkel Eigenweiss in Koudum

Ontdek unieke vondsten bij Kringloopwinkel Eigenweiss in Koudum; betaalbare kwaliteitsitems, lokaal geliefd en perfect voor duurzame shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie gezellige kringloopwinkel, van alles tekoop.. Mooi in het centrum van het dorp Koudum… Zou er zeker gaan kijken als je in de buurt bent…”

sandra planting

“De leukste kringloop van de omgeving! aardig personeel, altijd goed geholpen, leuke spulletjes om te scoren!”

Marian Douma

“De winkel ziet er netjes en verzorgd er uit. niks op aan te merken .leuke spulletjes voor heel weinig”

An Visser

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel Eigenweiss in Koudum, Friesland

Bent u op zoek naar een unieke en duurzame winkelervaring? Dan is Kringloopwinkel Eigenweiss in het pittoreske Koudum, Friesland, de plek voor u. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is deze kringloopwinkel geliefd bij zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands artikelen.

Wat kunt u brengen naar Kringloopwinkel Eigenweiss?

Als u overtollige spullen heeft waar u geen gebruik meer van maakt, kunt u deze brengen naar Kringloopwinkel Eigenweiss. Ze accepteren een breed scala aan items, waaronder boeken, meubels, kleding, muziek, speelgoed, elektronica, gereedschap en huishoudelijke apparaten. Breng uw spullen naar de winkel en geef ze een tweede leven door ze te doneren.

Waar moet u op letten bij Kringloopwinkel Eigenweiss?

Bij Kringloopwinkel Eigenweiss is er voor ieder wat wils, maar het is belangrijk om op te letten bij het winkelen. Neem de tijd om de artikelen zorgvuldig te inspecteren voordat u ze aanschaft. Controleer op eventuele beschadigingen of gebreken en zorg ervoor dat het item daadwerkelijk aan uw behoeften voldoet. Het personeel in de winkel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het maken van uw keuze.

Hoe werkt Kringloopwinkel Eigenweiss?

Bij Kringloopwinkel Eigenweiss kunt u de winkel bezoeken en op uw gemak rondkijken. De winkel biedt ook een ophaalservice aan, waarbij ze grotere meubels of items die u niet zelf kunt vervoeren, bij u thuis komen ophalen. Houd er rekening mee dat Kringloopwinkel Eigenweiss alleen contant geld accepteert als betaalmethode.

Daarnaast biedt Kringloopwinkel Eigenweiss diverse programma’s en diensten aan. Ze hebben een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, zodat de winkel toegankelijk is voor iedereen. Ze hebben ook een winkel Facebook-pagina waar u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en speciale kortingen. Volg hen ook op Instagram om een kijkje te nemen in de vele schatten die de winkel te bieden heeft.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel Eigenweiss in Koudum, Friesland, kunt u hun Facebook-pagina bezoeken hier. Wees welkom en ontdek de verborgen pareltjes die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Eigenweiss in Koudum”

  1. ★★★★★

    Nice cozy thrift store, all kinds of things for sale.. Beautiful in the center of the village of Koudum… Would definitely check it out if youre in the area…

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter