Kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk

Ontdek duurzame vondsten bij Dorcas Winkel Andijk – kleding, meubels, boeken en meer, open woensdag tot zaterdag in Noord-Holland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Erg leuke Kringloopwinkel, niet 1 van 13 in een dozijn! Heerlijk niets op kleur gesorteerd. De ruimte is niet erg groot, wel lekker hoog, maar goed en overzichtelijk gevuld met zeer gevarieerde spullen die erg netjes zijn. Sommige hoekjes lijken op shop in shop en hebben een eigen stijltje. De verkoopprijzen zijn gunstig, het persoon zeer vriendelijk en goed om te weten dat bij Dorcas de opbrengst naar goede doelen gaat. Een gezellige koffietafel is aanwezig voor het matje en droogje. Parkeren kan gratis voor de deur. Let wel op de openingstijden, we hebben al eens voor een vaste deur gestaan. Vind je de recensie handig en behulpzaam, laat dat dan blijken met een duimpje.”

Anton Roosjen

“Georganiseerde Kringloop, mooi spul en toch voelt het niet als een echte Kringloop. Iets te leuk en te veel nieuwe producten te koop. Een uitstekende winkel voor goede wil. Zeer leuke kledingafdeling.”

Maylinn On Route

“Leuke spullen voor weinig geld. Natuurlijk kan je ook bij de Action gaan snuffelen, maar bij Dorcas steun je het goede doel en is het nog een stuk gezelliger ook!”

Gerben de Fouw

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Andijk: De Duurzame Kringloopwinkel in Andijk

Dorcas Winkel Andijk is een populaire kringloopwinkel die gevestigd is in het mooie Andijk, in de provincie Noord-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten en is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je geïnteresseerd in duurzaam winkelen en wil je ontdekken wat deze kringloopwinkel te bieden heeft? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Wat kan je brengen naar Dorcas Winkel Andijk?

Dorcas Winkel Andijk verwelkomt graag jouw goed bruikbare spullen. Dus als je kleding, boeken, meubels, speelgoed of andere huishoudelijke artikelen hebt die je niet langer nodig hebt, breng ze dan naar de winkel. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Dorcas Winkel Andijk?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Andijk is het belangrijk om goed op te letten. Omdat ze een breed scala aan tweedehands producten aanbieden, is het raadzaam om zorgvuldig te inspecteren wat je wilt kopen. Controleer altijd de conditie van de items, let op eventuele beschadigingen en zorg ervoor dat ze voldoen aan jouw verwachtingen.

Hoe werkt Dorcas Winkel Andijk?

Als je nog niet bekend bent met hoe een kringloopwinkel werkt, geen zorgen. Bij Dorcas Winkel Andijk is het proces eenvoudig. Ze ontvangen donaties van mensen zoals jij, sorteren deze donaties en zorgen ervoor dat de items in hun winkel worden gepresenteerd. De verkochte producten helpen de missie van Dorcas ondersteunen, namelijk het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen die in armoede leven. Door te winkelen bij Dorcas Winkel Andijk draag je bij aan dit goede doel.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Dorcas Winkel Andijk biedt naast het reguliere winkelassortiment ook verschillende unieke programma’s en diensten aan. Ze hebben bijvoorbeeld online prijsopgaven en bezorging. Daarnaast zijn er services beschikbaar op hun bedrijfslocatie. De winkel zorgt er ook voor dat hun ingang en parkeerplaats rolstoelvriendelijk zijn, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Meer Informatie over Dorcas Winkel Andijk

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt bij Dorcas Winkel Andijk? Volg ze dan op Facebook en mis geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland, kun je terecht op deze pagina.

Dorcas Winkel Andijk is een van de vele winkels van Dorcas. Ontdek hier de andere filialen van Dorcas in Nederland.

Bezoek Dorcas Winkel Andijk en omarm duurzaamheid terwijl je geniet van een unieke winkelervaring!

60 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk”

 1. ★★★★★

  wonen sinds 2021 dichtbij en voelen ons in deze winkel als een vis in het water. Veel beter georganiseerd dan een soortgelijke in Grootebroek. Hier bij Dorkas is men vriendelijk en zijn er aak hele partijen dames en heren kleding nieuw, gehad van grote bedrijven. Koopje om een nieuw t-shirt voor 3 te kunnen kopen. er zijn nu veel seizoenartikelen voor de december maand en ik verheug me al op -na de xmas- alles spulletjes die mensen gekregen hebben , maar niet leuk vinden. Boeken, veel hout, preipennen, elektronische dingen, alles is er te vinden. O, ja, ook veel nieuwe kussens, heel mooi. Fijne winkel, echt waar.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Clothes a little less well organised, but Hoorn has done a better job. Also miss a cart at the cash register where items can be stored if you want to continue shopping. Nice shop by the way

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Erg leuke Kringloopwinkel, niet 1 van 13 in een dozijn! Heerlijk niets op kleur gesorteerd. De ruimte is niet erg groot, wel lekker hoog, maar goed en overzichtelijk gevuld met zeer gevarieerde spullen die erg netjes zijn. Sommige hoekjes lijken op shop in shop en hebben een eigen stijltje. De verkoopprijzen zijn gunstig, het persoon zeer vriendelijk en goed om te weten dat bij Dorcas de opbrengst naar goede doelen gaat. Een gezellige koffietafel is aanwezig voor het matje en droogje. Parkeren kan gratis voor de deur. Let wel op de openingstijden, we hebben al eens voor een vaste deur gestaan. Vind je de recensie handig en behulpzaam, laat dat dan blijken met een duimpje.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Organised Kringloop, good stuff yet it does not feel like a real Kringloop. A bit too nice and too much new products for sale. An excellent good will shop. Very nice clothing section.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Andijk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Andijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Andijk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter