Kringloop Skdt “Puur Geluk” in Denekamp

Ontdek unieke vondsten bij Kringloop Skdt “Puur Geluk” in Denekamp – kleding, meubels, boeken en meer voor duurzaam winkelplezier.

Adres & contact

 • Kringloop Skdt “Puur Geluk”
  Grotestraat 14, 7591 DL Denekamp
 • Telefoonnummer: 0541 785 653
 • Website: skdt.nl

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Spacious store, lots of household items. Basically everything you need, can use or want in your home. But its still a thrift store, so theres also a lot of will they ever sell that? stuff.”

Andre Jansen

“Mooie kringloop, mooie prijzen en heb er inderdaad vaak puur geluk!”

T Wigger

“Mooie kringloop met super lage prijsjes en prachtige locatie”

Iloontje OX

Meer reviews lezen…

Kringloop Skdt “Puur Geluk” in Denekamp: Een Duurzaam Winkelavontuur

Kringloop Skdt “Puur Geluk” is een geweldige kringloopwinkel gevestigd in Denekamp. Met een gemiddelde beoordeling van 3,7/5 sterren, biedt deze winkel een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Het is een perfecte plek om een ​​dagje uit te plannen en te genieten van het vinden van schatten.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloop Skdt “Puur Geluk” kun je verschillende spullen inleveren. Of het nu gaat om kleding die je niet meer draagt, meubels die een nieuw huis nodig hebben, of boeken die je al hebt gelezen, deze winkel neemt ze graag van je over. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten tijdens je bezoek?

Tijdens je bezoek aan deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Kijk uit naar unieke items die je nergens anders zou vinden. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, antiek, of een nieuw decoratiestuk voor je huis, je zult versteld staan ​​van de verscheidenheid aan items die beschikbaar zijn. Houd ook de sociale media en website in de gaten voor speciale kortingen en evenementen die regelmatig worden aangeboden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Skdt “Puur Geluk” werken ze volgens het circulaire economie-principe. Ze nemen spullen van mensen in die niet meer worden gebruikt en verkopen ze vervolgens tegen betaalbare prijzen aan anderen. Dit zorgt ervoor dat er minder nieuwe producten geproduceerd hoeven te worden, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Door te winkelen bij deze kringloopwinkel maak je niet alleen jezelf gelukkig, maar draag je ook positief bij aan het milieu.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop Skdt “Puur Geluk” biedt verschillende programma’s en diensten om hun klanten een geweldige winkelervaring te bieden. Ze hebben een innamepunt voor goederen, waardoor je gemakkelijk je ongewenste spullen kunt doneren. Dit maakt het opruimen van je huis een stukje eenvoudiger.

Daarnaast is Kringloop Skdt “Puur Geluk” onderdeel van SKDT, een toonaangevende kringloopketen. SKDT heeft in totaal 2 filialen in Nederland, dus je kunt ook hun andere vestigingen bezoeken om nog meer te ontdekken.

Wil je meer weten over Kringloop Skdt “Puur Geluk” in Denekamp of andere kringloopwinkels in Overijssel? Bezoek dan de Facebook-pagina en ontdek nog meer geweldige tweedehandse schatten in jouw buurt. Je kunt ook meer informatie vinden over kringloopwinkels in Denekamp en provincie Overijssel.

Plan binnenkort je bezoek aan Kringloop Skdt “Puur Geluk” in Denekamp en beleef een spannend avontuur in de wereld van duurzaam winkelen. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen geweldige items, maar ook een kans om bewust bezig te zijn met het milieu. Kom en ontdek het zelf!

7 gedachten over “Kringloop Skdt “Puur Geluk” in Denekamp”

 1. ★★★★☆

  Spacious store, lots of household items. Basically everything you need, can use or want in your home. But its still a thrift store, so theres also a lot of will they ever sell that? stuff.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Kringloop dient ook als pakketpunt. Dan is het wel handig als ze de enige zijn met die specifieke dienst dat ze zich aan de openingstijden houden en niet 10 minuten eerder dicht zijn. Sommige mensen komen uit hun werk en redden 17.00 uur amper als het dan ook om 16.50u al dicht is dan is dat heel onhandig.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Do not purchase items from this thrift store under the condition, money back with receipt if not good. Agreements are not kept.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan SKDT “Puur Geluk”. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter