Kringloopwinkel de Beurs Denekamp

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloopwinkel De Beurs Denekamp – Boeken, kleding, meubels, en meer in Overijssel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ruime en overzichtelijke kringloopwinkel met een grote kledingafdeling, leuk en betaalbaar speelgoed, een ruime sortering boeken, bloempotten, vaasjes schilderijen en andere leuke woning accessoires, ook nog een overzichtelijke meubel afdeling. Met dagelijks nieuwe artikelen blijft het leuk om lekker te snuffelen.”

Monique Schardam

“Heel veel leuke en goedkope spullen, van A-z alles wat bij het huishouden, tuin, hobby of vrije tijd hoort, iedereen vindt hier wel wat. Gezelligheid, vriendelijk personeel, zeker een bezoekje of meerdere waard πŸ‘πŸ‘Œ”

Uwe Reigers

“Mooie overzichtelijke nieuwe kringloopwinkel. Ziet er verzorgd uit. Alleen sommige artikelen zijn veel te duur geprijsd. De Action is soms goedkoper. Werk aan de winkel!”

Erwin Gommer

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel de Beurs Denekamp: Duurzaam Winkelen in Denekamp

De Beurs Denekamp, gelegen in het pittoreske Denekamp in Overijssel, is een kringloopwinkel die een avontuurlijke duik in de wereld van duurzaam winkelen biedt. Met een brede selectie aan tweedehands spullen, biedt deze winkel niet alleen een bijdrage aan het verminderen van afval, maar ook aan het creΓ«ren van een unieke en betaalbare winkelervaring voor zijn klanten. De Beurs Denekamp is gevestigd aan de Voltaweg 1, 7591 HJ Denekamp, en is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wat Kun je naar De Beurs Denekamp Brengen?

Bij De Beurs Denekamp kun je diverse items brengen, variΓ«rend van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en meubels. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik. Het assortiment wordt voortdurend aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te vinden voor iedereen.

Waar Moet je Op Letten bij De Beurs Denekamp?

Bij De Beurs Denekamp is het essentieel om goed op de prijzen te letten. Beoordelingen van klanten wijzen erop dat de prijzen redelijk zijn. Het vriendelijke personeel is altijd bereid om te helpen en je te begeleiden bij je winkelervaring. Met een breed assortiment aan items, waaronder kleding, is het belangrijk om goed te zoeken naar verborgen schatten die passen bij jouw stijl en behoeften.

Hoe Werkt De Beurs Denekamp?

De Beurs Denekamp werkt op een eenvoudige en efficiΓ«nte manier. Je brengt je spullen naar de winkel, waar ze worden ingenomen voor verkoop. Het personeel zorgt ervoor dat de spullen een nieuwe eigenaar vinden en dat deze hergebruikt kunnen worden. Daarnaast biedt De Beurs Denekamp verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder een handige ophaalservice en een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. De winkel beschikt ook over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, zodat iedereen welkom is, ongeacht de mobiliteitsbeperkingen.

Unieke Programma’s, Kortingen en Extra Services

De Beurs Denekamp heeft verschillende programma’s en kortingen om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Zo bieden ze een speciaal programma voor elektronica, waarbij je kunt profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen op elektronische apparaten. Daarnaast biedt De Beurs Denekamp ook regelmatig themadagen, waarop je kunt genieten van extra kortingen op specifieke items, zoals kleding of meubels. Houd hun website en sociale media-kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van deze exclusieve aanbiedingen.

Bij De Beurs Denekamp kun je rekenen op een unieke winkelervaring waarin duurzaamheid en betaalbaarheid centraal staan. Breng je oude spullen naar deze kringloopwinkel en ontdek verborgen schatten die passen bij je stijl en behoeften. De Beurs Denekamp is meer dan alleen een winkel, het is een plek waar duurzaam winkelen tot leven komt!

Voor meer informatie over Kringloopwinkel de Beurs Denekamp, kun je de website bezoeken: Kringloopwinkel de Beurs Denekamp.

881 gedachten over “Kringloopwinkel de Beurs Denekamp”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Beurs Denekamp. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Nette kringloop, met ruime selectie aan waren. Zeer vriendelijke caissiere. Prijzen vallen reuze mee. Boekenselectie is ook top. Een aanrader.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de Beurs Denekamp. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Onvriendelijk personeel!! Vooral aan de kassa. Thuis gekomen bleken dat, bij verwijdering van de stickers, alles opnieuw geprijsd was, maar dan wel vele malen duurder. Voor ons geen vervolgbezoek aan deze kringloop.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij de Beurs Denekamp. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de Beurs Denekamp. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de Beurs Denekamp. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de Beurs Denekamp. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Mooie nieuwe kringloopwinkel met groot assortiment maar geen kringloop prijzen meer, kocht kerstlampjes voor 5 en de oude prijs zat er nog op 3.99 toen ik dit aangaf bij de kassa deed de dame in kwestie net of ze het niet hoorde of zag hahahaha

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Niet binnen geweest omdat parkeren niet mogelijk is. Te weinig plekken en als je met aanhanger spullen gebracht hebt en zelf nog even de winkel wil bekijken is dat helemaal onmogelijk. Na 3 pogingen opgegeven. Overigens; er staat aangegeven dat de boete 109 is, maar het is onduidelijk in de straat zelf. Waarom mag je niet aan straat / berm parkeren, is dat regelgeving gemeente Oldenzaal? Risico maar niet genomen, wel jammer.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de Beurs Denekamp. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de Beurs Denekamp. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel de Beurs Denekamp. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij de Beurs Denekamp. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter