Kringloop Noordwijkerhout

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloop Noordwijkerhout – boeken, meubels, kleding en meer. Beleef een uniek winkelavontuur!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
Zondag12:00-16:00

In het kort:

“Hele fijne kringloop! Hier kan je nog leuke dingen vinden voor eerlijke prijzen! En wat helemaal top is, open op zondag. Ik kom er elke week wel 1 of 2 keer. Groetjes Jan.”

Master Blaster

“Soms vind je iets heel fatsoenlijks. En goedkoop. Altijd een kijkje waard. Bijv. industriestandaard brandblussers (poeder). Update: AEG elektrisch gereedschap beschikbaar.”

Ernest Terlouw

“Een verzamelaarswinkel die alles heeft. Nieuwe en gebruikte artikelen. Vaak tegen zeer scherpe prijzen. Een bezoek waard.”

Marcin Mackiewicz

Meer reviews lezen…

Kringloop Noordwijkerhout: Een Duurzaam Avontuur in Tweedehands Winkelen

Kringloop Noordwijkerhout is dé plek in Noordwijkerhout waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. Met een gemiddelde waardering van 3.4/5 sterren, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan tweedehands spullen, variërend van boeken, huishoudelijke apparaten en kleding tot meubels, muziek en speelgoed.

Wat is er te vinden bij Kringloop Noordwijkerhout?

In deze kringloopwinkel kun je eindeloos snuffelen naar unieke items. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een prachtig vintage item of gewoon iets leuks en betaalbaars wilt vinden, Kringloop Noordwijkerhout heeft voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen bij deze kringloopwinkel is niet alleen voordelig, maar ook milieuvriendelijk.

Wat kan je brengen naar Kringloop Noordwijkerhout?

Als je zelf nog spullen hebt die je niet meer gebruikt, kun je deze ook naar Kringloop Noordwijkerhout brengen. Ze hebben een handige inname service, zodat je jouw goederen eenvoudig kunt afleveren. Zo geef je je spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Noordwijkerhout?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het altijd belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Controleer of er geen gebreken zijn en of het item naar behoren werkt. Bij Kringloop Noordwijkerhout streven ze ernaar om alleen kwalitatieve producten aan te bieden, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets over het hoofd wordt gezien.

Extra diensten en faciliteiten bij Kringloop Noordwijkerhout

Kringloop Noordwijkerhout biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bezorgservice, waarmee je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is er een ophaalservice beschikbaar, mocht je zelf geen mogelijkheid hebben om spullen naar de winkel te brengen. Voor een moment van ontspanning kun je terecht in de koffiehoek, waar je even kunt genieten van een kopje koffie of thee.

Adres en openingstijden

Kringloop Noordwijkerhout is gevestigd aan de Walserij 40, 2211 SL Noordwijkerhout. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden kun je vinden op kringloop-info.nl.

Kringloop Noordwijkerhout is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats. Betalingen kunnen worden gedaan met contant geld, betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Voor meer informatie en updates kun je Kringloop Noordwijkerhout volgen op Facebook.

Breng een bezoek aan Kringloop Noordwijkerhout en ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen. Ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en draag bij aan een duurzamere samenleving.

43 gedachten over “Kringloop Noordwijkerhout”

 1. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Noordwijkerhout. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Wat een smerige kringloop is dit. Vandaag voor het eerst geweest, was ook gelijk de laatste keer. Alles is te goor om aan te raken. Overal dikke stoflagen, servies is kapot. Ga zo maar door. Om je kapot te schamen.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Nooit meer zet ik een voet in deze smerige tent. Een grote mond kun je krijgen als je prima spullen in komt leveren. Dankjewel staat niet in hun woordenboek. Alles is te smerig om aan te pakken. Laatst spullen gebracht maar ze namen niks meer aan omdat ze vol zitten, werd ook weer op een zeer onvriendelijk manier meegedeeld, geen wonder als je de hoofdprijs voor smerige spullen vraagt. Kan iemand iets aan deze tent doen, want dit is belachelijk. Ik gun mensen die minder te besteden hebben mijn keurige oude spullen, maar nooit meer via deze smerige tent.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Vandaag hier voor het eerst geweest. Alles zat onder een dunne roetlaag. Bij deze kringloopwinkel komen we niet meer terug.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Noordwijkerhout. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Vandaag hier geweest en wat een teleurstelling. Presentatie was slecht spullen die er staan zijn vies en soms zelfs kapot. Glazen kaarsenhouden gewoon een stuk er uit en Keukenapperatuur met etensresten.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Messy is not a problem… that makes browsing more fun, but these are not thrift store prices… Very dirty and broken furniture

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Sometimes you find something quite decent. And cheap. Always worth a looksie. E.g. industry standard fire extinguishers (powder). Update: AEG power tools available.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Noordwijkerhout. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Noordwijkerhout. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Hele fijne kringloop! Hier kan je nog leuke dingen vinden voor eerlijke prijzen! En wat helemaal top is, open op zondag. Ik kom er elke week wel 1 of 2 keer. Groetjes Jan.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Noordwijkerhout. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een top bezoek aan Noordwijkerhout. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter