Kringloopwinkel Noordwijkerhout

Ontdek duurzaam shoppen in Noordwijkerhout met een breed assortiment aan boeken, kleding, apparaten en meubels bij Kringloopwinkel Noordwijkerhout.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie vaas gekocht voor erg weinig geof. En dat kwam goed uit omdat wij een mooi boeketje bloemen hadden gekocht bij een kweker waar we langs fietste. En een aardige mevrouw die daar werkte legde ons uit hoe wij de prijzen konden zien.”

Joke Van Gurp

“Leuke kringloopwinkel, netjes opgezet en schoon. Kleding gaat per kilo dus super leuk in de zomer maar met zwaardere winterkleding/ jassen wat minder. Maar nog altijd goedkoper dan in een reguliere kleding winkel”

Suus S-B

“Goed georganiseerde winkel alleen sommige personeelsleden daar word je niet vrolijk van. Als je iets vraagt krijg je geen of een achterlijk antwoord. Zeker omdat ze daar vrijwillig lopen.”

Irensa Van Oosten/van Dijk

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen in Kringloopwinkel Noordwijkerhout

Kringloopwinkel Noordwijkerhout is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Noordwijkerhout. Met haar ruime assortiment en uitstekende service is deze winkel een bezoekje meer dan waard. Benieuwd naar wat je kunt verwachten bij Kringloopwinkel Noordwijkerhout? Lees dan snel verder!

Assortiment

Kringloopwinkel Noordwijkerhout biedt een breed scala aan tweedehandsproducten. Van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en meubels, je vindt het hier allemaal. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Diensten en faciliteiten

Kringloopwinkel Noordwijkerhout biedt verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen nog aangenamer te maken. Zo is er een handige bezorgservice waarmee je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Dan kun je deze ook inleveren bij de winkel. Daarnaast is er een koffiehoek waar je even kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie. Ook is er een ruime parkeerplaats aanwezig en is de winkel rolstoelvriendelijk, zowel qua ingang als parking. Kringloopwinkel Noordwijkerhout is dus voor iedereen toegankelijk!

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopwinkel Noordwijkerhout heeft diverse unieke programma’s en kortingen om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo worden er regelmatig speciale themadagen georganiseerd, waarbij bepaalde producten extra voordelig geprijsd zijn. Daarnaast worden er ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals workshops en optredens. Houd de social media kanalen van Kringloopwinkel Noordwijkerhout goed in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes over deze programma’s en kortingen. Volg ze bijvoorbeeld op Facebook voor het laatste nieuws.

Bezoek Kringloopwinkel Noordwijk

Kringloopwinkel Noordwijkerhout maakt deel uit van Kringloopwinkel Noordwijk, een bekende kringloopketen met meerdere filialen in Nederland. Wil je ook de andere filialen van Kringloopwinkel Noordwijk ontdekken? Neem dan een kijkje op hun website waar je een overzicht vindt van alle filialen in Noordwijk en het overzicht van alle kringloopwinkels in Zuid-Holland.

Bij Kringloopwinkel Noordwijkerhout staat duurzaam winkelen centraal. Met haar gevarieerde assortiment, uitstekende service en unieke programma’s zorgt deze kringloopwinkel voor een unieke winkelervaring. Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Noordwijkerhout en ontdek zelf de vele schatten die hier te vinden zijn!

Laat hieronder een review achter