Kringloopwinkel Noordwijk

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Noordwijk – unieke vondsten van boeken tot meubels. Toegankelijk, betaalbaar en eco-vriendelijk winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is toch wel Dé Kringloopwinkel van Noordwijk. Ik kom er vaak en heb ik ook regelmatig erg leuke spullen (o.a. veel leuke boeken, speelgoed, elektra, kabeltjes, Dvd’s ) gevonden. De medewerkers zijn vrijwilligers en zijn erg vriendelijk en de prijs klopt ook altijd.”

David Vliegen

“Leuke kringloopwinkel met normale aanvaardbare prijzen. Ik kom hier regelmatig om even te snuffelen en ga meestal met een goede ‘vondst’ naar huis. Jammer dat jullie op maandag dicht zijn, anders was ik dan ook langsgekomen! :) Groetjes en ga zo door!”

Nadine Bakker

“Geweldige winkel – het personeel is supervriendelijk + hun bezorgservice is erg goedkoop. Ze verkopen ook alleen maar mooie, schone dingen. Hun winkel in Noordwijkerhout is nog groter. Wanneer in N’wijk Binnen, de moeite waard om even langs te gaan.”

MK Thomson

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Noordwijk: Duurzaam Winkelen in Noordwijk

Kringloopwinkel Noordwijk is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Noordwijk, Zuid-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten, waaronder boeken, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Met hun rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, is Kringloopwinkel Noordwijk toegankelijk voor iedereen.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Noordwijk?

Bij Kringloopwinkel Noordwijk hebben ze een innamepunt waar je jouw ongewenste goederen kunt afgeven. Dit is een geweldige manier om je spullen een tweede leven te geven, in plaats van ze weg te gooien. Denk aan kleding, meubels, boeken en huishoudelijke apparaten. Door jouw donaties helpt Kringloopwinkel Noordwijk niet alleen het milieu te beschermen, maar ondersteunen ze ook maatschappelijke projecten.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Noordwijk?

Bij het zoeken naar schatten in Kringloopwinkel Noordwijk is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Allereerst zijn de prijzen erg aantrekkelijk, zoals meerdere reviews opmerken. Daarnaast is het vriendelijke personeel altijd bereid om te helpen en vragen te beantwoorden. Vergeet ook niet om de boekenafdeling te bezoeken, aangezien deze volgens verschillende reviews de moeite waard is.

Hoe werkt Kringloopwinkel Noordwijk?

Het concept van een kringloopwinkel is eenvoudig. Mensen doneren gebruikte goederen aan de winkel, waarna deze worden gecontroleerd, schoongemaakt en weer te koop worden aangeboden. Kringloopwinkel Noordwijk biedt ook andere diensten en faciliteiten, zoals een innamepunt en zelfs een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Noordwijk heeft verschillende unieke programma’s en services die het winkelen nog leuker maken. Ze organiseren regelmatig evenementen, zoals speciale verkoopdagen, waar je nog meer korting kunt krijgen op geselecteerde items. Daarnaast accepteren ze verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, waardoor het winkelen nog gemakkelijker wordt.

Openingstijden en locatie

Kringloopwinkel Noordwijk is gevestigd aan de Van Limburg Stirumstraat 48, 2201 JP in Noordwijk. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk op de website voor de precieze openingstijden.

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Noordwijk en omgeving, kun je ons artikel lezen over kringloopwinkels in Noordwijk.

131 gedachten over “Kringloopwinkel Noordwijk”

 1. ★★★★★

  Very nice prices! And the owner was so friendly and felt comfortable at all times. Found some really cute clothes and jewelry as well! Can only recommend!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Dit is toch wel De Kringloopwinkel van Noordwijk. Ik kom er vaak en heb ik ook regelmatig erg leuke spullen (o.a. veel leuke boeken, speelgoed, elektra, kabeltjes, Dvds ) gevonden. De medewerkers zijn vrijwilligers en zijn erg vriendelijk en de prijs klopt ook altijd.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Noordwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Noordwijk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Noordwijk. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Noordwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Awesome store – the staff is super friendly + their delivery service is very inexpensive. They only sell nice, clean things too. Their store in Noordwijkerhout is even bigger. When in Nwijk Binnen, worth stopping by.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Noordwijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Noordwijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter