kringloop mama’s huisraad in Zevenbergen

Ontdek verborgen schatten bij Kringloop Mama’s Huisraad in Zevenbergen – boeken, meubels, kleding en meer met duurzame keuzes.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:30-16:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke kringloopwinkel. Zit een beetje verstopt rechtsachter de bowlingbaan. Van alles en nog wat op twee verdiepingen en goed gesorteerd neergezet. Prijzen zijn ook goed En het personeel is erg vriendelijk Voldoende parkeerruimte voor de deur. Ik kom hier zeker nog een keer.”

Tino

“Leuke kringloop met erg vriendelijke medewerkers. Ze helpen je graag. Ook tegen sluitingstijd mag je gewoon nog rustig kleding passen. Blijven ze toch gewoon 10 minuutjes langer. Dat is pas service!”

Yo Ti

“Leuke ruime kringloopwinkel, omzet gaat naar het goede doel KiKa. Das een fijne gedachte. Elke keer dat je bezoekt vind je wel iets leuks. Zeer schappelijke prijzen. Een aanrader om te bezoeken!”

A HA

Meer reviews lezen…

Kringloop Mama’s Huisraad: Een Duurzaam Avontuur voor Thrift Shoppers in Zevenbergen

Mama’s Huisraad is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Zevenbergen, Noord-Brabant. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, heeft deze winkel een uitstekende reputatie opgebouwd onder thrift shoppers in de omgeving.

Wat kan je naar de kringloop brengen?

Bij Mama’s Huisraad kan je een breed scala aan gebruikte goederen doneren. Of je nu een boekencollectie hebt die je niet meer leest, huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt, meubels die een nieuwe eigenaar nodig hebben, of kleding die niet meer gedragen wordt, Mama’s Huisraad neemt het allemaal graag aan. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan duurzaam winkelen door oude spullen een nieuw leven te geven.

Waar moet je op letten bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Mama’s Huisraad is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Hoewel het grootste deel van het assortiment van hoge kwaliteit is, kunnen sommige items lichte gebruikssporen hebben. Het is daarom altijd verstandig om de producten zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel op woensdag en zaterdag geopend is, zodat je je bezoek goed kunt plannen.

Hoe werkt Mama’s Huisraad?

Mama’s Huisraad maakt gebruik van een innameproces waarbij je ongewenste goederen kunt afstaan. Deze goederen worden vervolgens gesorteerd en geprijsd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Hierdoor vind je altijd een gevarieerde collectie van boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer.

Daarnaast biedt Mama’s Huisraad ook een aantal unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo hebben ze een ophaalservice voor grotere items die je niet zelf kunt vervoeren, en beschikken ze over een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk de winkel kan bezoeken. Bovendien accepteren ze betaalpassen, wat het winkelen nog handiger maakt.

Ben je geïnteresseerd in de wereld van duurzaam winkelen en ben je op zoek naar geweldige koopjes? Bezoek dan Mama’s Huisraad, dé kringloopwinkel in Zevenbergen. Voor meer informatie en openingstijden kun je terecht op de website van kringloopwinkels in Noord-Brabant. Je kunt ook contact opnemen via het telefoonnummer dat vermeld staat op hun website of via het e-mailadres dat je daar kunt vinden.

Maak deel uit van de duurzame beweging en geef oude spullen een nieuw leven. Bezoek Mama’s Huisraad vandaag nog en ontdek de schatten die op je wachten!

34 gedachten over “kringloop mama’s huisraad in Zevenbergen”

 1. ★★★★★

  Leuke kringloop met erg vriendelijke medewerkers. Ze helpen je graag. Ook tegen sluitingstijd mag je gewoon nog rustig kleding passen. Blijven ze toch gewoon 10 minuutjes langer. Dat is pas service!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Het was even zoeken, maar uiteindelijk hebben we de winkel toch gevonden. Het is een lekker volgepropte winkel, prima prijzen en vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Hele leuke kringloopwinkel. Zit een beetje verstopt rechtsachter de bowlingbaan. Van alles en nog wat op twee verdiepingen en goed gesorteerd neergezet. Prijzen zijn ook goed En het personeel is erg vriendelijk Voldoende parkeerruimte voor de deur. Ik kom hier zeker nog een keer.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Nice little thrift store with very nice employees! Only since the store downstairs has been redecorated does it look cluttered! This is a shame, I would love to visit again!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel mama’s huisraad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel mama’s huisraad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan mama’s huisraad. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Shop gerund door vrijwilligers, die allemaal goed gehumeurd zijn. Leuke tweede hands spullen voor een leuke prijs, goedkoper dan emaus.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke ruime kringloopwinkel, omzet gaat naar het goede doel KiKa. Das een fijne gedachte. Elke keer dat je bezoekt vind je wel iets leuks. Zeer schappelijke prijzen. Een aanrader om te bezoeken!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel mama’s huisraad. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Nice medium-sized thrift store with various rooms. Ample parking. Toilet available. Reasonable prices. If not priced, an item will not be sold.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter