Kringloop Heiloo

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloop Heiloo, van kleding tot meubels, toegankelijk voor iedereen in Heiloo, De Oude Werf.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote winkel met echt heel veel spullen. De winkel heeft precies de juiste mix van geordend en rommelig. Je hebt hier echt het gevoel dat je aan het snuffelen bent en elk moment iets bijzonders kunt vinden. En dat gebeurt me dan ook regelmatig, want het assortiment wordt doorlopend vernieuwd en ook de inrichting verandert af en toe. Zo blijft het leuk om er regelmatig heen te gaan. Ze weten wel de waarde van goed design, kunst en antiek, dus topstukken voor een koopje vind je hier niet. Maar er blijft genoeg over om leuke vondsten te doen.”

J. Nijhuis

“Stamp en stamp en stampvol. Dat is het eerste dat je zult zien en denken. Maar het is evengoed goed geordend. Geweldige kringloop winkel waar je de vreemdste en leukste dingen kunt vinden voor heel weinig. Personeel is aardig en behulpzaam. Je krijgt hier echt het gevoel dat je in een andere wereld beland bent. Wil je een middagje rondneuzen tussen de spullen, dan kun je hier echt je hart ophalen.”

Arie B

“Een mooie kringloop, met een groot assortiment aan spullen. Overal waar je kijkt ligt wel wat, en meestal is de prijs wel ok. Zeker de moeite waard om langs te gaan. Maar let wel een beetje op de prijs, want die kan soms wat te hoog zijn. Voor de rest niks te klagen erover.”

Rik

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Heiloo – De Duurzame Schat van Heiloo

Kringloop Heiloo is een bekende tweedehandswinkel in de regio. Gevestigd aan De Oude Werf 7, 1851 PW Heiloo, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan kwaliteitsproducten, variërend van kleding tot meubels en nog veel meer. Met zijn rolstoelvriendelijke ingang en ruime openingstijden, is Kringloop Heiloo toegankelijk voor iedereen die graag snuffelt naar unieke schatten.

Wat breng je naar Kringloop Heiloo?

Bij Kringloop Heiloo kun je spullen doneren die je niet langer nodig hebt. Heb je oude kleding, boeken, meubels, of andere artikelen die je wilt weggeven? Neem ze mee naar Kringloop Heiloo en geef ze een tweede leven. Het inleveren van spullen is niet alleen duurzaam, maar ook een geweldige manier om anderen blij te maken met jouw ongebruikte items. Vergeet niet om vooraf even de openingstijden te controleren. Het is zonde als je voor een gesloten deur staat!

Waar moet je op letten bij Kringloop Heiloo?

Bij het bezoeken van Kringloop Heiloo zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om de kwaliteit van de producten te controleren voordat je ze aanschaft. Hoewel de meeste artikelen in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om even een grondige inspectie uit te voeren. Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloop Heiloo naast contante betalingen ook betalingen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards accepteert. Dit maakt het winkelen een stuk gemakkelijker, vooral in deze moderne tijd.

Hoe werkt Kringloop Heiloo?

Bij Kringloop Heiloo hanteren ze een vlotte en efficiënte werkwijze. Je kunt rustig door de winkel struinen en op zoek gaan naar de verborgen schatten die misschien op jou liggen te wachten. Zodra je het perfecte item hebt gevonden, breng je het naar de kassa waar je vriendelijk wordt geholpen door het personeel. De prijzen zijn betaalbaar en er zijn vaak speciale kortingen en aanbiedingen beschikbaar. Het is zeker de moeite waard om op de hoogte te blijven van deze deals en ze te benutten om nog meer voordeel uit je bezoek te halen.

Kringloop Heiloo heeft ook verschillende interessante programma’s en diensten. Ze hebben bijvoorbeeld een uitgebreide boekencollectie, die verschillende recensenten in positieve bewoordingen noemen. Daarnaast organiseren ze leuke en leerzame evenementen om hun klanten te betrekken bij duurzaamheid en het verminderen van afval. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Kringloop Heiloo? Volg ze dan op Facebook voor regelmatige updates.

Kringloop Heiloo is een fantastische plek om te winkelen voor tweedehandsartikelen en om je eigen spullen een nieuwe bestemming te geven. Bezoek Kringloop Heiloo en ontdek de duurzame schat van Heiloo!

70 gedachten over “Kringloop Heiloo”

 1. ★★★★☆

  Brought lots of good stuff for free, was emtying a house to leave the country. They refused everything. Didnt want to sort out what was good or bad, everything wad less than 1 year old, strange folks, had to bring the whole lot to the skip, Im glad I dont have to see them again

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik vind het fantastisch lekker scharrelen in de paden het is net een brocante een keer heen en weer terug lopen en je komt elke keer wat tegen. En zo hoort een kringloop te zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Heiloo. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Meneer aan de telefoon wilt niet eens even kijken of ze Bouquetreeksboeken hebben. Heeft t zelfs nagevraagd aan de baas zei hij. En die wist t ook niet. (Kijken is een te grote moeite denk ik.)

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Heiloo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een mooie kringloop, met een groot assortiment aan spullen. Overal waar je kijkt ligt wel wat, en meestal is de prijs wel ok. Zeker de moeite waard om langs te gaan. Maar let wel een beetje op de prijs, want die kan soms wat te hoog zijn. Voor de rest niks te klagen erover.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Geen coronabeleid en een overspannen eigenaar die tegen klanten schreeuwt. Het assortiment is vrij armoedig. Niet de moeite van een bezoek waard.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Echt nog een ouderwetse kringloop! Waar je echt de tijd moet nemen om rond te snuffelen! Dus ben je in de buurt ga dan zeker even binnen kijken!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Frank has everything and knows everything but of course he doesnt give anything as a gift! Thats how it goes everywhere Why look further first? You keep coming back

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Heiloo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter